Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Sr jan 10, 2007 5:36 pm

a punto zdaj zgleda kot uni beli avto tam zadaj?? :lol:
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW Sr jan 10, 2007 5:51 pm

Jest pa mislim da tile tjunerji in stylisti nimajo in nebi smeli imeti nobenega izgovora za tako dolgo rihtanje tega avta :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Sierrator
Novinec

Kraj: Vipava

Napisal/-a Sierrator Sr jan 10, 2007 6:01 pm

Točno to sem jaz pisal že v prvi temi o sanjski predelavi. Čas predelave je nedopustno dolg. :nae
Victrix causa diis placuit sed victa Catoni.

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ArminLegenda Sr jan 10, 2007 6:03 pm

:roll: A ni bila celo ena stran na kateri so sproti objavljali predelavo ?

-BERTONE-
Novinec

Napisal/-a -BERTONE- Sr jan 10, 2007 6:11 pm

Naj nekdo mal bolj natančno pove za kaj se je šlo, vem da so žrebali enega kateremu bi stunali avto in kaj potem izžrebali so tega punta, in še zdaj ga niso stunali ali kaj je bilo ? No ja samo če bodo pa res vložili za 3 mio notr v njega se pa verjetno splača še malo počakat.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr jan 10, 2007 6:12 pm

ArminLegenda je napisal/-a::roll: A ni bila celo ena stran na kateri so sproti objavljali predelavo ?

http://www.festavto06.com/ljubljana/ind ... &Itemid=43
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

ZaJeBaNi
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr jan 10, 2007 6:24 pm

simke je napisal/-a:a punto zdaj zgleda kot uni beli avto tam zadaj?? :lol:

Jaz mislim da tocno tak zgleda in se neki cajta bo, zgleda da se jim neda delat ai pa jim je kup preglavic povzrocil prehod na € :D
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Sr jan 10, 2007 6:40 pm

mene tudi zanima kje so te obljubljene slike od predelave?
Slika

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Sr jan 10, 2007 6:49 pm

Tlele sm se pa nasmeju: citirano iz texta:srečna izžrebanka je ...verajmete ali ne, spet XXX XXX. Ki pa v nekaj trenutkih po žrebanju zadeve v celoti še sploh ni dojela. Mogoče jo še danes ne....
8)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr jan 10, 2007 6:50 pm

blindek je napisal/-a:mene tudi zanima kje so te obljubljene slike od predelave?

slike so tudi bile ze objavljene...
http://foto.volja.net/view-album.php?pa ... m_id=10025
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Sr jan 10, 2007 7:06 pm

Ne zgleda kaj sanjsko. :?

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ArminLegenda Sr jan 10, 2007 7:21 pm

MacTron je napisal/-a:
ArminLegenda je napisal/-a::roll: A ni bila celo ena stran na kateri so sproti objavljali predelavo ?

http://www.festavto06.com/ljubljana/ind ... &Itemid=43

V mislih sm meu tist spodaj objavljen link ;) hvala useen

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr jan 10, 2007 7:46 pm

bi bilo potrebno na začetku razmišljat, da ima sanjska predelava dva pomena.

kot pozitivni pomen seveda najjači avto, kot negativno pa kot kako sanjsko predelavo na dinosu, ko avto vržejo v največji drobilc, ga kr fajn sanjsko predela ja :P

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Sr jan 10, 2007 8:12 pm

Je kdo pomislil, da si je kak sponzor sredi dela premislil in se je zaradi tega projekt ustavil?
Menda ne bojo pubeci iz svojih žepov plačevali.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
momo
Novinec

Kraj: SAVINJDSA DOLINA

Napisal/-a momo Sr jan 10, 2007 8:16 pm

Ma men je blo to kr kul vseskup sam nism pa vedu, da smo slovenci v vsaki stvari tko nesposobni, če bi men dali sam avto pa keš bi ga sam porihtu prej ko oni pa še kak penzionist bi mi pomagu pa bi zihr bla do zdej že pri koncu.... Žau mi je sam punce, ko če bi bla to moja bi ji zdej kupu novga puntota... onm pa zihr nebi ostau dovžn tko al pa drugač....
Audi.... zakon!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr jan 10, 2007 8:18 pm

Ja tko je tile naši tjunerji so pa res od sile.Nevem zakaj pred letom dni bombastično in z velikim pompom najavijo "sranjsko" predelavo kasneje pa nobenga več ni nikjer za zasledit oz. še huje velik uprašanj je še odprtih in veliko jih je še brez odgovora.
mito155
še enkrat... na žalost noben od tistih ki ste replyali in pametovali čez stylingarje nima prav... zadeva je na žalost bolj kompleksna...

Nekoč se bo itak zvedelo kaj je bilo v ozadju, do takrat pa bi prosil da nevedne stvake, katerih ne moret argumentirati ne pišete

Lej tukaj si nobeden nič ne izmišljuje in jst ti lahko povem,da lahk vsako svojo objavo na to "sranjsko" predelavo argumentiram.
Torej;
kot prvo ustyle in njegovi sopartnerji so na vseh slovenskih avtomobilističnih forumih bombastično najavljali "sanjsko" predelavo (ki je še danes res sanjska) in z velikim pompom najavljali,da bo avto predstavljen na festivalu avtomobilizma v Celju septembra 2006

Avto na festivalu ni bil predstavljen in še danes nekje sameva v eni izmed delavnic
-to je zame zavajanje strank in ni lih legalno.
kot drugič na forumih so bombastično propagirali sebe in svoje firme ter imeli nekako zastonj reklamo oz. spam
kot tretjič so obljubili,da bodo sproti objavljali napredek projekta kar vemo,da niso in s5 so tuki zavajali stranke :D
kot ti praviš je zadeva bolj kompleksna pa me zanima kaj je lahko kompleksno,če se spraviš delat tak projekt moraš že prej vedeti kaj te lahko čaka in tudi robo moraš imeti že vnaprej dobavljeno oz. narejeno.
Če pa so se naši vrli mojstri spravili delat tak projekt brez vsakih načrtov oz. idej pa sočustvujem z tvojo punco,ker mi je res žal,da je plačala cestnino in zavarovanje avto pa nekje leži čist podrt.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Sr jan 10, 2007 8:24 pm

Asterix je napisal/-a:Je kdo pomislil, da si je kak sponzor sredi dela premislil in se je zaradi tega projekt ustavil?
Menda ne bojo pubeci iz svojih žepov plačevali.

Lej še en pametnjakovič se je našu :d
Naj ti pojasnim,da se tak projekt dela že mnogo prej kot pa pol ko maš ti avto v garaži.Torej ustyle in ostali so se zavezali,da bojo avto spimpali in sestavili so tudi pogodbo.(ki je resda nismo videli)
hkrati pa so morali imeti tudi pogodbe z partnerji oz. sponzorji in če maš ti podpisano pogodbo z nekom oz. z neko firmo ali dobaviteljem pol se tudi on mora te pogodbe držati,če pa so to delali kr na lepe oči in z ustnim dogovorom, brez pogodb so pa pravi kekci in tkrt se jim bom še bolj smejal,ker niso zaščitili sebe in ja potem bi morali svoje obljube vseeno realizirat pa četudi iz lastnega žepa.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Sr jan 10, 2007 8:29 pm

Loleki teli naši ultra hudi slovenski tunerji :lol:
....

butara
Nov uporabnik

Napisal/-a butara Sr jan 10, 2007 8:39 pm

seat popolnoma te razumem in podpiram

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Sr jan 10, 2007 8:45 pm

Sicer jst osebno nimam proti nobenmu nič in tudi avto ni moj.
ampak mi ni vseen,če nekdo neki obljublja pol pa stisne rep in nasanka oseba,ki jim je zaupala svoje prevozno sredstvo ter upala in živela v prepričanju,da bo res imela srečo in ji bodo res spimpali avto.Vsi ljubimo svoje jeklene konjičke eni bolj eni manj in če ti nekdo obljubi,da ti zaston predela avto je ta oseba ziher enaka kot majhen otrok,ki pričakuje čokolado kasneje pa doživi grenko izkušno in na koncu je še brez avta.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov