Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Po jun 16, 2003 6:50 pm

Qwerty je napisal/-a:Slika

Uf... tole pa tut orng seka :!:
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Po jun 16, 2003 8:50 pm

l...
Zadnjič spremenil Qwerty, dne Sr jun 18, 2003 6:13 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Tuningcar To jun 17, 2003 5:41 am

Qwerty a mas tole homologiran , a-test je bil pa prav za cliota al kaj? Cist tko informativno , aja zadeva res hudo zglrda, nagrad je tvoja:)

ps, pridi v kranj konec tedna bomo merl sonorni efekt:))

LP,Sandi
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To jun 17, 2003 6:40 am

se leps bi zgledalo,
ce bi si en dan vzela bejbika urco casa (max.) pa nalepke odzadi dol pobrala... saj fen mas doma, podaljsek tudi, pa nohte tud...

pa nabavi si on SLO magnetni znakec... jaz ga imam, pa mi ne kvari videza zadnjega dela, ko nisem kje izven drzave

damn... nekaj mi drka z anglesko tipkovnico... grrrrrr - verjetno bo treba rebootnit comp... ponoci bil 4 ure na 100% cpu usage :D :D :D
Slika

Uporabniški avatar
Clio24v
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Clio24v To jun 17, 2003 7:00 am

Qwerty res ne bi blo slabo da bi to naredila pa tole dol pobrala jst sm na mojmu to naredil.Eno sm mel pod renaultom dve pa na šipi znotraj in je ful grdo zgledalo.Jst bi še tablce od renoja pa od cliota dol pobral sam so odzadaj luknje in na žalost ne bo šlo grrrrrr!!!! :)
Zadnjič spremenil Clio24v, dne To jun 17, 2003 6:48 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To jun 17, 2003 9:55 am

Tuningcar je napisal/-a:Qwerty a mas tole homologiran , a-test je bil pa prav za cliota al kaj? Cist tko informativno , aja zadeva res hudo zglrda, nagrad je tvoja:)

ps, pridi v kranj konec tedna bomo merl sonorni efekt:))

LP,Sandi
Zadnjič spremenil Qwerty, dne Sr jun 18, 2003 6:14 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To jun 17, 2003 2:52 pm

Clio24v je napisal/-a:Qwerty res ne bi blo slabo da bi to naredil pa tole dol pobral jst sm na mojmu to naredil.Eno sm mel pod renaultom dve pa na šipi znotraj in je ful grdo zgledalo.Jst bi še tablce od renoja pa od cliota dol pobral sam so odzadaj luknje in na žalost ne bo šlo grrrrrr!!!! :)

Hm..... Qwerty je zenskega spola. :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale To jun 17, 2003 5:53 pm

No evo pa bom še jaz svojo rit tukaj nastavil :lol: - ror sicer ni nič kaj posebnega na pogled, ampak moram vseeno mal težit :-P . Kar se izdelave samega izpušnega sistema tiče, je pa zadeva kar hudo narejena (če se smem malo pohvalit). Aja, zvok je pa kar vredi po moje, sem kar zadovoljen z njim :wink: . Tkole nekako se sliš: VRUUUUM VRUUUUUUUUM BANG VRUUM :lol: :lol:

Slika

P.S. tisti avto na levi, ki se ga malo vidi je pa G-4Sov bivši Punto, ki je pred kratkim dobil novega lastnika in se je "reinkarniral" v popolnoma navaden avto - tako za zanimivost :wink: :wink: .
Slika Slika

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Napisal/-a Tuningcar To jun 17, 2003 6:04 pm

Se en hondas :) Kaj pa je nabavil, oziroma bo za eno hondo:) ?

LP,sandi
Slika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To jun 17, 2003 6:04 pm

Sale je napisal/-a:P.S. tisti avto na levi, ki se ga malo vidi je pa G-4Sov bivši Punto, ki je pred kratkim dobil novega lastnika in se je "reinkarniral" v popolnoma navaden avto - tako za zanimivost :wink: :wink: .

gledam tele nase "samohvale" in se mi zdi, da bi lahko kar vsakega od teh avtov predstvli v reviji (no, razen mojega, naj to ostane fantovska domena), saj je vsak neki posebnega.

mogoce si pa kdaj izborite kaksno stran / portal v tiskani obliki, saj clanki so pa tak al tak ze tule gor objavljeni.
Zadnjič spremenil Qwerty, dne Sr jun 18, 2003 6:14 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To jun 17, 2003 6:13 pm

Tuningcar je napisal/-a:Se en hondas :) Kaj pa je nabavil, oziroma bo za eno hondo:) ?

LP,sandi

Upam, da ne bo jezen če kar jaz odgovorim - je že nabavil lepo ohranjenega Civica VTI. Super avtoček.

Kar se pa tiče predstavitve kakšnega avta v tiskanem mediju, bomo mogoče že v naslednji številki revije Avtodrom (ki je priložena Dnevniku vsako zadnjo soboto v mesecu), poizkusili kaj takega uredit. Tam imamo namreč GaS Tuningovci "rezerviranega" nekaj prostora za tuning teme :wink: .
Slika Slika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To jun 17, 2003 6:16 pm

nobel, ceprav v mislih sem mela v sirsem okviru: kot portal avto....com, sicer pa sem to informacijo ze zasledila (mislim da po TF Koper) in se mi zdi pohvale vreden podvig!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To jun 17, 2003 6:26 pm

Ja Qwerty, vidiš to se mi pa zdi super ideja in precej bolj realna od gradnje drag stez in tovarn avtomobilov :-P . Mislim na to, da bi izdajali neko tiskano glasilo v takem smislu kot ga omenjaš. Sicer stvar tudi ni preprosta, je pa izvedljiva po moje.

Drugače sta pa do sedaj izšli že dve številki tega Avtodroma in v obeh smo imeli po en (bolj amaterski) tuning članek - matr spet se hvalim :oops: , hehe, sej ne bom več
:wink:

P.S. se oproščam za tale mali ekskurz od glavne teme
Slika Slika

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Napisal/-a Tuningcar To jun 17, 2003 6:29 pm

Ma sej kaksno revijo izdajat sploh ni tok problematicno, kot primer vzemi revijo motorist, druzinska firma, veliko slikc , malo branja , ... Povrhu mi je bla pa se vsec:)

Tko da ne bla kaka huda panika kaksno SloTuning revijo izdajat (seveda bi blo treba pogodbe podpisat z Delom)...

LP,Sandi
Slika

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Napisal/-a Boych To jun 17, 2003 6:35 pm

Malo izven teme ampak vseeno: zanima me če kdo pozna tistiga rumeniga polo-ta ki je zraven sale-tove ritke :) :?:

LP Boych

Uporabniški avatar
Clio24v
Novinec

Kraj: Gorenjska

X-Hair

Napisal/-a Clio24v To jun 17, 2003 6:41 pm

X-Hair sm dojel kasneje ampak še vseeno hvala za opozorilo. :)
Zadnjič spremenil Clio24v, dne To jun 17, 2003 6:45 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To jun 17, 2003 6:44 pm

Tuningcar je napisal/-a:Ma sej kaksno revijo izdajat sploh ni tok problematicno, kot primer vzemi revijo motorist, druzinska firma, veliko slikc , malo branja , ... Povrhu mi je bla pa se vsec:)

Tko da ne bla kaka huda panika kaksno SloTuning revijo izdajat (seveda bi blo treba pogodbe podpisat z Delom)...

LP,Sandi

Hmm, no ja jaz sem se imel zdej priložnost malo seznanit s temi stvarmi - problem je v tem, ker so v igri spet ogromne številke (založništvo, tisk, distribucija itd.) tako da je spet treba nabrat kar precej sponzorjev, kar je pa v današnjih časih grozno težko.

Se pa strinjam s Sandijem, da tok zlo problematično spet ni - le velik truda in časa je treba vložit. Aja, mogoče bi nam jakaracman lahko dal kakšen nasvet :wink: :wink: .
Slika Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To jun 17, 2003 6:48 pm

evo pa še moja rita :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slika

(trenutno ful boga :lol: :cry: :cry: )
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To jun 17, 2003 6:52 pm

Boych je napisal/-a:Malo izven teme ampak vseeno: zanima me če kdo pozna tistiga rumeniga polo-ta ki je zraven sale-tove ritke :) :?:

LP Boych

se mi zdi da je italjan...
SlikaSlika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To jun 17, 2003 7:08 pm

maky je napisal/-a:evo pa še moja rita :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(trenutno ful boga :lol: :cry: :cry: )

hmmm, kadar so cvrste in zdrave tele zadnjice so men prav mikavne ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov