Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
GTA lover
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GTA lover Če avg 31, 2006 11:25 am

5ka je napisal/-a:lambo...škoda da nism najdu kake slike od edinga terenca ki so ga naredl ':?'

Evo, ti mal pomagam, sliši na ime Lamborghini LM 002:

Slika

PS: Kakor vem, je Audi Sport Quattro oznaka za krajšo medosno razdaljo.
Alfa Romeo - Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
Sierrator
Novinec

Kraj: Vipava

Napisal/-a Sierrator Če avg 31, 2006 1:55 pm

Res je, Sport Quattro je bil skrajšan Quattro zaradi boljše lege v rally tekmovanjih.
Victrix causa diis placuit sed victa Catoni.

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Kraj: planina

Napisal/-a 5ka Če avg 31, 2006 4:58 pm

ford rs 200 ..hm če se ne motm nekje okol 500 konj iz dvolitrskega turbo motorja in izredno kratko življensko dobo.hkrati pa zadnji res krvavo nabrit avto za relly in za njim so prepovedal turbo motorje v rellyju
pa še en mal mini legend
Priponke
000046.jpg
000042.jpg
000014.jpg
000002.jpg
ride to live live to ride

Uporabniški avatar
stomic
Novinec

Kraj: H-town

Napisal/-a stomic Ne sep 10, 2006 1:46 pm

Slika
Na tega s(m)o ze skoraj pozabili, ker ga je zasencil mlajsi bratec :P Drugace pa stroj...ga je imel od sosolca oce. 3.5L 300KM ce se ne motim.

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Ne sep 10, 2006 3:27 pm

pa dons so enga uničval na šovu u lj... banda. :evil: 635 semizdi je bil..

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne sep 10, 2006 5:37 pm

vepar je napisal/-a:pa dons so enga uničval na šovu u lj... banda. :evil: 635 semizdi je bil..

jst bi tist sam na odpad odpelu ne pa tm si sramoto delu
Slika

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Ne sep 10, 2006 7:15 pm

en 635 je bil dolg časa v rožni dolini mal ruknen od spredi pa ga tip ni hotu prodat pol je pa enkrat zginu brez sledi.zdi se mi da je bla 6ka lohk tud M in so z njo vozil DTM
pa da rečemo še kako o nižjem razredu oz. o avtih ki jih v današnem cajtu najbolj tunajo naši severni sosedje.na stare švabske avte dajo celo premoženje in iz njih nardijo brutalno navite odštekano pobarvane cestne križarke ki so bolj namenjene bahanju na zborih kot pa vožnji v njih. nekaj jih pa prov dabr zgleda
Priponke
SEMA_2004_foto-a3m_48.jpg
normal_000026.jpg
normal_000087.jpg
normal_000212.jpg

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne sep 10, 2006 7:31 pm

tri legende (lahko si vročo kavo pil med dirko :D )
Priponke
Citroen-Sports-SM.jpg
SM
Citroen-Sports-DS.jpg
DS
Citroen-Sports-CX.jpg
CX

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Ne sep 10, 2006 7:45 pm

citroen maserati hudo, izdelano zelo mal primerkov pred vsem pa citroenova hidravlika. iz lastnih izkušen vem da je na armaturi stala poksna 0,5 litra in če nisi res pretiravov nisi bil mokr. mel sem gs super 13, bx 16 trs , bx 15 rs , cx 20 re , 24 re in 25 rd .men se zdi da sem eno hudo viso že dal gor tuki pa še en lep BX v katerem sicer ne vem kaj poje je pa lepo stilsko dodelan. so pa odprl muzej citroenov kjer so zbrani vsi primerki ki so jih naredl vključno z bolidi sam nažalost je odprt sam za novinarje in visoko živino
Priponke
000016.jpg
000013.jpg

Uporabniški avatar
toyota_celica
Novinec

Napisal/-a toyota_celica Ne sep 10, 2006 8:16 pm

autobianchi a112 abarth

Slika

vido že v živo na oldtimerskem reliju in me je avto čisto pravzel
TOYOTA 4EVER!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne sep 10, 2006 9:23 pm

Evo se ena old school legenda, zarad katere se je bill gates preceej skregu z us vlado.
(hehe tut najbogatejsi ljudje na svetu ne morjo met vsega kar si zazelijo :lol: )

During its production run, it was hailed as being the most technologically advanced road-going sports car ever built. Launched in 1983, the Porsche 959 changed the supercar world forever, becoming a legend in motorsport, winning famous races like the Paris-Dakar rally, and advancing the technology of exotic cars tremendously.

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Ne sep 10, 2006 9:32 pm

Velik slik v tej temi niti malo nima veze s ti. "old-school" vozili. Razne styling predelave nikakor niso to. Prej kak BMW E30 M3, Audi SportQuattro, Golf 1 GTI, BMW 2002 Turbo, Lancia Delta Integrale itd. Vsi original seveda. Je pa ene par res lepih primerkov (nekdo je nalimal E30 M3, res lepa slikca ;) ).

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Po sep 11, 2006 7:25 pm

velik avtov je mal mim ampak fičo..gdo bi se spomnu nanj če nebi bil abarth? al pa mogoče c kadetta? v avto zgodovini niso bli nič posebnga pol se pa en najde pa iz njega nardi stroj, pa naj bo to takrat ko so jih še delal al pa sedaj ko so stari kot biblija.ko bomo gledal čez dvajset let slike vseh stilsko dodelanih jeklenih konjičkov ki jih vozi večina uporabnikov na tem forumu bomo tud za te avte rekl da je greh da so taki? velik teh avtov katerih slike so gor je blo predelanih že v cajtu ko so jih delal ostali pa pač sedaj. zame je velik lepš če en str avto negdo reši propada in ga spedena po svojem okusu kot da se popolnoma podrt kotali po naših cestah.je pa GREH predelat en čist originaln avto star 25+ let pomožnosti brez praske ali kake druge napake. sam se borim v original spravt opla manto letnik 72 ki sem ga pred enajstimi leti kupil od nekega modela ki je z sprejem zatemnil luči, nanjo nataknil masko od ascone, čez žaromete nataknil pleksi da bo bol fensi zgledala, vse tapete preluknal in vanje vtaknil neke mikro zvočnike in še bi se dal naštevat. ko za tak avto iščeš dele se ti zvrti od številk. pred par leti sem zarad ene šajbe prevozil pol švabije pa je na mojem avtu ševedno pleksi. na srečo mi je en kolega donerov nekaj stvari in zdaj je počas blizu konca. še tesnila za vetrobran in zadnjo šajbo in pa ena bočna šipa pa sem na konju. edin stiling alu feltne BBS od mante GTE ki pa so ble v njenem cajtu ORIGINALNA dodatna oprema. če pa bi dubu enga c kadetka pa bi ga ziht predelov do konca ker mi original ni všeč.
lohk bi še en mal nakladov ampak bom reku tkole to debato sem začel z namenom da se tu gor zvrsti vse od originalnih strojev do vseh predelav na starejših vozilih takih ali drugačnih tko da zame tle ni avta ki nebi pasal v naš jungtimer garage
L.P 5KA :atensn :vrum :vrum :vrum

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Po sep 11, 2006 10:01 pm

@5KA:
Rihtas Opel Manto A??

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po sep 11, 2006 10:17 pm

upam da paše v to temo. na tega ste pa pozabil.

ford gt-40
Slika

drkađija
Nov uporabnik

Napisal/-a drkađija To sep 12, 2006 12:28 am

...o to pa je lepo videt...fajni avti...
EDO Majkaa : ¨Eeeeej nemoj jebat me,jednog dana kada tada ja cu sjebat te,sve se vraca sve se placa majmune,jebat cu ti mater za dvije tri godine.
Svi ste vi budale,svi ste jebene budale...

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka To sep 12, 2006 5:58 am

AXioN je napisal/-a:@5KA:
Rihtas Opel Manto A??

ja se trudmo ':lol:' neki cajta je bla v igri tud r5 alpina pa je nažalost segnila

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To sep 12, 2006 9:40 am

5ka je napisal/-a:velik avtov je mal mim ampak fičo..gdo bi se spomnu nanj če nebi bil abarth? al pa mogoče c kadetta? v avto zgodovini niso bli nič posebnga ...

Kdo? Marsikdo. Ne gre se vedno za high-end modele ali športne izvedenke določenih modelov. Jaz vem da ne bom nikoli pozabil prvega BMWja, ki sem ga vozil (čeprav samo nekaj 10 metrov), pa ni bil M3, ampak samo 320i. Ali očetovega (sicer predelanega) 1800, v katerem sem se igral, ko sem imel par let in je avto bil nepremičnina. Prav tako mi bo vedno ostal v spominu moj prvi, trenutni, 318i, kljub temu da nima niti pol konjenice M3ke.

Nostalgija pomni veliiiko več kot samo hitrost, pospeške,... Pomisli kako so se naši starši počutili, ko so na cesti videli fičkota, ali morda, če so imeli srečo, kakega Austina. Zelo dobro se spomnim kako mi je oče govoril, kako so kot mulci strmeli za fičoti. VErjemi da je večini lastnikov oldtimerjev ravno to ostalo v spominu in je, po vsej verjetnosti, ravno to razlog, da so se odločili za nakup/restavriranje določenega avtomobila.

Tudi če pogledaš oldtimer sceno, večino zasedajo "navadni" oldtimerji, ne pa samo Ferrariji,... Logično je, da bolj ko je avto redek, več je vreden. In ker je vedno bilo najmanj narejenih ravno top of the top avtov, so le-ti bolj vredni.
Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM To sep 12, 2006 5:39 pm

1970 Plymouth Hemi Cuda
Slika
1969 Plymouth Cuda Fastback
Slika
Porsche 944
Slika
Porsche 914
Slika

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a To sep 12, 2006 5:56 pm

vepar je napisal/-a:pa dons so enga uničval na šovu u lj... banda. :evil: 635 semizdi je bil..

732 je imel oznako.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov