Zok je napisal/-a:pri cestnih motorjih so vzvratna ogledala bolj ali manj neuporabna, lahko pa z mirno vestjo recem, da jih redno uporabljam, ne samo na kriziscih, odcepih, itd., tudi na ravnini, le med ovinki ne, k takrat en kaze nebo, drug pa asfalt, pa se varno ni. od zadaj sem do zdaj le enkrat dozivel presenecenje - ko sn kulega prehitu (130-140 km/h), se postavu pred njega, 10 sek. kasnej je pa mim mene padu en z R1 z VSAJ 200 km/h (glih tuk d sm vidu d je mel uno gigantsko nemsko tablo zadej pa d je mel od R1 zadnje lucke).
polo_16V je napisal/-a:Ogledala na cestnih motorjih so več al manj neuporabna.Pa še lastniki jih zamenjujejo s pou manjšimi.Velike žmigavce zamenjujejo z malimi in tako naprej.
zoranwagen je napisal/-a:...mene pa še motoristi tolk ne motijo kot beciklisti v mestu moreš iz vseh smeri pazit kdaj bo keri prletu, prometna pravila so za njih papir za rit brisat...najhujše pa, zadnjič sem moral s pločnika na cesto skočit, da me maniak ni zgazo...sem bil peš seveda...
Zok je napisal/-a:polo_16V je napisal/-a:Ogledala na cestnih motorjih so več al manj neuporabna.Pa še lastniki jih zamenjujejo s pou manjšimi.Velike žmigavce zamenjujejo z malimi in tako naprej.
manjsi smerniki niso nujno z manjso svetilnostjo. velikost vzvratnih ogledal je omejena na minimum 50 kvadratnih centimetrov. skor vse, kar folk naredi, je v okviru zakona, ker se na motorju zaradi velikosti 10x prej opazi kot na avtu, in tako bi motoristi imeli s policijo same krize. vecina jih ma toliko soli v glavi, da ne dela predelav proti zakonu, homologacije pa so tudi cenejse kot pri avtomobilih.
CAPRI BOY je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:...mene pa še motoristi tolk ne motijo kot beciklisti v mestu moreš iz vseh smeri pazit kdaj bo keri prletu, prometna pravila so za njih papir za rit brisat...najhujše pa, zadnjič sem moral s pločnika na cesto skočit, da me maniak ni zgazo...sem bil peš seveda...
kolesarji itak niso udeleženci v prometu njih nič ne briga
cestarji bi jih mogli z plugi za sneg vsake tolko časa odstrant s ceste posebno kadar vozijo vzporedno skupaj
in pol se še bedasto režijo ko jim potrobiš naj se mal umaknejo
kar pa se tiče motoristov jaz sem enemu že lepo pokazal da če ne zna vozit naj bo doma
prislužu si je zelo dolgo bolniško in motor na odpadu
ampak niso vsi enaki če se normalno pripelje brez izsiljevanj in neumnosti pa ne z hitrostjo 200km/h kjer je omejitev 50 se malo umaknem da gre lepo mimo pa je
kamionisti pa so ljudje kateri služijo težko prigarani denar tako da sem malo bolj obziren do njih se pa dobijo tudi takšni da bi jim izpit pobral
CAPRI BOY je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:...mene pa še motoristi tolk ne motijo kot beciklisti v mestu moreš iz vseh smeri pazit kdaj bo keri prletu, prometna pravila so za njih papir za rit brisat...najhujše pa, zadnjič sem moral s pločnika na cesto skočit, da me maniak ni zgazo...sem bil peš seveda...
kolesarji itak niso udeleženci v prometu njih nič ne briga
cestarji bi jih mogli z plugi za sneg vsake tolko časa odstrant s ceste posebno kadar vozijo vzporedno skupaj
in pol se še bedasto režijo ko jim potrobiš naj se mal umaknejo
kar pa se tiče motoristov jaz sem enemu že lepo pokazal da če ne zna vozit naj bo doma
prislužu si je zelo dolgo bolniško in motor na odpadu
ampak niso vsi enaki če se normalno pripelje brez izsiljevanj in neumnosti pa ne z hitrostjo 200km/h kjer je omejitev 50 se malo umaknem da gre lepo mimo pa je
kamionisti pa so ljudje kateri služijo težko prigarani denar tako da sem malo bolj obziren do njih se pa dobijo tudi takšni da bi jim izpit pobral
zoranwagen je napisal/-a:misty je napisal/-a:BTW kolesarji SMO ENAKOPRAVNI udeleženci v prometu!!!
LP
...potem se pa tud tak obnašajte!!!...
misty je napisal/-a: JAČI TLAČI
PS: a si sploh prebral cel post, al si se sam zapiču u ta stavek
zoranwagen je napisal/-a:misty je napisal/-a: JAČI TLAČI
PS: a si sploh prebral cel post, al si se sam zapiču u ta stavek
...mam to grdo navado, da vse preberem...
zadnjič sem ta malega pelu u vrtec. In tu iz župe maš špuru za levo in desno in pred mano en beciklist slalomira levo pa desno, da nisem vedel kam bo zavil. Dovolil sem si potrobit, da se bo odloču kam misli. Frajerček v mešnih hlačah, kravit in avktovki mi je mahal češ kaj bi rad! Ko je tu mimo mobitela zavil na kolesarsko sem spustil šipo ga vprašal komu maha odgovoril je "POMIRI SE ATA", če nebi blo že vse zaparkirano ob mobitelu in kolona zamanu potem bi blo "jači tlači"
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov