the_man je napisal/-a:tvoje vprasanje je bilo konkretnega tipa, kdaj je nesrečo povzročil zadet človek, predvidevam da si mislil pod vplivom marihuane ne,ker se gre o tej drogi (thc)...tudi jas sem ti dal konkretno vprasanje, pa bistvo je blo če bi rad takega človeka srečal na cesti. dejstvo je da snov v "travi" thc manjša človeške sposobnosti, daljša reakcijski čas in zeloo pomanjša možnost presoje, občasno so možne tudi halucinacije. slednje so možne tudi med vožnjo. pa če si ti še tako prepričan v samega sebe, v svoje sposobnosti in si zatiskaš oči pred realnostjo, še vedno se ne strinjam s tem da si ti pod vplivom thc dober voznik. pa še vedn te ne želim srečat na cesti. pa ne me zaj narobe razumet, ne obsojam uporabnikov thc, to smo ze 1x predebatiral, sem tud nalepil link kje, obsojam pa to da gre človek pod vplivom thc ali kakršnekoli druge droge za volan. pa ni važn če je legalna al ne. če si tako samomorilno naravnan delaj to sam zase, ne pa da ogrožaš druge. izstopam iz teme
lp
Oh kaksen pametnjakovic.
Kaj pa to da ganja pomirja in povzroci da si v prometu bolj previden in se bolj pocasi vozis. Vidis zanimivo pri ganji je to da se vseh stvari ki si jih napisal (daljsi reakcijski cas...) zavedas.
Zeloo pomanjša možnost presoje ??? Po kaksnih raziskavah? Kaj to pomeni zeloo?
Halucinacije??
BTW: razlozi katere "clovekove sposobnosti". " si ze nastel...
Pac ganja je prepovedana, spada pod prepovedana mamila. Kaznovala se bo voznja pod njenim vplivom ne glede na to ali je to pravicno ali ne. Tisti ki pohamo bomo rekli nepravicno tisti ki ne pravicno. Neumna debata.
Drugac pa the man ko pravis kako zmanjsa clovekove sposobnosti. Pripravljen sem pred pricami z foruma s tabo se pomerit v parih "sposobnostih" in zadet dokazat krivicnost enkrat za vselej