bravura pravi:
4sale, mimo teme, ma sm se glih spomnu, si kaj rešil z digitalcem?
4Sale pravi:
Še neki v zvezi s prvim delom filma The F&F. Sem še mal preučeval film in sm neki opazu kar mi ni čist jasno, pa mi ne da miru. V bistvu je čist brezvezna malenkost ampak me vseen zanima če je še kdo drug tut opazu in če ma mogoče kdo idejo kaj bi to blo.
Tuki je slikca tega zelenga Mitsubishija, ki pol tko neslavno konča. V osvetljenem krogu je s puščico označena ta zadeva (v filmu se sicer lepše vid). Kaj hudiča je ta stvar k se skor po tleh vleče?
BTW...to se najlepš vid v 10 minuti filma
Mustang_Girl pravi:
Jst sm že ene stokrat vidla kako so ta film delal itd. Tko da vem, da je to pač sam napaka k so jo pozabl odstrant.To je namreč ena dvigalka al kako bi se lohk rekl, tko da zgleda kok avto pospeš da gre že na zanjih kolesih, itd.
bravura pravi:
Ne, mustang girl, si malč falila glede slikic...
namesto okroglih oklepajev moraš vpisat [kvadratne....
recimo pojdi na odgovor s citatom, pa boš videla kako je ta slika objavlena..
Mustang_Girl pravi:
Ja nekako tako...lohk bi rekl katapult ja. Sej maš na netu nekje izrezek The Making of F&F. Predlegam stran www.kazaa.com, ko downloadaš najd F&F in ti bo vse jasn.
Pa pa
bravura pravi:
Nope, ni ti ratal, meni nič ne pokaže... slikica mora bit nekje z neta, ne smeš dat povezave iz tvojega računalnika
Tarzan pravi:Mustang_Girl pravi:
Ja nekako tako...lohk bi rekl katapult ja. Sej maš na netu nekje izrezek The Making of F&F. Predlegam stran www.kazaa.com, ko downloadaš najd F&F in ti bo vse jasn.
Pa pa
lol, men najde sam making of giant leap
Mustang_Girl pravi:bravura pravi:
Nope, ni ti ratal, meni nič ne pokaže... slikica mora bit nekje z neta, ne smeš dat povezave iz tvojega računalnika
Kako da ni ratal, če pa čist lepo idm slikco?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov