esem je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:js telefoniram, smo mel tud celourne pogovore med voznjo, pisanje smsm med voznjo mi je tak stalna rutina, vglavnem vem da to ni prav, sam kaj čmo, tak sem se navadu ...
speedfreak je napisal/-a:lahk se tolazim, ker sam telefoniran v avtu ( verjetn preveč),
pa se mi ne zdi da bi ravno nekaj ogrozal sebe in druge, medtem ko pijani šoferji jih ogrozajo ( sam niti blizu avta ne stopim, če kaj spijem, tud če čisto malo).
kar se pa mercatorja tiče, vrjetn je res boljs da enega ubiješ kot pa več sto ljudi...pa čepravje to mercator

To so, odkar se je končala F1 (in prepiri FA/MS) najbolj "low IQ" posti, ki poleg tega lepo pokažejo , da sploh ne veš, kaj je odgovornost. Vsaj tiho bodi kot polit cucek, če že počneš take bolane in ne zagovarjaj sebe in takega početja, ki je dokazano "igranje z varnostjo" - tudi drugih na cesti!
Dobro bi tudi bilo, da se odločiš, ali je ali ni prav (je ali ni nevarno). Če si lahko nehat sesat materino mleko (saj si bil tudi na to navajen?), lahko poskusiš tudi to, kar preverjeno (vsak zase in pri drugih lahko to preveri, tudi raziskave obstajajo) povečuje nevarnost, ne glede na to, da šele takrat zmoreš vozit po omejitvah (tudi po mestnih uličicah?). Vse vrste ljudi so, kar pa ne pomeni, da so vsi pametni, resni in odgovorni, žal. Razmisli malo.
lp
prvo kot prvo, a sm js koga žalil kot žališ ti mene?
drugo kot drugo, kdo si ti da boš obsojal MOJE obnašanje v prometu? Kokr vem svoje položnice plačujem sam.
3. A sva mejbi skup ovce ali kako drugo živino skup pasla, da lahko presodiš, da se ne zavedam odgovornosti? Se je popolnoma, v 8 in več letih voznje sem marsikaj dozivel, velikokrat bil na robu smrti oz nesreče a NIKOLI zaradi telefoniranja med voznjo, prav pogosto pa zarad pijanih, zadetih bebastih kretenov, ki bi jih bilo treba spravit s ceste za vedno ( pa velika večina od njih sploh ni vozila prehitro

)
zagovarjam sebe ne, ker VEM da to ni prav, ampak jebat ga že 8 let vozim kot vozim in do zdaj sem še nekak živ, kolk dolg pa še bom pa nimam pojma pa me boli falus ker lahko jutri zjutraj se kdo zakanta vame pa crknem, ne da bi telefoniral.
ne mislim nehat telefonirat med voznjo ok, vem da ni prav, vem pa tudi, kot sem ze napisal da so se velik večje napake, ki jih delam (o) med voznjo, kot je samo telefoniranje.
pa še za konc, mati me nikoli ni dojila, zato se nikoli nisem rabil odvajat od tega. Verjetno je pa tudi to razlog da ne prenesem, da kdo sodi o mojih dejanjih, če me ne pozna in se ni nikli vozil z mano.
Za razliko od večine tu gor, priznam da nisem popoln voznik, da delam bedarije po cesti, in se tega zavedam...vrjemi, da kljub vsemu, se ljudje, ko se navadijo moje voznje, pocutijo varne in mi zaupajo med voznjo ok?
Po omejitvah pa vozim samo v strnjenih naseljih kjer je res nevarno vozit več, včasih pa je tudi omejitev preveč..po AC in drugje se pa vozim kokr mi pač paše in razmere dopuščajo, vsekakor se nikoli po suhi pregledni cesti z omejitvijo 90 ne cincam 70!
edit: a si ti mejbi kak psihič al pa sociolog po izobrazbi, sem glih včeraj razmisljal o tvojih postih in priznam da mas zanimiv način pisanja in razmisljanja ampak tokrat si ga tok mim useku da kr boli, pa žalitev ala low IQ in podobno ne mislim prenašat.Lp
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.