Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man To dec 05, 2006 2:08 pm

RED_line je napisal/-a:
the_man je napisal/-a:
RED_line je napisal/-a:ko si počen si bolj pozoren na promet in kar se dogaja okoli tebe.

pojdi si eno dobro risanko pogledat, potem pa idi k enemu dobremu psihiatru ali svetovalcu pa skup premislita ka si zaj izjavil. sam upam da tebe v zivljenju ne srecam na cesti :roll:

boš reku da ne? če nisi probal ne moreš vedet :lol:

am sem ze nekje napisal da sem probal, sam ne vozit pod vplivom, vem pa da sem lepo vijugal ko sem šel PEŠ domov. sicer pa če si zaj frajer me veseli. se 1x upam da te ne srecam na cesti :roll:
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line To dec 05, 2006 2:12 pm

kakšne frajer neki? če bi 1x probal in videl da ne morem vozit varno, ne bi tega delal,ker imam avto preveč rad da bi ga razbil!če si sam pri sebi videl da ne moreš potem to ne delat.pijem in vozim pa nikoli, ker vem da se bom kje razbil. in jz nisem nobena nevarnost na cesti če sem počen. zato ne presojat po sebi tudi druge, ker so nekateri bolj sposobni vozit počeni kot pa trezni!
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To dec 05, 2006 2:12 pm

RED_line je napisal/-a:...

ko si počen si bolj pozoren na promet in kar se dogaja okoli tebe.

To velja samo za manjšino, eni so bolj pozorni zaradi občutka odgovornosti, eni pa zato, ker jim je dejansko mnogo težje vozit! Takih pa res ne bi rad srečal

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line To dec 05, 2006 2:19 pm

esem je napisal/-a:
RED_line je napisal/-a:...

ko si počen si bolj pozoren na promet in kar se dogaja okoli tebe.

To velja samo za manjšino, eni so bolj pozorni zaradi občutka odgovornosti, eni pa zato, ker jim je dejansko mnogo težje vozit! Takih pa res ne bi rad srečal

no, pa povej mi zadnjo nesrečo počenega človeka. ampak da ni bil na koki al aherotu!
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Napisal/-a the_man To dec 05, 2006 2:21 pm

tudi človeka ki gleda na nesreče iz statistike ne bi želel srečat. povej mi, kdaj je bila nazadnje nesreča ko je bil krivec 100 let star človek s shizofrenijo. mislim da še nikoli. bi ga rad srečal na cesti??? daj mal premisli kaj pišeš, ni treba s prve strelat nekaj
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line To dec 05, 2006 2:24 pm

the_man je napisal/-a:tudi človeka ki gleda na nesreče iz statistike ne bi želel srečat. povej mi, kdaj je bila nazadnje nesreča ko je bil krivec 100 let star človek s shizofrenijo. mislim da še nikoli. bi ga rad srečal na cesti??? daj mal premisli kaj pišeš, ni treba s prve strelat nekaj

kdaj je bil krivec star človek? VSAK DAN! sej ne zanjo vozit. in kao delajo malo nesreč, to samo zaradi tega ker grejo malo na cesto, zato pa je povprečje veliko večje!če že država gleda na statistiko bom tudi jaz!
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To dec 05, 2006 2:24 pm

RED_line je napisal/-a:
no, pa povej mi zadnjo nesrečo počenega človeka. ampak da ni bil na koki al aherotu!

Ne vem, kdaj vse pri nesrečah kontrolirajo tudi droge (poleg alkota), mislim, da bolj malokrat. Da ne govorimo o tragedijah z več mrtvimi, kjer verjetno nesrečnikom ne pregledujejo kri (za droge). V vsakem primeru je tvoje vprašanje irelevantno.

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line To dec 05, 2006 2:28 pm

stari ljudje nimajo pojma vozit.koliko x sem se jim moral izognit da me ne bi spokali. in še ena stara je izjavla: ostali morejo pazit na mene, jz sem že stara ... :roll: in če vsi tako razmišljajo potem si misli svoje.pri smrtnih nesrečah vedno pregledajo vse udeležence v nesreči.

in nisem še videl naslova : počen človek naredil tragedijo!
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Napisal/-a the_man To dec 05, 2006 2:34 pm

tvoje vprasanje je bilo konkretnega tipa, kdaj je nesrečo povzročil zadet človek, predvidevam da si mislil pod vplivom marihuane ne,ker se gre o tej drogi (thc)...tudi jas sem ti dal konkretno vprasanje, pa bistvo je blo če bi rad takega človeka srečal na cesti. dejstvo je da snov v "travi" thc manjša človeške sposobnosti, daljša reakcijski čas in zeloo pomanjša možnost presoje, občasno so možne tudi halucinacije. slednje so možne tudi med vožnjo. pa če si ti še tako prepričan v samega sebe, v svoje sposobnosti in si zatiskaš oči pred realnostjo, še vedno se ne strinjam s tem da si ti pod vplivom thc dober voznik. pa še vedn te ne želim srečat na cesti. pa ne me zaj narobe razumet, ne obsojam uporabnikov thc, to smo ze 1x predebatiral, sem tud nalepil link kje, obsojam pa to da gre človek pod vplivom thc ali kakršnekoli druge droge za volan. pa ni važn če je legalna al ne. če si tako samomorilno naravnan delaj to sam zase, ne pa da ogrožaš druge. izstopam iz teme

lp

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova To dec 05, 2006 2:37 pm

the_man je napisal/-a:tudi človeka ki gleda na nesreče iz statistike ne bi želel srečat. povej mi, kdaj je bila nazadnje nesreča ko je bil krivec 100 let star človek s shizofrenijo. mislim da še nikoli. bi ga rad srečal na cesti??? daj mal premisli kaj pišeš, ni treba s prve strelat nekaj

Ti si res v vseh temah The man. LOL

Jst sm tut bral v delu statistiko po kateri je med uzivalci marihuane malo vecja moznost za prometno nesreco brez poskodovanih kot pri treznih, je pa hkrati manjsa moznost za nesreco z smrtnim izidom kot pri treznih osebah

Raziskavo je nardila neka angleska fakultata za promet in zveze. Jst se z statistiko strinjam in vidim precej razlogov za tak rezultat.

Kaj pa zdaj?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To dec 05, 2006 2:40 pm

RED_line je napisal/-a:in nisem še videl naslova : počen človek naredil tragedijo!

In to je zdej pogoj, da lahko ti voziš pod vplivom droge(takšne ali drugačne)?

Upam, da se kak zadetek(od droge al pa alkota) ne bo kdaj zaletel vame, ker me bo tiste kolikor toliko strpnosti do teh ljudi minila, pa ga bodo potem šraufal skupaj dohtarji kr en lep čas.
Old subarus never die, they just get faster!

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova To dec 05, 2006 2:45 pm

the_man je napisal/-a:tvoje vprasanje je bilo konkretnega tipa, kdaj je nesrečo povzročil zadet človek, predvidevam da si mislil pod vplivom marihuane ne,ker se gre o tej drogi (thc)...tudi jas sem ti dal konkretno vprasanje, pa bistvo je blo če bi rad takega človeka srečal na cesti. dejstvo je da snov v "travi" thc manjša človeške sposobnosti, daljša reakcijski čas in zeloo pomanjša možnost presoje, občasno so možne tudi halucinacije. slednje so možne tudi med vožnjo. pa če si ti še tako prepričan v samega sebe, v svoje sposobnosti in si zatiskaš oči pred realnostjo, še vedno se ne strinjam s tem da si ti pod vplivom thc dober voznik. pa še vedn te ne želim srečat na cesti. pa ne me zaj narobe razumet, ne obsojam uporabnikov thc, to smo ze 1x predebatiral, sem tud nalepil link kje, obsojam pa to da gre človek pod vplivom thc ali kakršnekoli druge droge za volan. pa ni važn če je legalna al ne. če si tako samomorilno naravnan delaj to sam zase, ne pa da ogrožaš druge. izstopam iz teme

lp

Oh kaksen pametnjakovic.

Kaj pa to da ganja pomirja in povzroci da si v prometu bolj previden in se bolj pocasi vozis. Vidis zanimivo pri ganji je to da se vseh stvari ki si jih napisal (daljsi reakcijski cas...) zavedas.

Zeloo pomanjša možnost presoje ??? Po kaksnih raziskavah? Kaj to pomeni zeloo?

Halucinacije?? :lol:

BTW: razlozi katere "clovekove sposobnosti". " si ze nastel...

Pac ganja je prepovedana, spada pod prepovedana mamila. Kaznovala se bo voznja pod njenim vplivom ne glede na to ali je to pravicno ali ne. Tisti ki pohamo bomo rekli nepravicno tisti ki ne pravicno. Neumna debata.

Drugac pa the man ko pravis kako zmanjsa clovekove sposobnosti. Pripravljen sem pred pricami z foruma s tabo se pomerit v parih "sposobnostih" in zadet dokazat krivicnost enkrat za vselej
Zadnjič spremenil Martina Navratilova, dne To dec 05, 2006 2:47 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova To dec 05, 2006 2:45 pm

nebivedu je napisal/-a:
RED_line je napisal/-a:in nisem še videl naslova : počen človek naredil tragedijo!

Upam, da se kak zadetek(od droge al pa alkota) ne bo kdaj zaletel vame, ker me bo tiste kolikor toliko strpnosti do teh ljudi minila, pa ga bodo potem šraufal skupaj dohtarji kr en lep čas.

Tudi ce bo pil kavo ali kadil cigareto prej?

Zakaj si tako agresiven ti clovek? A ti lahko kako pomagamo? :lol:

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Napisal/-a the_man To dec 05, 2006 2:48 pm

Martina Navratilova je napisal/-a:

Jst sm tut bral v delu statistiko po kateri je med uzivalci marihuane malo vecja moznost za prometno nesreco brez poskodovanih kot pri treznih, je pa hkrati manjsa moznost za nesreco z smrtnim izidom kot pri treznih osebah

Raziskavo je nardila neka angleska fakultata za promet in zveze. Jst se z statistiko strinjam in vidim precej razlogov za tak rezultat.

Kaj pa zdaj?

1.kaksno povezavo ma moj nick s temo?če se ne motim si ti menjal/a ze nekaj uporabnikov ker dobivaš bane
2. statistika temelji na subjektivni oceni nekega testa/poizvedovanja na določenem številu vzorcev, zdaleč ni prikazatelj realnega stanja pri nekem probelmu
3. reči človeku katerega sin ali hčerka je umrl/a v prometni nesreči katero je povzročil človek z določenimi substancami v krvi da statistike kažejo da je bila verjetnost za to minimalna, po moje boš pobiral/a zobe, če boš imel/a srečo seveda
4. če želiš dokazat da je zaradi statistike normalno da voziš pod vplivom drog prosim pojdi na tvojo upravno enoto in vrni izpit, slednjega menjaj za mesečno vozovnico za avtobus/vlak
5. me veseli da se strinjaš s statistiko, upam da ne postaneš član v njej, ali kdo iz tvojega kroga (družina, prijatelji)

lp Erik---->the_man

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To dec 05, 2006 2:56 pm

nebivedu je napisal/-a:

Cigareti, kava in čaj se ne štejejo med prepovedane droge, o katerih se tukaj pogovarjamo.

Martina Navratilova je napisal/-a:Zakaj si tako agresiven ti clovek? A ti lahko kako pomagamo? :lol:

Ja, lahko mi pomagaš, tko da se spokaš iz foruma, če ti kaj ni všeč! :twisted:
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Napisal/-a the_man To dec 05, 2006 2:58 pm

človek v bistvu sem že napisal post ne, pa se bom rajši zadržal. če želiš lahko vzameš tudi tako kot da mečem puško v koruzo. za ukvarjanje s takšnimi kot si ti so določeni ljudje plačani.

lep dan. in spoštovan/a tudi v realnem življenju sem v mnogih pogledih the_man ne samo v temah na forumu

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova To dec 05, 2006 3:00 pm

the_man je napisal/-a:

Kaj pa zdaj?

1.kaksno povezavo ma moj nick s temo?če se ne motim si ti menjal/a ze nekaj uporabnikov ker dobivaš bane
2. statistika temelji na subjektivni oceni nekega testa/poizvedovanja na določenem številu vzorcev, zdaleč ni prikazatelj realnega stanja pri nekem probelmu
3. reči človeku katerega sin ali hčerka je umrl/a v prometni nesreči katero je povzročil človek z določenimi substancami v krvi da statistike kažejo da je bila verjetnost za to minimalna, po moje boš pobiral/a zobe, če boš imel/a srečo seveda
4. če želiš dokazat da je zaradi statistike normalno da voziš pod vplivom drog prosim pojdi na tvojo upravno enoto in vrni izpit, slednjega menjaj za mesečno vozovnico za avtobus/vlak
5. me veseli da se strinjaš s statistiko, upam da ne postaneš član v njej, ali kdo iz tvojega kroga (družina, prijatelji)

lp Erik---->the_man

Am

1. the man si zato ker tako konzervativno, mosko, trdno razmisljas.

2.Ne spomnim se obsega vzorca bom probal poiskati to delo in skenirati. Bla pa je neka kraljeva direkcija za ceste al nekaj takega. Se pravi na drzavnem nivoju. Pa se 2 statistiki imas v tem linku omenjeni ki pa tudi za moje pojme nista ravno najbol kredibilne. Vendar sta.

3. Kaj ce je bila substanca v krvi kofein ali nikotin. Upam si reci svoje mnenje tudi taki osebi. "Marihuana po mojem ni povzrocila smrti vasega sina/hcere" Ce se bova zarad tega tepla se pa bova. :D

4.Ne vozim pod vplivom drog. Samo pravim da bi pod vplivom marihuane vozil !slabse!, a !bolj varno!

5. Ne skrbi, na cesti se bolj bojim takih vrocekrvnih pametnjakovicev kot sta ti in nebivedu ;)

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova To dec 05, 2006 3:01 pm

the_man je napisal/-a:človek v bistvu sem že napisal post ne, pa se bom rajši zadržal. če želiš lahko vzameš tudi tako kot da mečem puško v koruzo. za ukvarjanje s takšnimi kot si ti so določeni ljudje plačani.

lep dan. in spoštovan/a tudi v realnem življenju sem v mnogih pogledih the_man ne samo v temah na forumu

Ti si kot voda na moj mlin clovek, sej pravim. :lol: :lol: :lol: :lol:

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova To dec 05, 2006 3:03 pm

nebivedu je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:

Cigareti, kava in čaj se ne štejejo med prepovedane droge, o katerih se tukaj pogovarjamo.

Martina Navratilova je napisal/-a:Zakaj si tako agresiven ti clovek? A ti lahko kako pomagamo? :lol:

Ja, lahko mi pomagaš, tko da se spokaš iz foruma, če ti kaj ni všeč! :twisted:

Se pravi ce nista prepovedani ne vplivata na voznjo, ce je prepovedana vpliva... Kaj pa nas prijatelj C2H5OH. Ta tudi ni prepovedan.

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Napisal/-a the_man To dec 05, 2006 3:04 pm

the_man je napisal/-a:

Kaj pa zdaj?

lp Erik---->the_man

Am

1. the man si zato ker tako konzervativno, mosko, trdno razmisljas.

2.Ne spomnim se obsega vzorca bom probal poiskati to delo in skenirati. Bla pa je neka kraljeva direkcija za ceste al nekaj takega. Se pravi na drzavnem nivoju. Pa se 2 statistiki imas v tem linku omenjeni ki pa tudi za moje pojme nista ravno najbol kredibilne. Vendar sta.

3. Kaj ce je bila substanca v krvi kofein ali nikotin. Upam si reci svoje mnenje tudi taki osebi. "Marihuana po mojem ni povzrocila smrti vasega sina/hcere" Ce se bova zarad tega tepla se pa bova. :D

4.Ne vozim pod vplivom drog. Samo pravim da bi pod vplivom marihuane vozil !slabse!, a !bolj varno!

5. Ne skrbi, na cesti se bolj bojim takih vrocekrvnih pametnjakovicev kot sta ti in nebivedu ;)

:clapclap bravo. edino pametno kar si napisal/a je to da ne voziš pod vplivom drog. vročekrven sem samo kadar boxam (moj drugi najljubši špotrt) .ne vem kaj tebe bolj boli, to da nimaš prav al pa to da se celi kozmos ne strinja s tvojim mnenjem :woohoo
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov