pele je napisal/-a:Kazni so visoke, če pa nimaš denarja ti enostavo začasno odvzamejo avto (dokler ne plačaš).
cossy je napisal/-a:Nasty je napisal/-a:cossy;
na tvoje vprašanje si odgovoril že sam v zadnjem odstavku svojega komentarja. Toda še enkrat. Če si "ti" (ne mislim nikogar osebno) "trd v glavo", ne pomaga nobena kazen, zakonodaja in ne vem kaj še vse. Najprej moraš razčistiti pri sebi, da moraš peljati 60km/h, če je omejitev 60km/h in ne 158km/h. Ne glede na cesto. Lahko je kazen 20000 EUR, pa če si tup, boš peljal 158 km/h. Zakaj? Vprašaj sebe.
.
zakaj 158km/h dobro vprašanje kr sm si za voljo svojega živlenja vložil veliko denarja v podvozje in zavore beri na vseh štirih kolesih dvojni prisilno hlajeni diski kar posledično pomeni da se jaz iz 160km/h ustavim v isti razdalji kot voznik nekega povprecnega avtomobila pri hitrosti 60km/h
imilet1 je napisal/-a:sonček jst srčno upam, da ne bo nekoč pisalo umrl član avtomobilizma.com
Dj razmišljaj z glavo in ne divjaj ker lahko ubiješ tudi nedolžnega s tvojim divjanjem! Težko je potem imeti nekoga celo življenje na vesti, če si človek seveda, še težje pa bi bilo tvojim staršem, če...
Zamisli se malo nad seboj!
PS: tudi drugim svetujem vozite kolikor se da po omejitvah in nikoli ne sedite pod vplivom substanc za volan!!! Sj taxi je poceni še posebej če vas je več v družbi; avto bo že počakal do jutri na parkirišču!!!
sonček je napisal/-a:imilet1 je napisal/-a:sonček jst srčno upam, da ne bo nekoč pisalo umrl član avtomobilizma.com
Dj razmišljaj z glavo in ne divjaj ker lahko ubiješ tudi nedolžnega s tvojim divjanjem! Težko je potem imeti nekoga celo življenje na vesti, če si človek seveda, še težje pa bi bilo tvojim staršem, če...
Zamisli se malo nad seboj!
PS: tudi drugim svetujem vozite kolikor se da po omejitvah in nikoli ne sedite pod vplivom substanc za volan!!! Sj taxi je poceni še posebej če vas je več v družbi; avto bo že počakal do jutri na parkirišču!!!
Pa človel če bi ti bil po več kot 3h na dan v avtu se ti bi že tud mešal. Iz roke ti lahko povem, da bi skoraj lahko mižal med vožnjo pa bi še zmer pršu na colj(hec). Jest obvladam to ne da bom zdej govoru da se mi pa ne more to zgodit. Tud moja preteklost je precej drugačna saj sem že kar nekaj avto premenal.....pa veste eni ljublaj. so tok antitalenti v vožnji.
Nasty je napisal/-a:cossy;
lepo in prav. Toda pri tem si pozabil na en, zelo pomemben faktor. Človeka.Torej sebe.
Upoštevati pa je potrebno še kaj drugega, ne samo prisilno hlajene diske. Ravno zaradi takih zaverovancev v sebe, se dogajajo take nesreče. Ki mislijo(te), da so(ste) vsemogočni. Žalostno, kako razmišljaš.
cossy je napisal/-a:Nasty je napisal/-a:cossy;
lepo in prav. Toda pri tem si pozabil na en, zelo pomemben faktor. Človeka.Torej sebe.
Upoštevati pa je potrebno še kaj drugega, ne samo prisilno hlajene diske. Ravno zaradi takih zaverovancev v sebe, se dogajajo take nesreče. Ki mislijo(te), da so(ste) vsemogočni. Žalostno, kako razmišljaš.
fora je da mam izpit 5 let za seboj 300.000prevoženih kilometrov in še zdaleč vem da ne znam obladat avta v piko, ampak v avto tapru vložim da dela tip top, drugič nikol ne pijem k vozim , tretjič za enkrat še nism mu prometne nesreče da bi koga poškodoval ali kar koli poškodoval, s tem da mislim z svojo glavo in ga v naseljih nikol ne pulim ampak vozim po omejitvah avto pritisnem samo tak kjer je stvar 100% varna, in zadnjič ne se delat preveč anglčkov vsi ste ga kdaj prtisnli sam z leti ugotavlam da skoz manj
Nasty je napisal/-a:cossy;
če imaš 5 let izpit in 300.000km, to še ni garancija, da lahko delaš po cesti, to kar delaš. Jaz imam izpit približno 20 let in prevoženega še nekaj več, kot ti, pa moram priznati, da ga včasih userjem na cesti - nenamerno. Kljub temu, da zelo pazim. Tudi jaz sem v tvojih letih vozil hitreje, kot je to določal zakon. Dokler sem delal škodo samo na plehu, sploh nisem razmišljal o morebitnih posledicah (priznam, nismo imeli denarnih težav). Ko pa sem jo enkrat fasal, da so me odpeljali na urgenco, sem se pa zelo, zelo zamislil. Takrat ugotoviš, da nisi nesmrten. Če nimaš pošlihtano v glavi, ti vse to nič ne pomaga. Pa če je naselje ali ne. 100% stvari ni. Tega bi se moral ti, kot (predvidevam) poklicni voznik ali trgovski potnik zavedati. Seveda nisem angelček. Ko boš odrasel (v glavi), boš na stvari (tudi na dogajanje na cesti) začel gledati iz popolnoma drugega zornega kota.
Mislim, da si eden "izmed kandidatov", ki bi moral, če ne drugega samo na obisk v Center Soča.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost