Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. So jul 05, 2003 10:30 pm

vedno blendam

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Ne jul 06, 2003 10:29 am

jst tud. vedno in povsod. na motorju je se lazje, k z roko pokazes, al gre za luci al za pulcaje. ce je pa zenska za volanom pa itak ne steka zkva gre, pa al nazaj ablenda, al pa cudn gleda ka se grem... :lol: :P
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
CdeS
Nov uporabnik

Kraj: West Gorenjska

Policaji v temi

Napisal/-a CdeS Ne jul 06, 2003 12:38 pm

Jaz tudi vedno blendam :)

Najbolj se mi zdi nespametno (milorečeno), da ti smrkci težijo za vsak dr.k, sami pa se postavijo v temo ob cesti in ustavljajo folk, da stoji npr. na koncu avtoceste pri Kacinovem klancu (smer Kranj - Jesenice) v popolni temi, in samo čakajo, kdaj se bo kakšen dirkač enmu v rit zakantal...

Zakaj lahko policaji ustavljajo V KRIŽIŠČU, ob znaku "prepovedano ustavljanje in parkiranje" - in to brez luči, žmigovcev?!?!...

Sem že dost posnetkov videl, ko je v v tujini policaj ustavil avto, pa je zmeri pazil na VARNOST udeležencev v prometu... A pri nas so že kdaj slišali za VARNOST?

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

Napisal/-a red_mamba Ne jul 06, 2003 10:24 pm

ko naslednjič vidiš telebajske da delajo prekršek jih prijavi :) saj niso nad zakonom. A to veste da se čez rdečo tudi ne smejo vozit? To da se mu umakneš če je na nuji je že vredu, to da mu daš pa prednost če majo telebajski rdečo ti pa zeleno v križišču je pa od tvoje dobre volje odvisno, ne od predpisov.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To jul 08, 2003 8:00 pm

Ja jaz mislim da velja za policaje ravno tako vsi predpisi kot veljajo za nas. Kar pa seveda en velja ce je vklopljena luc in so na nujni voznji. Bimmer razlozi.

Sam tudi blendam in mislim da sem ravno ta vikedn resil ene 5 avtomobilov pri nas. Ko sem videl kje so, se peljem proti domu in nazaj kjer so stali na en Atest. Peljal sem se hitro. Prvi avtomobil ko me je srecal blenda ko utrgan. Naslednji nic.
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov