Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček To jan 02, 2007 11:47 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:Klima to ste samo razvajeni k otroc...odpreš dva okna mal in lepo vleče zrak skozi pa če tud ne vem kako piha se boš težko prehladu.
Drugač pa če greš na morje je pa mal bl narodn sam zakaj bi mogu it ob 9h proti morju če se lahko gre ob 5h recimo odvisn iz kje si in greš gledat son.vzho....vrneš se pa okol 16h tok da se izogneš gužvi.
lp

dobro sem se nasmejal. pa iz službe greš 100km namesto ob 14h počakaš do 20h :P

A me ti zjezaš....služba je drugo kot pa dopust....a greš na dopust vsak teden.

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr jan 03, 2007 12:13 am

sonček je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:Klima to ste samo razvajeni k otroc...odpreš dva okna mal in lepo vleče zrak skozi pa če tud ne vem kako piha se boš težko prehladu.
Drugač pa če greš na morje je pa mal bl narodn sam zakaj bi mogu it ob 9h proti morju če se lahko gre ob 5h recimo odvisn iz kje si in greš gledat son.vzho....vrneš se pa okol 16h tok da se izogneš gužvi.
lp

dobro sem se nasmejal. pa iz službe greš 100km namesto ob 14h počakaš do 20h :P

A me ti zjezaš....služba je drugo kot pa dopust....a greš na dopust vsak teden.

lp

ne, grem pa v službo vsak dan. nismo vsi privatniki :lol:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr jan 03, 2007 12:12 pm

No da še jst dodam svoje.Avta brez klime nočem nikol več in tisti,ki pravjo,da klima ni nič vredna si sam zatiskajo oči pred resnico.Nekdo je napisal,da raje kot,da bi prižgal klimo raje odpre oboe okni pa bi ga sam vprašal čaz 10 let,če bo enakega mnenja.Klima je ob pravilni uporabi zelo vredu dodatek v avtu.Tko,da sonček in podobni klima je zakon,če jo znaš uporabljat.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr jan 03, 2007 2:26 pm

pa sej klimo prklopš lih tok, d se mal shladi v avtu, sj je ne rabš skoz lavfat. Tud jst neb mel avta brez klime.
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr jan 03, 2007 3:23 pm

kaki pa je kaj eventuelni strošek naknadnje vgradnje klime? npr. orginalne z kakega odpada oz. nove iz servisa? se komu sanja kaj ?:)

lp,

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man Sr jan 03, 2007 3:42 pm

marko01 je napisal/-a:Soncek pa kaj glumis ocitno se nisi mel avta z klimo kaj res mislis da se je razvoj avta vstavo pri tvojem golfu in je to vrhunec tehnologije!!

-golf II je ze imel klimo
-delala in se deluje brez problema
-razvoj se pri golfu ni ustavil,pri nobenem modelu,se vedno se dela na passatih,borah,sharanih,phaetonih...etc...ravno tako se se vedno razvija honde,fiate,audije,peugheote,citroene in vse odtale
-tudi jas imam avto brez klime,pa vseeno prezivim,ga ma pa foter zato s klimo,pa mamica tudi... sicer pa mislim da se je ze človek odločo za zamenjavo avta
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man Sr jan 03, 2007 3:42 pm

DaDek je napisal/-a:kaki pa je kaj eventuelni strošek naknadnje vgradnje klime? npr. orginalne z kakega odpada oz. nove iz servisa? se komu sanja kaj ?:)

lp,

mislim da so cene okoli 100k. to je nekak relativna cena. sam ne vem ce za rabljeno al novo
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Sr jan 03, 2007 4:57 pm

Dadek v italijo pojdi po rabljeno klimo, tam jo ima vsak avto. Pol leta nazaj sem bil na odpadu v okolici trsta in tam je bila ena astra karavan (po izgledu tam nekje max 6-7let stara) spredaj malcek razbita, ampak oba hladilnika cela, pa po boku popajsana z litimi platisci in skoraj novimi gumami-ZA DELE.
Klimo bi dobil za 200eu najbrz ali manj, s tem da bi dobil vso napeljavo od hladilnika do knofka v konzoli ;)
Samo potem pa se kar nekaj Eu pristej, da ti to nekdo kvalitetno vgradi, ce ze sam ne znas.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Če jan 04, 2007 5:07 pm

AXioN je napisal/-a:Dadek v italijo pojdi po rabljeno klimo, tam jo ima vsak avto. Pol leta nazaj sem bil na odpadu v okolici trsta in tam je bila ena astra karavan (po izgledu tam nekje max 6-7let stara) spredaj malcek razbita, ampak oba hladilnika cela, pa po boku popajsana z litimi platisci in skoraj novimi gumami-ZA DELE.
Klimo bi dobil za 200eu najbrz ali manj, s tem da bi dobil vso napeljavo od hladilnika do knofka v konzoli ;)
Samo potem pa se kar nekaj Eu pristej, da ti to nekdo kvalitetno vgradi, ce ze sam ne znas.

tam na odpadu moreš sam odšraufat dele ven? sprašujem ker še nisem bil v italiji na avtoodpadu in nevem če tam avti celi stojijo al so že razstavljeni.

za klimo bi dal do ene 120k z delom...

lp,

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Če jan 04, 2007 9:58 pm

DaDek je napisal/-a:
AXioN je napisal/-a:Dadek v italijo pojdi po rabljeno klimo, tam jo ima vsak avto. Pol leta nazaj sem bil na odpadu v okolici trsta in tam je bila ena astra karavan (po izgledu tam nekje max 6-7let stara) spredaj malcek razbita, ampak oba hladilnika cela, pa po boku popajsana z litimi platisci in skoraj novimi gumami-ZA DELE.

tam na odpadu moreš sam odšraufat dele ven? sprašujem ker še nisem bil v italiji na avtoodpadu in nevem če tam avti celi stojijo al so že razstavljeni.

za klimo bi dal do ene 120k z delom...

Če ne znaš pošranfat pa reč enmu k tam dela pa ti bo z veseljem pošranfal.
lp

lp,
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Če jan 04, 2007 10:51 pm

eh to že nebo nič iz tega... :) niti nevem kaj vse spada k klimi, tak da me lahko itaq takoj obrnejo... od mb to trsta pa ni tako malo, da bi lahko rekel da me nebi tak izlet po denarnici vdaril :) vglavnem nebi rad prišel v mb pa da bi mi mehanik rekel ... pol stvari ti manjka :D

lp.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če jan 04, 2007 10:52 pm

mehanika zraven vzamim, mal ga podmaži pa bo šel zraven :lol:

Uporabniški avatar
tom2
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a tom2 Pe jan 05, 2007 11:28 pm

Če te tako mika Astra oz. večji avto, ni nujno da kupiš to, ki ti je ponujena. Kupi si takšno ki bo imela vse to plus klimo. Pozabi to idejo, z naknadnjo vgradnjo, škoda časa in živcev. Saj avtov je dovolj. Razmisli tudi o tem. Sicer ti jaz priporočam, da ostaneš pri Cliotu.
LP
tom2

hzan
Nov uporabnik

Kraj: konjice

Napisal/-a hzan Pe jan 05, 2007 11:49 pm

eee sm nena kupuj astre mi smo jo meli brez klime pol smo jo pa začeli prodavat pa doben ni hotu kupit sm zaradi klime pol smo pa prodali u salon pa vzeli drug avto pa se je pol vidl kok smo zgubli zaradi klime pa še 2krat nam je računalnik crkno pa avto ko je vroč poleti(KO ČAKAŠ NA SEMAFORJU) non stop crkuje pr tem se prepriči sm kok vijim rajši mej clia mi mamo ze renaulta pa je cool avtek . :D
PUNTO GT

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek So jan 06, 2007 10:33 pm

Situacija je taka, danse sem vozil cel dan astro in se mi zdi ful vredu avto :) Tako da jutri grem na avtosejem, če mi uspe prodat super če pa ne pa še bom malo probal in upam da bom prodal clia. Astro bom imel vsaj do poletja, odvisno kako se bom počutil brez klime (nisem še imel avta brez klime).

Astra je 16V 1.6 101km, 4x airbag, CDX, 64k km, 3000km nazaj opravljen glavni servis, 4x lita platišča na letnih gumah + 4x jeklena z novimi fulda zimskimi gumami.

Upam, da ne bo to napaka...

pa še 1x clio (nekaj novih slik)...
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1205514

pa še 2 sliki astre :D
Priponke
astra2.jpg
astra1.jpg

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK So jan 06, 2007 11:32 pm

Še kak hitro boš šel nazaj na francoza... Vozu velik renaultov in te morm razočarat, da astra nima šans... Pa še brez klime... :roll: Mogoč se ti zdi fajn za pelat, ker ma več konjev in je posledično bol poskočna, vendar nisi probal dosti drugih avtov in žal nimaš z čim primerjat...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Če jan 11, 2007 8:16 pm

odločitev je padla:) doma ostane clio... po finančni računici ki sem jo naredil, pridem s cliotom dosti ceneje skozi, pa čeprav me čaka velik servis + nove gume :)

reg. + teh, gorivo (cca. 30k km na leto :D )

hvala vsem, ki ste mi svetovali...

Astra pa je na prodaj če koga zanima...

Letnik 1999
64.000 km
1.6 16V
KOT NOVA (noter še diši po novem :D, zunanjost v nulo)
CDX oprema (4x air bag, vsa elektrika, potovalni računalnik, multifunkcijski usnjen volan)
1. lastnik, garažiran, nikoli zaleten
4x 15" original opel lita platišča + 4x jeklena platišča z novimi zimskimi fulda gumami
narejen velik servis par mesecev nazaj(jermen itd)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost