Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Ne dec 24, 2006 3:06 pm

Slide je napisal/-a:sej če policaji sami ne zajebejo da jih po zobeh vlačijo, si je treba pa neki zmislit... :jao:

Sam da jim dogaja =I
:rofl

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Ne dec 24, 2006 10:13 pm

Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne dec 24, 2006 10:28 pm

Še enkrat...stvar je stara ko zemlja in je že za časa Julija cezarja krožila po mejlih...torej jaz še vedno pravim da je izmišljotina(pa nisem rekel da si si ti to zmislil!!), ker bi blo mal čudno naključje da bi se stvar po toliko časa resnično zgodila, zgodba pa skoraj identična tisti ki je krožila po mejlih.
Da ne govorim o neverjetnem poznavanju policijskih pooblastil nekaterih na priloženem linku... :roll:

skratka ne verjemite vsega kar preberete na netu ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a gregga Po dec 25, 2006 2:35 pm

spet receno, da si kaj takega lahk sam nasi policaji dovolijo, mene pa kolega so ustavli, in ni meu pol kaj za delat, k je use stimalo, mu je sou woofer u prtlaznik gledat, pa vrecko z cevlji mu je razmetav....itd. itd.

res, kapo dol polcajem :!: :/:o:/

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Po dec 25, 2006 6:59 pm

Malo ste paranoični nekateri, nekateri celo smotani, ko verjamete vsem oslarijam. saj ne rečem, da dogodek ni možen, ampak kar tako brez veze, pa ne bi rekel.
Ne trdim, da so vsi policaji v redu, večina pa je in to zelo v redu. Kot smo že v marsikateri temi ugotovili, se policaj obnaša do voznika tako, kot se pač on do policaja in okolice, večinoma pa veliko bolje in dovolj profesionalno.
Če poskušaš policaja malce podjeb*****, ti bo že spustu kajlo nazaj, brez skrbi. Če si lepo prijazen in spoštljiv, kar je tudi prav, lahko pričakuješ prijaznost in profesionalnost in jo tudi dobiš. Moje izkušnje s policaji so v glavnem pozitivne, če sem poskušal biti nesramen, se mi je lahko podobno zgodilo tudi v povračilo (upravičeno). Kar je slabih izkušenj je pa edino lenoba in malomarnost v nekaterih primerih, ko se policajem ni ljubilo opraviti svojega dela zelo natančno ... predvsem v primerih kakšne prometne nesreče in podobno. No, to je edino, kar lahko zamerim, ampak naj jim že bo, saj na današnji dan lahko samo rečem: odpuščati je človeško!
Ne gledat na policaje samo črno, postavte se v njihovo kožo, bomo videli kako boste prijazni, profesionalni, dobri, kako boste zajeb*** ljudi, ...
Kdor je bil v Jugo vojski dobro ve, kako je bilo "gušterjem", kaj so z njimi počeli desetarji in kaj je bilo čez pol leta, ko so nekateri "gušterji" postali desetarji in zgodba se je ponovila ... le zakaj? zato pa si upam trditi, da večina tistih, ki najbolj joka in stoka, kako jih policaji zatirajo, so v bistvu atejevi sinčki, ki delajo piz**rije, pa jih policaji hopnejo in malo "potipajo" potem pa je halo ... in ravni taki osebki bi bili najhujši in najbolj nizkotni, če bi slučajno postali policaji, samo takih se je treba bati in samo želimo si lahko, da bi bilo takih čim manj.
Da se vrnemo k tistemu CD-ju, sigurno je poba nabijal muziko do ... ali pa je ušpičil kaj drugega.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

viola
Nov uporabnik

Napisal/-a viola To dec 26, 2006 11:14 pm

AVX je napisal/-a:Ja saj je res no, ampak potem si policaji tako lahko privoščijo vse, tako ko so enkrat snemali policaje na avtocesti 180 km/h prijavli na policijo pa nič.
http://video.google.com/videoplay?docid=-1495030192088965944&q=policija

to so en klinc vozili 180 števec so meli preurejen in nič več. vidi se da ni bla ta hitrost. jaz ga znam narihtat da bo kazal preveč.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost