Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man Če nov 02, 2006 9:30 am

Kritik je napisal/-a:
AudiRSboy je napisal/-a:glej prve meglenke niso motece ce so prv nastelane......

sam zadna je pa zlo moteca,moteci....in vecina jih nezna uporabljat zadne meglenke....

zadna meglenka je da jo ti uklops ce si sam (recmo avtocesta) da te bo tist zadi porajtu k se ti hit prblizuje.....k on pride zravn bi jo moru isklopt

drugac kar se tice izivljanja ....kupte tak mejhn avto kokr mam jst pa boste vidl kako si usi uzamejo prednost in podobno....

Žal je to res. Tud sam vozim majhen avto in imam podobne izkušnje kot ti. Ker idioti se ne zavedajo, da se v tistem avtu pelje nekdo, ki si morda ne more privoščit boljšega, večjega in varnejšega avta. Pač tako je, če vidiš manjši avto pred seboj to pomeni, da je tisti, ki ga vozi slabič in ga je treba na vsak način prehitet, izsilit....
Pač tudi debili imajo izpit. Se pa zavzemam, da bi pred opravljanjem izpita moral vsak obvezno opraviti en konkreten psiho test. Bi bilo takoj manj gužve na cesti.

ja sam a si predstavlas kdo bi potem drzavno blagajno filal :P ne saj idiotov je ogromn, sam j*** ga. js sn se tui prvih neki mescu sekiru, zj pa ce se mi prlepi v rit, pa najprej meglenko vklopim, izklopim, pa ce se kr nic mal pobremzi, pol pa al počakam da gre mimo, al zacnem postavlat rekord v minimalni hitrosti, al pa preprosto meglenko vklopt, vzratnega "zapret" kak dobr komad pa j*** ga. smo pa tui ze bremzal na polno sam so se se vsi zmazal zaenkrat...beda :-P
lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

detroit91
Novinec

Napisal/-a detroit91 Če nov 02, 2006 9:47 am

btw bass men osebno se blendanje ne zdi vljudno in če mi kdo prleti z 200 v rito medtem ko jst vozim 140 in da mi še poblenda bo fasu sm mojo haubo v čel. Ne me narobe razumet se umaknem ker gledam spegu redno sm kmetje od folka ti blendajo pa čeprou maš ti pred sabo enga, čeprou je situacija taka da bo en lih pred tebe pršou v glavnem obup. Fora večine blenderju : jači sam nego ti bjež s ceste. avto nadomesti njihov majhen penis ali manjek fuxxa ipd
Skero
[veliki animirani podpisi niso dovoljeni]

Uporabniški avatar
AM
Stalni uporabnik

Napisal/-a AM Če nov 02, 2006 9:57 am

Men se je pa dogajal to, da sem pelu in prehiteval en avto, čist normalno vse po predpisih, ampak ga je očitno tolk motilo, sploh ni ugasnil dolgih luči in me je razjezilo sem po zavori stopil in smo se lepo ustavili na cesti, nakar je ob zmanjševanju ugasnil luči. Ok sem mislil in spet pospešil, pa sem naredu razmaka ene 20 - 30 metrov in si je zgleda tipson mislil, ti me boš jebal, pa je spet prižgal dolge luči. Pa sem ponovno zaviral, nakar je takoj izklopil dolge luči, sem mislil ok, ampak če mi še enkrat, pol pa dost. No zatem sem naredu mal večjo razdaljo ene 60 metrov, nakar spet pametnjakovič prižge dolge luči, nakar sem zapeljal dol s cestišča, in ko je peljal mimo mene sem mu jaz za njim vozil in svetil z dolgimi lučmi. In sva se vozila tako do prvega križišča. Na križišču sem se pripeljal vzporedno z njim in videl, kako je zaklepal avto dol in gledal skos naravnost. Sploh ni upal pogledat levo desno. Kaj mi grejo na k... taki usraneti.

Še ena stvar ki mi gre na k... je pa to, ko recimo parkiraš na velikem prarkirnem prostoru z veliko prostih parkirnih mest. In se sam umakneš vstran od gneče pri glavnih vratih samo z razlogom, ker se mi škoda zdi avto puščat v gneči in seveda kasirat udarce sosednjih avtomobilov, ampak ne. Pripelje se terenec in so prosta mesta vse okol mojega avtomobila za 3 prosta mesta, ampak tipson mora zraven mene prakirat in to čist na tesno, tak da komi ven z avtomobila pride in seveda ko pogledam, ni čist nič pazil ampak je kar oreng vžgal po mojem avtomobilu in seveda pač naredil škodo.
Kaj naredite v takem primeru ???' Mislim kaj naj naredim ??? Mislim ne vem. Zdaj da bi policijo klical, se ne splača, ker je tist mali udarec, da bi pa šel z ključem ris delat po njegovem avtu mi pa spet ni, naj me kdo vidi, bom pa kriv za vseskupi in še več.
Mislim kaj narest ??? Ne vem ????

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Če nov 02, 2006 10:11 am

Tole je sicer off-topic in se iskreno opravičujem. :oops:

@AM: Lej te čisto razumem. Ko sem dobil avto je bil res brez kakršne koli vdrtine ali praske. Če ga pogledam sedaj, nekaj let kasneje imam skoraj na vsakih vrstih kakšno majhno vdrtino, ker pač ljudje ne znajo izstopati iz avtomobilov na parkirnih prostorih. Kaj naredit? Je če ga dobiš pri temu in če je nastala škoda, normalno probaš nekako se zmenit da ti to poravna, čeprav se je dandanes brez policije težko kaj zmenit. Če ga ne dobiš...... Sem pa videl nekaj dni nazaj, ko je imela ženska v BTC-ji na tržnici parkiran avto in jo je nekdo od strani nabasal, verjetno ko se je rinil na park plac. Hudo udrt in opraskan avto. Normalno je krivec pobegnil. Take stvari me pa pogrejejo! :twisted:
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če nov 02, 2006 10:11 am

detroit91 je napisal/-a:btw bass men osebno se blendanje ne zdi vljudno in če mi kdo prleti z 200 v rito medtem ko jst vozim 140 in da mi še poblenda bo fasu sm mojo haubo v čel. Ne me narobe razumet se umaknem ker gledam spegu redno sm kmetje od folka ti blendajo pa čeprou maš ti pred sabo enga, čeprou je situacija taka da bo en lih pred tebe pršou v glavnem obup. Fora večine blenderju : jači sam nego ti bjež s ceste. avto nadomesti njihov majhen penis ali manjek fuxxa ipd

glej osebno znam na avtocesti tud sam poablendat....ampak to iz tega razloga ker men avto dovg rab da razvije hitrost 160.....
in ponavad k jo razvije se vedno najde ksn pametnjakovic k zapele pred tebe pomoznosti brez zmigovca.....
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Če nov 02, 2006 10:15 am

Kritik je napisal/-a:Tole je sicer off-topic in se iskreno opravičujem. :oops:

@AM: Lej te čisto razumem. Ko sem dobil avto je bil res brez kakršne koli vdrtine ali praske. Če ga pogledam sedaj, nekaj let kasneje imam skoraj na vsakih vrstih kakšno majhno vdrtino, ker pač ljudje ne znajo izstopati iz avtomobilov na parkirnih prostorih. Kaj naredit? Je če ga dobiš pri temu in če je nastala škoda, normalno probaš nekako se zmenit da ti to poravna, čeprav se je dandanes brez policije težko kaj zmenit. Če ga ne dobiš...... Sem pa videl nekaj dni nazaj, ko je imela ženska v BTC-ji na tržnici parkiran avto in jo je nekdo od strani nabasal, verjetno ko se je rinil na park plac. Hudo udrt in opraskan avto. Normalno je krivec pobegnil. Take stvari me pa pogrejejo! :twisted:

sej moj je tud povn udrtinc pa praskic zato k folk necuva.....
Slika

Uporabniški avatar
batek
Novinec

Napisal/-a batek Če nov 02, 2006 10:30 am

Jest mam pa več takih problemov,ko na primer po naših vaških cestah vozi en avto zeeelo počas -GLEDE NA CESTO (50 -60-70 km/h),ko pa prehitim in se peljem 100-110 km/h isti tip še vedno za menoj in potem se dirkanje zaćne. Zakaj to???
batek

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Če nov 02, 2006 11:01 am

Če se men kdo na rit prlima, enostavno uporabim špricanje žarometov...moja šipa ostane čista, avto za mano pa pridela ustrezno varnostno razdaljo. :D

Kar se parkiranje tiče, moja dva imata 3 mesece star avto, ko sta na parkingu pridelala prvo prasko po zadnjih vratih, blatniku in odbijaču. Še dobr, da je za vse zavarovan...Fotr vse uredi, naslednji dan pride čist na drug parking in najde avto s s popolnoma udrtimi zadnjimi vrati. In spet na zavarovalnici.... Cela zadnja vrata treba menjat. Sam kaj ti je to tolažba, če maš pol 3 mesece starga avta razsutga pa niti ne veš ne kdo, ne zakaj, ne kako, ne na kak način... Folk je res gnil.
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Če nov 02, 2006 11:05 am

batek je napisal/-a:Jest mam pa več takih problemov,ko na primer po naših vaških cestah vozi en avto zeeelo počas -GLEDE NA CESTO (50 -60-70 km/h),ko pa prehitim in se peljem 100-110 km/h isti tip še vedno za menoj in potem se dirkanje zaćne. Zakaj to???

kir avto pa furas.....k velikrat folk misl da je kaka provida in pol k prehitis vidjo da nisi provida in pol na povn gas......
Slika

Uporabniški avatar
Junior_46
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Junior_46 Če nov 02, 2006 11:14 am

za naše ceste bi si mogo že kak 20-30 tonski tak nabavt al pa kak tovornjak. NPR gledam krožne promete se peleš okrog pa vidiš tovornjaka ko te kr izsilit hoče kao jaz sem velik ti pa s***** pa kr rine not ko pa vidi da ga ne šmirglaš po domač pa hod po bremzi pa zmajuje z glavo. idiotsko. pa na scooterju se tut podobno dogaja ko ne morš it več ko 50km/h razn če daš vn blokade ti tut folk na cesti ko je omejitev 90km/h blinkajo pa pipkajo pa tut če se že dobesedno po pesku furaš in se jim čist umakneš.

Zej mam pa eno bol of topic vprašanje če sem že glih pr scooterjih. a lahka gre 125ccm scooter na avtocesto? kok je s tem
it's my life

Uporabniški avatar
Junior_46
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Junior_46 Če nov 02, 2006 11:30 am

pa neki fullll of topic!!! opazo sem da majo uro še kar po starem namest 1 uro nazaj. tam ko je datum pa ura zapisa odgovora ;)
it's my life

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Kraj: Mozirje/Velenje

Napisal/-a Black Jack Če nov 02, 2006 11:31 am

Junior_46 je napisal/-a:Zej mam pa eno bol of topic vprašanje če sem že glih pr scooterjih. a lahka gre 125ccm scooter na avtocesto? kok je s tem

Načeloma če tovarniško doseže hitrost 130km/h potem bi lahko šeu... :D
From Polo 9N 2003 1.2 12V 47kW/64KM Comfortline ->->-> to Polo 9N2 2005 1.9TDI 74kW(85kW)/101KM(116KM) Comfortline

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Če nov 02, 2006 11:36 am

Junior_46 je napisal/-a:pa neki fullll of topic!!! opazo sem da majo uro še kar po starem namest 1 uro nazaj. tam ko je datum pa ura zapisa odgovora ;)

zato k ksni smo leni it nastimat :P
Slika

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Če nov 02, 2006 11:55 am

Kritik je napisal/-a:Tole je sicer off-topic in se iskreno opravičujem. :oops:

zaradi takih junakov je moj avto multicolor :roll:
Slika

Uporabniški avatar
oorosh
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a oorosh Če nov 02, 2006 12:41 pm

Mene je dva dni nazaj nek neučakan pametnjakovič z bmwjem prehitel kar po desni v naselju. Sicer me ne bi motilo, če bi me prehitel po levi, ker ni bilo nasproti nobenega avta, ampak očitno so nekateri prepotentneži še preleni, da bi vsaj prehiteli pravilno. :roll:

Mogoče je bilo krivo to, da imam KR tablice na avtu. ;)

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če nov 02, 2006 2:21 pm

Ko sem kupo avto, je bil kot iz škatlice, brez prask, vdrtin, itd..... Zdaj ko pogledaš je celi neki natolčen od parkirišč, tud počohan,vsak ko gre mimo pa ma 5 sekund časa bo letel s ključem po vratah.Mislim če pa ma kaj proti meni pa mi naj v faco pove.
Enako je z maminim, bil je pol leta star,ko je v leva vrata nekdo tresno s svojimi vrati pa oluščil barvo dol.Kaj mu lahko narediš? Glavo mu ftrgaš če ga dobiš poleg. :evil: :roll:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
batek
Novinec

Napisal/-a batek Če nov 02, 2006 2:31 pm

AudiRSboy je napisal/-a:
batek je napisal/-a:Jest mam pa več takih problemov,ko na primer po naših vaških cestah vozi en avto zeeelo počas -GLEDE NA CESTO (50 -60-70 km/h),ko pa prehitim in se peljem 100-110 km/h isti tip še vedno za menoj in potem se dirkanje zaćne. Zakaj to???

kir avto pa furas.....k velikrat folk misl da je kaka provida in pol k prehitis vidjo da nisi provida in pol na povn gas......

puntek je 1.2 16V
batek

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs Če nov 02, 2006 3:36 pm

AM je napisal/-a:Še ena stvar ki mi gre na k... je pa to, ko recimo parkiraš na velikem prarkirnem prostoru z veliko prostih parkirnih mest. In se sam umakneš vstran od gneče pri glavnih vratih samo z razlogom, ker se mi škoda zdi avto puščat v gneči in seveda kasirat udarce sosednjih avtomobilov, ampak ne. Pripelje se terenec in so prosta mesta vse okol mojega avtomobila za 3 prosta mesta, ampak tipson mora zraven mene prakirat in to čist na tesno, tak da komi ven z avtomobila pride in seveda ko pogledam, ni čist nič pazil ampak je kar oreng vžgal po mojem avtomobilu in seveda pač naredil škodo.
Kaj naredite v takem primeru ???' Mislim kaj naj naredim ??? Mislim ne vem. Zdaj da bi policijo klical, se ne splača, ker je tist mali udarec, da bi pa šel z ključem ris delat po njegovem avtu mi pa spet ni, naj me kdo vidi, bom pa kriv za vseskupi in še več.
Mislim kaj narest ??? Ne vem ????

V tem primeru se edino splaca imeti tak avto, ki ni nic vreden oz. zelo malo ;)

Prejsni avto sem imel to Alfico na slikci avatarja in sem se skoz sekiral zaradi takih "malenkosti" :roll: Zdej pa upam, da se ne bom vec... stari AX diesel-power :P

LP
Slika

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Če nov 02, 2006 5:03 pm

Ker je v zvezi z to temo, poglejte kje je meni i**** vn skoču. Pr 90 na levga budala :D

http://www.youtube.com/watch?v=7Be9xvNOAXY
Slika Slika

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Če nov 02, 2006 5:06 pm

Jaz pa zadnje čase opažam nekaj, kar počasi že prerašča v "nacionalni šport". Namreč vožnja v rdečo. Ni ga dneva, da ne bi videl vsaj tri debile, ki zavestno peljejo čez rdečo. Največkrat se to zgodi, ko semafor preide iz rumene na rdečo. Zgodil se je že, da sem bil recimo oddaljen od semaforja cca. 20-30 metrov, ko se je prižgala rumena luč, kar bi pomenilo da bi prevozil rdečo v kolikor bi nadaljeval z vožnjo. Seveda se ob taki situaciji ustavim, ampak ničkolikokrat se je že našel i****, ki te gre prehitevat (ker vidi, da boš ustavil) in gre potem globoko čez rdečo luč. In to se najpogosteje dogaja v Ljubljani. Včasih bi si res želel, da bi bila na vsakem semaforju kamera in da bi tiste, ki to izvajajo orenk po žepu udarli pa še kaka družbenokoristna dela bi jim naložil. :evil:

To prepotentnost pripisujem predvsem splošnemu stanju v družbi, ki od nas zahteva, da smo vedno najboljši, najuspešnejši, najhitrejši ter predvsem strogi individualisti, ko vsak gleda le še na svojo lastno rit in se ne ozira na druge. Turbokapitalizem.press :roll:
Antiznačkar po prepričanju
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov