Polooo je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Men sploh ni jasno zakaj je ta tema......občutek mam da hoče avtorica te teme zdej samo jezo strest tle na forumu zato ko bo en tip njen avto prodau v enakem stanju naprej za več dnarja...![]()
![]()
Opozorila je,da prodajalc nateguje o lastništvu.....težko za dojet,a?
jorgeus je napisal/-a:Ja je pač tko, da niso vsi vešči kupovanja in prodajanja rabljenih avtomobilov in nekako pričakujejo, da če piše 1. lastnik, da to drži. Mene ornk pogreje, če mi nekdo napiše, da je avto v dobrem stanju, tok in tok km itn, potem pa pridem pogledat in vidim razsulo s še enkrat več prevoženimi...sploh če je to na drugem koncu naše ljube deželice. Se strinjam, kaka panika res ni potrebna, vendar se mi zdi lepo, če nekdo opozori na neresnične podatke in ti s tem prihrani 2 uri vožnje in obilico slabe volje.
Polooo je napisal/-a:Black Jack: pol pa odpri 1 dnevni tečaj, kjer boš nevedne kupce podučil, kako doboti prodajalca na laži
Symon je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Merilec laka pa podatke preverit pa mehanikerja zraven vzet
Zrihtaj mi merilec laka!Za tole zadevo sem že spraševal ampak so vsi misteriozno tiho kje jo dejansko kupiti...
Symon je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Merilec laka pa podatke preverit pa mehanikerja zraven vzet
Zrihtaj mi merilec laka!Za tole zadevo sem že spraševal ampak so vsi misteriozno tiho kje jo dejansko kupiti...
Black Jack je napisal/-a:Symon je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Merilec laka pa podatke preverit pa mehanikerja zraven vzet
Sposodi si ga pri poznamem avtokleparju oz. avtoličarju...
INFINITI je napisal/-a:OK fantje in dekleta; sedaj pa eno vprašanje ko smo že pri debelinah lakov itd.
Vse lepo in prav pa vendar vam dam lasten primer; po treh letih sem imel po vratih odrgnine od butlov, ki ne znajo parkirat, kamenčki so mi preraskali havbo pozimi in sem lepo potegnil veze na zavarovalnici in dal preštrihati kompleten avto iz naslova škode na parkirišču za kar sem zavarovan. Zdej pa naj mi kdo kaj reče. Avto ni bil nič karamboliran in kaj zdaj? -Tudi če bi preko merilca laka ugotovil, da je kao bil štrihan (pa so tile laki od proizvajalca do proizvjalca različni po debelinah itd) - od kje on men lahko trdi da je avto bil karamboliran?
-Če hočete takšne stvari ugotovit; po treba malo pod pleh pogledat kaj je z šasijo in spoji; ter kaki lufti so med paneli itd.
TrijoAdijo je napisal/-a:Ja in kaj je tuki zaj tak problem?
Poglejte naprimer tale avto:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1064620#
Ima res 150kkm?Je res 1.Lastnik?Res nepoškodovan?
NE!
Avto ma 250kkm! Kako vem? Jest sem naredu servis na 243kkm. Prodajalec je 4. lastnik.Kako vem? Vem, ker sem bil jest 3. lastnik, 2. lastnik je bil fotr,1.pa avtošola v kateri je fotr delu.
Avto sem pa prodal pred enim mescom,ko je blo na števcu 250kkm in glede poškodb...zadnja desna vrata so bila razbita.Tako da avto je poškodovan.Pa da vam vržem še eno kost...prodajalec je policaj.
LP!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov