Če pa gre za nateg..pa razmečem pa tud če je 10 cigotov na kupu!!!!!!!

Gobavc je napisal/-a:Meni je zanimivo to, kako da se ni našlo nekaj lokalnih juncev, ki bi naredili red v bližini nihove vasi. Sploh tam med Krtino in Moravčami. Ne vem no... Ali pa proti NM-ju. PA sej imamo dost takih ki imajo roko kot jaz obe skupaj
BBoss je napisal/-a:Zaključek zgodbe ni znan je bilo pa čez kakšen teden v časopisih objavljeno, da so policisti prijeli romunskega državljana, ki je poskušal v menjalnici vnovčiti slabo ponarejene tolarje. Nimam pojma a sta zgodbi povezani sem se pa na smrt zabaval, ko sem jo prvič slišal.
slatncan je napisal/-a:men se je zanč zgodlo ko sm se pelu iz mb prot bistrci, pa vidim za cesto nek avto, star, bogve kaka tablca, in nek človk sred ceste(avtocesta) in maha k budalo...ko sm na douč vidu da je cigič, sam sireno policisko mu stinsno(jo mam montirano), da bi vi vidl kok je ta človk laufo na odstavni pas u avto, js pa samo u smeh pa gasa mimo. tele policiske sirene so ql zadeva, pa tut če kdo pred tabo telefonira in cinca po cesti, mi za 2s spustiš in že leti telefon na sovoznikov sedež
lp, slatncan
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov