Black Jack je napisal/-a:Jao....pa kak vas lahka moti zadnja meglenka....pa xenon....pa meglenke...navadte se pa je..ja vsi vete da je slovenska cestna kultura čist u falusu in da tle jamranje ne bo nč pomagal
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
esem je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:...
@esem....nimam kej pomagat pr kulturi
...
Nisem te tega vprašal.
Boš za večjo varnost vseh na cesti, zdaj ko si zvedel, da meglenke marsikoga slepijo, zmanjšal uporabo meglenk?
Patrik_A3 je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:esem je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:...
@esem....nimam kej pomagat pr kulturi
...
Nisem te tega vprašal.
Boš za večjo varnost vseh na cesti, zdaj ko si zvedel, da meglenke marsikoga slepijo, zmanjšal uporabo meglenk?
Niti ne
![]()
--->
Black Jack je napisal/-a: ja vsi vete da je slovenska cestna kultura čist u falusu
LudiLimun je napisal/-a:da ne boš reku pol, da te javno žalim, jst te samo citiram! glede na tvojo prejšnjo izjavo in kasneje tole od koder je citat, si predstavnik slovenske cestne kulture, ki je v falusu. Pa da ti povem bolj na kratko, in v mojem jeziku: ti si u kurcu (če te kej moti, beri: falusu)
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov