gorenc je napisal/-a:Men je pa v oči padu un napis v spodnjem desnem vogalu na sliki, kjer piše "ClioSport" in mal sumim, da je tole slikco tip "skinu" z foruma cliosport.net![]()
...

PS - da ne bo pomote - jaz nisem nic rekel... :P

gorenc je napisal/-a:Men je pa v oči padu un napis v spodnjem desnem vogalu na sliki, kjer piše "ClioSport" in mal sumim, da je tole slikco tip "skinu" z foruma cliosport.net![]()
nebivedu je napisal/-a:Po tistem klancu navzdol je tole čist možno, ker jst spravim navadno petko 1.7 na konc števca - kaže mi samo do 210 kazalc pa gre še kak centi čez, sam vem da laže za kakih 20km/h, se pravi da grem resnično 210km/h po klancu navzdol, pa mam samo 100KM, zakaj nebi nekdo s 172KM dol potegnu 250km/h, pa če mu še števc laže 240 zagotovo.
LP
Nebivedu
P.S. Tisti k mislite, da ni možno tok s cliotom gont - pomoje se motite - nej vsak sam sproba tist klanc, pa bo vidu, zakaj. Če NI GUŽVE se ga res da avto naterat čist do konca.
zoranwagen je napisal/-a:Yeba je napisal/-a:zoran: hvala na reklami!
...ni blema naslednjič spet...
...tu pa mate sliko Clio-ta V6...zanimivost pri 230 km/h šalta v šesto...je ga pa že za Porsche-jem teral 265 km/h sam ni blo cajta za slikanje...vidi se tud povprečna poraba...
Yeba je napisal/-a:gorenc je napisal/-a:Men je pa v oči padu un napis v spodnjem desnem vogalu na sliki, kjer piše "ClioSport" in mal sumim, da je tole slikco tip "skinu" z foruma cliosport.net![]()
Zato:
http://forum.cliosport.net/display_topi ... readPage=2
Alex je napisal/-a:Ni kaj, lepo predstavljas naso malo Slovenijo, le tako naprej...
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov