AXioN je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Ko zapade prvi sneg, bi jst dal vse brezposelne iz zavoda na cesto, pa vsakemu eno lopato v roke - pa nej mečejo sneg iz cest in pločnikov.
Sem mislil, da znas malo bolj razmisljat glede takih stvari..
Bi postavil mater s 3emi malimi otroci pozimi na cesto kidat sneg??
Taksne izjave ti niso podobne![]()
Think!
Očitno me ne poznaš dobro. Mater s tremi otroci je na zavodu zato, ker dobi več denarja od socialne in od zavoda, kot pa če bi delala. Za moje pojme je treba nehat podpirat lenobo(ukint socialno in zavod za zaposlovanje) in naj se ljudje zaposlujejo, da jim ne bomo več mi plačevali življenja. Za kaj bi pa jst, ki delam tut po 12 ur na dan delal zraven še za 2, ki ležita doma in nočeta delat tistega, kar jima je ponujeno na zavodu.
JST NISEM SOCIALNA USTANOVA IN SOCIALIZMA JE TUDI ŽE KONEC - TREBA BO DELAT, ČE BO KDO KEJ HOTEL IMET, NE PA DA DOBIVAJO PODPORO DRŽAVE!
Za primerjavo - moja neto plača je okoli 500k sit. dobim pa bruto okoli 1.1 miljona. Torej plačam 55% svoje plače državi zato da še najmanj 2 lahko ležita doma in jima ni treba nič delat. To bo počas treba ukint, nej si sami služijo denar, men naj pa raj manj trgajo.