AudiRSboy je napisal/-a:ShowDown
vids zanimiv mojmu frendu je pa zajebavu dizl doklr je tanku na petrolu in mu je v klanc cuku k prfuknen ni potegnu...
pa so mu mehaniki govoril naj zamena pumpo in podobno...zamenu isto blo...
pol mu je pa en mehanik reku naj zamena pumpo in navs vrjev razlika je bla ocitan....nc vec zajebavanja....
nebivedu je napisal/-a:Bivši avto moje boljše polovice je delal 850km s 40 litro bencina 100 oktanskega na OMv in 98 oktanskega na Agipu, ko pa sva začela tankat na pumpi, ki stoji na trzinski obvoznici pa sva s 40 litri delala po 900km, rekord je 911km z 40 litri 95 oktanskega bencina iz te črpalke.
Tko da ne bom rekel da sta omv in agip boljša.
svadreb je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:ShowDown
vids zanimiv mojmu frendu je pa zajebavu dizl doklr je tanku na petrolu in mu je v klanc cuku k prfuknen ni potegnu...
pol mu je pa en mehanik reku naj zamena pumpo in navs vrjev razlika je bla ocitan....nc vec zajebavanja....
Čak, čak... je zamenjal pumpo pa ni bilo boljše, pol je pa zamenjal pumpo je bilo pa boljše. Tega pa ne razumem. Najbrž si kaj drugega mislil.
svadreb je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Bivši avto moje boljše polovice je delal 850km s 40 litro bencina 100 oktanskega na OMv in 98 oktanskega na Agipu, ko pa sva začela tankat na pumpi, ki stoji na trzinski obvoznici pa sva s 40 litri delala po 900km, rekord je 911km z 40 litri 95 oktanskega bencina iz te črpalke.
Tko da ne bom rekel da sta omv in agip boljša.
40L --- 900km, torej je bila poraba 4,44 l/100km. Ker avto, kak motor?
Walker_P je napisal/-a:svadreb je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:ShowDown
Čak, čak... je zamenjal pumpo pa ni bilo boljše, pol je pa zamenjal pumpo je bilo pa boljše. Tega pa ne razumem. Najbrž si kaj drugega mislil.
Mislu je tak. Prvo zamenja benz pumpo, pa ni pomagal, pol je pa zamenjal bencinsko črpalko pa je pomagal.
nebivedu je napisal/-a:Za na te cliota so gume 155/70/14 al pa 165/65/14, več ne.
MacTron je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Za na te cliota so gume 155/70/14 al pa 165/65/14, več ne.
reci to kaksnemu, ki ima 17" pa kolne cez porabo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov