Debate, ki niso vezane na ostala področja...

iii
Nov uporabnik

Napisal/-a iii Pe dec 15, 2006 1:38 pm

men so rekl da se npr. na Cliotu 2005 to sploh ne da...

za kater avto si ti vprašal?

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a meganeman Po dec 18, 2006 3:06 pm

Za Megana. Sm se pa z enim pogovarjal, ko je zadevo sam zmontiral v Laguno. Sam tega je ze dolgo casa in ne vem vec kdo je to bil...
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs Po dec 18, 2006 4:17 pm

Sem ze na prvi strani napisal, da je tempomat cist brezveze...

Zdej pa naj napisem se iz zadnje izkusnje (sem jih imel ze prej).

Gremo na Dunaj s sluzbenim avtomobilom (nisem js vozil). Lepo tempomat na okol 130 - pac toliko kot je priblizna voznja ostalih.

In kaj se dogaja? Ni v Avstriji cisto nic drugace kot pri nas... eni vozijo pocasi eni pa hitro in ti s svojim tempomatom si ne mores skor nic pomagat, ker ali moras zavirat ali pa pospesevat, ko dohitis pocasnejse.

In ker je na avtocestah po vecini velika guzva, je to se toliko manj uporabno!

Jebat ga, voznja je dinamicno dogajanje in ena konstanta (tempomat) ti v tem kaosu (voznji) prav nic ne pomaga :roll:

Ja, skoda denarja za tole! Veliko bolj pride prav kaksna navigacija, pa se to vsaj parkrat na leto, ko gres v neznane kraje :P
Slika

Uporabniški avatar
cat
Nov uporabnik

Napisal/-a cat To dec 19, 2006 9:14 am

Pri vožnji s tempomatom je tako, da pač moraš najti neko pravo hitrost, 140 se je mi je izkazala nekako za optimalno.
Še vedno sem hitrejši od 90% vozil, da bi bil providi in policiji zanimiv pa sem prepočasen. Će vozim hitreje se najde preveč padalcev zaradi katerih je potrebno zavirati, če vozim počasneje pa postanem ovira meni podobnim. Saj se še vedno najde kak padalec ki nima pojma da je vožnja na desnem pasu tudi dovoljena, ampak z malo potrpljenja reši tudi to.
Tistih petkrat v uri pa tudi ni problem stisniti na "resume"

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs To dec 19, 2006 9:38 am

Po drugi strani gre pa tudi za pripravljenost voznika, ki se veliko zmanjsa z uporabo tempomata, ko je potrebno na hitro reagirat.

Ali je to res ali ne, pa itaq sami veste.

LP
Slika

bsheep
Novinec

Napisal/-a bsheep Če dec 21, 2006 7:59 pm

Jaz bom pa tko reku jaz vozm z tempomatop po avtocesti od 90kmh do 100kmh in je skos konstanta in nerabm nč zavirat niti ospešovat in še poraba je temu primerna manša...TEMPOMAT ZAKON! nebi znal več vozt avto brez tempomata:>
Kdaj bo PIMP MY RIDE v sloveniji???

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Če dec 21, 2006 8:25 pm

bsheep je napisal/-a:Jaz bom pa tko reku jaz vozm z tempomatop po avtocesti od 90kmh do 100kmh in je skos konstanta in nerabm nč zavirat niti ospešovat in še poraba je temu primerna manša...TEMPOMAT ZAKON! nebi znal več vozt avto brez tempomata:>

Ko reklama za kosmo. Si ti ena ofca! ->"bsheep"

3dady
Nov uporabnik

Napisal/-a 3dady Po jan 22, 2007 10:54 pm

LP mene pa zanima a ima kdo izkušnjo z Corso 1,3 Tdci 2004. A je možno vgradit tempomat, pa kolk €, kako je s kabli a so že not in kje nabavit. Pa hvala če se bo kdo potrudu.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost