Napisal/-a reber Po dec 25, 2006 6:59 pm
Malo ste paranoični nekateri, nekateri celo smotani, ko verjamete vsem oslarijam. saj ne rečem, da dogodek ni možen, ampak kar tako brez veze, pa ne bi rekel.
Ne trdim, da so vsi policaji v redu, večina pa je in to zelo v redu. Kot smo že v marsikateri temi ugotovili, se policaj obnaša do voznika tako, kot se pač on do policaja in okolice, večinoma pa veliko bolje in dovolj profesionalno.
Če poskušaš policaja malce podjeb*****, ti bo že spustu kajlo nazaj, brez skrbi. Če si lepo prijazen in spoštljiv, kar je tudi prav, lahko pričakuješ prijaznost in profesionalnost in jo tudi dobiš. Moje izkušnje s policaji so v glavnem pozitivne, če sem poskušal biti nesramen, se mi je lahko podobno zgodilo tudi v povračilo (upravičeno). Kar je slabih izkušenj je pa edino lenoba in malomarnost v nekaterih primerih, ko se policajem ni ljubilo opraviti svojega dela zelo natančno ... predvsem v primerih kakšne prometne nesreče in podobno. No, to je edino, kar lahko zamerim, ampak naj jim že bo, saj na današnji dan lahko samo rečem: odpuščati je človeško!
Ne gledat na policaje samo črno, postavte se v njihovo kožo, bomo videli kako boste prijazni, profesionalni, dobri, kako boste zajeb*** ljudi, ...
Kdor je bil v Jugo vojski dobro ve, kako je bilo "gušterjem", kaj so z njimi počeli desetarji in kaj je bilo čez pol leta, ko so nekateri "gušterji" postali desetarji in zgodba se je ponovila ... le zakaj? zato pa si upam trditi, da večina tistih, ki najbolj joka in stoka, kako jih policaji zatirajo, so v bistvu atejevi sinčki, ki delajo piz**rije, pa jih policaji hopnejo in malo "potipajo" potem pa je halo ... in ravni taki osebki bi bili najhujši in najbolj nizkotni, če bi slučajno postali policaji, samo takih se je treba bati in samo želimo si lahko, da bi bilo takih čim manj.
Da se vrnemo k tistemu CD-ju, sigurno je poba nabijal muziko do ... ali pa je ušpičil kaj drugega.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info