Debate, ki niso vezane na ostala področja...

taxi3
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a taxi3 Če jul 20, 2006 5:14 pm

Ce rabjo pomoč..okei!!
Če pa gre za nateg..pa razmečem pa tud če je 10 cigotov na kupu!!!!!!! :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss Če jul 20, 2006 7:51 pm

jst mam za take itak prpraulen wakizashi, kratek tradicionalen samurajski meč, in modro rot. luč tko da u primeri če bi me hotl ustaut bi dau na streho luč in užgem, če me pa že presenetljivo ustaujo pa sam meč iz nožnice in kaj je stari a glava preč al roke preč :twisted:
golf 3 vr6

Gobavc
Novinec

Kraj: LJ-Vič

Napisal/-a Gobavc Če jul 20, 2006 8:36 pm

Meni je zanimivo to, kako da se ni našlo nekaj lokalnih juncev, ki bi naredili red v bližini nihove vasi. Sploh tam med Krtino in Moravčami. Ne vem no... Ali pa proti NM-ju. PA sej imamo dost takih ki imajo roko kot jaz obe skupaj :roll:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jul 20, 2006 9:45 pm

Gobavc je napisal/-a:Meni je zanimivo to, kako da se ni našlo nekaj lokalnih juncev, ki bi naredili red v bližini nihove vasi. Sploh tam med Krtino in Moravčami. Ne vem no... Ali pa proti NM-ju. PA sej imamo dost takih ki imajo roko kot jaz obe skupaj :roll:

Zato, ker se na internetu vsi hvalijo, v realnosti so pa tut tisti z rokami ko lopate bolj tiho pa se raje ne izpostavljajo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B Če jul 20, 2006 11:12 pm

Eh, mene je en takle cigan ustavil med Brnikom in Vodicami.. Temno moder passat, faceliftan prejsnji model, romunske tablice.. Je skakal po cesti ko zmesan, jaz sem bil pa tudi tako hiter, da nisem porajtal, da je cigan in sem ustavil. Potem mi pa zacne s tem da mu je zmankalo bencina, pa ce kupim neke zapestnice, pa verizce, pa ne vem kaj se vse, sem se mu samo smejat zacel, njegova zena je zacela neki vpit, da je ful poceni pa ne vem kaj se vse, sem samo zaprl okno, skoraj priprl njegovo roko, k mi je tiscal notr tist kic, in speljal tako, da sem ju pustil v oblaku prahu na makadamu. Sicer sem videl potem da sta nekaj laufala za menoj al neki, pol je bil pa ze ovinek in nisem vec videl :D Sem klical na Anteno, da so povedali da ne bo se kdo res nasedel in bo kupil tisti kic, al pa ga bojo celo okradli..
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

helvis
Novinec

Napisal/-a helvis Pe jul 21, 2006 10:15 am

ma te cigoti k te ustavjo ne morš id stran pol k te ustavjo ti pa prodajajo kao neko zlatoooo

DragonXP
Nov uporabnik

Kraj: Goriška Brda

Napisal/-a DragonXP Pe jul 21, 2006 12:04 pm

fak pole je ful teh pajacotu po nasih cestah... :evil: :evil:

moje izkusnje:
Lani sm sol iz ljubljane proti novi gorici pa sm na cesti cez hribe Kalce-Col vidu nekega idiota sredi ceste k je mahu, pa sm se ustavu k mam pac navado pomagat komu ce se le da... pa sm opru okno pa sm samo slisu njihov naglas pa zadi vidu dve sjori v nekih rutah pa 3 avte zadi... sm samo zaprl sipo in gas naprej... ker sm tudi po radio glih en dan prej slisu da so enga prebutali na cesti...

od takrat pac ne ustavljam nobenemu vec, razen ce ga poznam...
in res bi se lahko kej vec naredilo za varnost na cesti... pac bi zaposlili par civilnih policajev da se vozijo okoli pa malo gledajo kaj se dogaja po nasih cestah in ce je treba da tudi kaj ukrepajo... ker da bom jst zdej se v strahu med voznjo da mi kdo tko skoci spredi prow ne hvala... in pa tudi nevem kje majo pamet teli ljudje ce bi jst tisti bil razpolozen in bi bla moja Ibicka na obratih nevem kako bi se koncalo k je bil glih iza ovinka in navadno se tam drzis cim bolj notr tko da ce pride kdo nasproti da ne gres v njega ce mas vecjo hitrost...

res upam da se bo kej ukrepalo... ker nocem da se bo dogajalo to kar se dogaja v USA da te na kriziscu ce mas odklenjen avto kar oropajo na celo, pa potem pomagi si... :cry:
The Dark Emperor

KeXeK
Novinec

Kraj: Pragersko + Slov. Bisterca

Napisal/-a KeXeK Pe jul 21, 2006 3:10 pm

kupis plavo luc pa ko jih zagledas vklopis pa das na streho.....pa jih nebos nikoli vec vido :D
NeVi@ + ToMaZ

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss So jul 22, 2006 10:17 am

Pred leti so taki prevaranti operirali na dolenjki. Moj znanec in dva njegova kolega so šli, pa s profesionaln opremo naprintali in zmečkali nekaj desettisoč tolarjev in se ustavli pri teh goljufivcih, ki se jim je kakor pokvaril avto.

Potem je pač sledila zgodbica in nato še barantanje. In v vsem tisem pregovarjaju so fantje "pokupili" ogrlice, prstane, obeske in uhane iz lažnega zlata in jih plačali z naprintanim denarjem.

Zaključek zgodbe ni znan je bilo pa čez kakšen teden v časopisih objavljeno, da so policisti prijeli romunskega državljana, ki je poskušal v menjalnici vnovčiti slabo ponarejene tolarje. Nimam pojma a sta zgodbi povezani sem se pa na smrt zabaval, ko sem jo prvič slišal.

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious So jul 22, 2006 10:41 am

Na cesti iz Črne vasi proti Podpeči velikokrat ustavlja starejši moški, ki trdi da mu je zmanjkalo goriva in če mu lahko posodiš kaj denarja. Prvič ko sem ga videl sem ustavil, ker seveda nisem vedel kaj bi rad, ob cesti je imel renault clio mk2 bele barve in je trdil da se mu nekam mudi. Ponudil sem mu prevoz do bencinske črpalke, on pa je še kar zahteval denar za bencin. Takoj sem vedel da nekaj smrdi, le kaj mu bo denar če pa bencinske ni tam :roll: . Včeraj pa sem ga spet srečal, na isti cesti, z golf 2 rdeče barve, skoraj pred avto ti skoči ko maha :evil: Pa vedno ima v avtu tudi kakšnega potnika, da se zgovarja da se mu mudi (vsaj takrat je govoril da se mu z ženo mudi nekam) ... Tako da če ga bo kdo srečal nikar ne nasedite.

Lp Andrej

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate So jul 22, 2006 12:08 pm

2Fast&2Furious je napisal/-a:Na cesti iz Črne vasi proti Podpeči

Tam sem tudi jaz pred kakšnim mesecom opazil tuje državljane pa sem se samo mimo odpeljal in poklical policijo. :?
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So jul 22, 2006 12:09 pm

BBoss je napisal/-a:Zaključek zgodbe ni znan je bilo pa čez kakšen teden v časopisih objavljeno, da so policisti prijeli romunskega državljana, ki je poskušal v menjalnici vnovčiti slabo ponarejene tolarje. Nimam pojma a sta zgodbi povezani sem se pa na smrt zabaval, ko sem jo prvič slišal.

:lol: :lol: Sploh ni slaba ideja, da bi s sabo nosil kakih par ponarejenih 5 tisočakov pa prijazno ustavljal in jim revčkom odkupoval "zlatanino" ker tako zelo rabijo denar. Blagovna menjava kič za kič oziroma ponaredek za ponaredek. :EE :rofl
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Kraj: Gornji Grad

Napisal/-a yugo tuner Ne jul 23, 2006 1:21 pm

Zadnjič na relaciji G. Grad - črnivec - Kamnik, bela opel vectra, stara, zjebana, spredaj srebrna mrežica namesto maske, neke čudne table, pa cela družina cigotov, poun avto cunj, pa mi je tip težil, če mam kej denarja, kao mu je zmanjkalo benza, biu je na pa črnivcu ( prelaz 902m nadmorske višine) pa v nedeljo popoldan ( v krogu 10 km nobene odprte bencinske črpalke) :roll: .Se mu ustavim, mu povem da nimam denarja, mu celo pokažem prazno denarnico, on mi je pa še kar ponujal prstan, sploh ne vm za kolko denarja, itak ga nisem razumel, ker niti približno ni govoril slovensko :lol: pol sma se pa kregala ene 5 min, pol je pa tip kr obupal, neki zaklel, zamahnil z roko se obrnil in odšel proti avtu..... :P

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Napisal/-a yugo tuner Ne jul 23, 2006 1:22 pm

Zadnjič na relaciji G. Grad - črnivec - Kamnik, bela opel vectra, stara, zjebana, spredaj srebrna mrežica namesto maske, neke čudne table, pa cela družina cigotov, poun avto cunj, pa mi je tip težil, če mam kej denarja, kao mu je zmanjkalo benza, biu je na pa črnivcu ( prelaz 902m nadmorske višine) pa v nedeljo popoldan ( v krogu 10 km nobene odprte bencinske črpalke) :roll: .Se mu ustavim, mu povem da nimam denarja, mu celo pokažem prazno denarnico, on mi je pa še kar ponujal prstan, sploh ne vm za kolko denarja, itak ga nisem razumel, ker niti približno ni govoril slovensko :lol: pol sma se pa kregala ene 5 min, pol je pa tip kr obupal, neki zaklel, zamahnil z roko se obrnil in odšel proti avtu..... :P

Uporabniški avatar
bmwm3
Novinec

Kraj: Rečica ob Savinji

Napisal/-a bmwm3 Ne jul 23, 2006 1:28 pm

Jaz sem se včeraj peljal iz Celja proti Mariboru in malo pred predori na odstavnem en z BMW-jem ustavlja, mu hočem postati, nakar vidim da je neka čudna tablica pa en cigo maha, mu kar naprej odpeljem. Čez par kilometrov me prehiti in pride malo pred mano na cestninsko, na kar pa je še bil en med njim in mano, ki je šel čez ABC on pa gasa za njim, kak meter za njim se je peljal, sam mu ni uspelo čez pridit, je on videl in mu je rampo dol vrgel šlo je za milimetre da je ni zraven nesel, pol ga je pa ozmerjal, jaz sem šel pa na kombinirano stezo ABC filat, pa mi je on na cestninski rekel da take pizdarije delajo sam da bi zastonj čez prišli, je rekel da so to sami Romuni pa taki cigani.

Uporabniški avatar
slatncan
Novinec

Napisal/-a slatncan Ne jul 23, 2006 1:47 pm

men se je zanč zgodlo ko sm se pelu iz mb prot bistrci, pa vidim za cesto nek avto, star, bogve kaka tablca, in nek človk sred ceste(avtocesta) in maha k budalo...ko sm na douč vidu da je cigič, sam sireno policisko mu stinsno(jo mam montirano), da bi vi vidl kok je ta človk laufo na odstavni pas u avto, js pa samo u smeh pa gasa mimo. tele policiske sirene so ql zadeva, pa tut če kdo pred tabo telefonira in cinca po cesti, mi za 2s spustiš in že leti telefon na sovoznikov sedež :D

lp, slatncan

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Napisal/-a yugo tuner Ne jul 23, 2006 2:07 pm

slatncan je napisal/-a:men se je zanč zgodlo ko sm se pelu iz mb prot bistrci, pa vidim za cesto nek avto, star, bogve kaka tablca, in nek človk sred ceste(avtocesta) in maha k budalo...ko sm na douč vidu da je cigič, sam sireno policisko mu stinsno(jo mam montirano), da bi vi vidl kok je ta človk laufo na odstavni pas u avto, js pa samo u smeh pa gasa mimo. tele policiske sirene so ql zadeva, pa tut če kdo pred tabo telefonira in cinca po cesti, mi za 2s spustiš in že leti telefon na sovoznikov sedež :D

lp, slatncan

si bo treba to v yugecu omislit :D Ve, kdo kje se to dobi? :P

Uporabniški avatar
slatncan
Novinec

Napisal/-a slatncan Ne jul 23, 2006 2:15 pm

men je fotr prneso iz nemčije(na vseh pumpah/autohofih majo to), maš pa 12V al pa 24V različice(za kamion), stane pa mislim da 10€, največ 15.

aja je pa 7 različnih siren, od policiske do gasilske.

lp, slatncan

KeXeK
Novinec

Kraj: Pragersko + Slov. Bisterca

Napisal/-a KeXeK Ne jul 23, 2006 3:04 pm

hehe to pa newem ce si nebom nabavo... hehe 8)
NeVi@ + ToMaZ

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Ne jul 23, 2006 3:17 pm

take sirene sm drgač vidu tut u bauhausu in podobnih trgovinah...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov