Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Re: vprasanje za 4SALE

Napisal/-a Sale Po avg 19, 2002 10:47 am

MatrixMPI pravi:
MG: Men se zdi ful mafija, ko vidiš avto brez firme oz. oznak, pa pol ugibaš kaka makina se je mim tebe peljala. A veš kolk folk rata firbčn k ne ve kakšen avto je vidu.

Ena anekdota: sicer imam le toyoto carino l.91 malce zmodificirano, vendar pa sem z nje pobral čisto vse oznake toyota (zadaj, spredaj, drug volan brez znaka, feltne brez znaka - skratka čisto nikjer ni oznake toyota).

Ko sem bil lani na morju sem kampiral poleg madžarov, ki so takoj pokazali zanimanje za moj avto. Kar naprej so se sprehajali mimo in prav očitno stegoval vratove, da bi ugotovil za kateri avto gre - pa jim ni uspelo. Zadnji dan pa so prišli na svoj račun, ko sem nekaj odpiral haubo in je ravno takrat (seveda) prišel eden od madžarskih "sosedov" mimo in zmagal saj je videl da na mašini piše toyota - njihovo olajšanje je bilo očitno. Čeprav po moje niso ugotovili za kateri model gre - Carina II je kar redek avto. ;)
Slika Slika

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Re: vprasanje za 4SALE

Napisal/-a enarf Po avg 19, 2002 11:54 am

Evo fantje, tukaj se strinjam z vsemi. Po mojem je itak cela poanta stylinga (no, in tunninga) je narest nekaj posebnega, edinstvenega - iz navadnega nenavadno. Za 4Sale-a lahko mirno rečem, da ima zelo poseben avto (ni za kaj) vendar ima srečo z obliko in nekoliko starejšim modelom. Sam bi svojega AX težko naredil "nevidnega". Jebiga, je pač take oblike. Sem pa vseeno najdu dovolj stvari s katerimi se lahko poigram.
Žua d vivre...

MatrixMPI
Nov uporabnik

Napisal/-a MatrixMPI Po avg 19, 2002 1:54 pm

Uf iz avta se da nardit tak unikat, da glava peče.

Sam sredstva so problem. Jest bi tud rad popolnoma predelal golfa 3, pa ni dnarja.
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po avg 19, 2002 3:41 pm

Enarf: hvala!!! :) :) Tudi tvoj AX ni od muh, čist zares.

Jst mislim, da je problem pri modifikacijah avta (delanje unikata...) predvsem to, da imamo ljudje premalo časa en avto. Par let in že ga prodamo. Seveda si potem prisiljen gledat na to kaj boš dal gor in koliko boš vložil v avto, ki ga boš itak potem prodal in za dodatno opremo ne boš dobil skoraj čisto nič več.

Seveda je problem tut keš, samo če veš, da boš nek avto mel še 10 let ti je mal lažje - tako je npr. v tujini. Avto, ki ga rihtaš imaš "do konca življenja".
Slika Slika

Yariso
Nov uporabnik

Napisal/-a Yariso Po avg 19, 2002 9:03 pm

4sale to maš pa popolnoma prav da je edina ovira, da maš premal časa avto da bi si ga unulo spedenu, pa seveda dnar!!

MatrixMPI
Nov uporabnik

Napisal/-a MatrixMPI Po avg 19, 2002 9:59 pm

Sej to tud jest pomišljam. Da bi Golfa 3 ko bo popolnoma v moji lasti popolnoma spedenal odozun in odoznotraj. Pomoje je še vedno ceneje skrbet pa obnavljat en avto kot pa vsake 3-5 let kupit novega.Pa še sentimentalno vrednost ma stvar.

Ampak ko je ponavadi tako, da ko vidiš en nov avto, ti je ful všeč in si rečeš tega pa moram met.In ko se ta stvar ponovi ene trikrat si ponavadi že tolk nestrpen da spraviš premalo denarja na kup pol ga pa letiš kupit in si vezan na njega v najboljšem primeru kakšnih 5 let.
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Po avg 19, 2002 10:20 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

ToniTic
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a ToniTic To avg 20, 2002 1:41 pm

Fantje poslušajte to: po nissan primera 1.6 l. 91, bmw 525 l.92, vw corrado G60 l. 90, Uno Turbo l. 93, sem pristal na AX dizel letnik 89 za 140000sit in sem zelo srečen. Predelave? Dva kilovata muzike mam not pa štiri litre porab na 100km. Na zunaj zgleda nikakršen, pa se z njim več vozim kot sem se z vsemi do zdaj. Zanimivo, a ne? Edino za nissanom mi je malo žal, je bil res dober avto... ostalo so ble pa same eksotične, požrešne, (ja, tudi hitre in udobne), crkajoče mrcine.
LP!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov