Bor je napisal/-a:Jst sem hotu zamenjat baterijo. Pa sem prklopu kartico na sekondarno napajanje in zamenju baterijo. Ampak ni delala. In pridem na abc in je napisalo kr en error ( ni napisalo,da ni kredita ampak prov error. Pol je pa darsovc z mojo kartico skakal okol antene pa se čudi kaj je zdej to. Jst sem se pa mal neumnega delu
shelton je napisal/-a:Bor je napisal/-a:Jst sem hotu zamenjat baterijo. Pa sem prklopu kartico na sekondarno napajanje in zamenju baterijo. Ampak ni delala. In pridem na abc in je napisalo kr en error ( ni napisalo,da ni kredita ampak prov error. Pol je pa darsovc z mojo kartico skakal okol antene pa se čudi kaj je zdej to. Jst sem se pa mal neumnega delu
Čist isto sm jst nardil. Zdj pa izpisuje TAG ERROR. Pri starih karticah je problem, če med menjavo baterije ne obdržiš napajanja kartice, saj so ključni podatki zapisani v RAMu
Bor je napisal/-a:Tamara je napisal/-a:vorteks je napisal/-a:pa se mi naj prbije v rit! naslednjič bom to ziher naredu!
Carji ste. zarad klošarjev boste riskiral in/ali razbil avto... pa še odškodnino za vrat pokasiral... nevem gdo je tle večji socialc, tist k se šverca za 500 sit, al vi "bremzarji" k cilate na mal večje vsote...
btw: jaz se ne švercam, sam tole bremzanje se mi zdi lame...delite kar hočte
Veš kaj, če lahko jst plačam 500 SIT, lahko tut on!!!
Tipično Slovenjsko. Če men krava crkne naj pa še sosedu.![]()
In kdo si ti, da boš lovila neplačnike? A se ti ne zdi, da so za to pristojni darsovci in policija.
V končni fazi pa se j teb nič ne ukrade.
peroa je napisal/-a:Potem se snema slabo, ker če bi se dobro, bi dotični osebki za vsak "drive thorugh" dobili mastno položnico na dom.
Cimpi je napisal/-a:Heh lol adijo ne fausija eni ste res posrani :=) ... sn enkrat probal pa to pa nikomu nista ni blo zabremzaj mi pa bi te ves kajpa se tozo pa bi bil jaz na boljsem
CockroaC je napisal/-a:@reber
Uuuuuu me je ze strah, s tabo pa se ni za špilat.Samo mores se zavedat ko se boš spuščal v take situacije ... vedno se najde nekdo ko je bol fukjen od tebe , pa ko se mu bol j**e za vse ...
Sicer pa si pomoje itak samo na internetu glasn, v zivo pa nupas niti pisknit kaj sele da bi koga na gobec zazgal ali pa celo spravil 2m pod zemlo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov