bergkamp je napisal/-a:Z mano ni nč narobe. Sm klicu na 2 Peugeot servisa povsod so rekl da so menjalniki glasni škrtat pa ne bi smel pod nobenim pogojem. Poleg tega zakaj so pol razdiral pa vse živo menjal če nimam prov? Še to dons sm pršu z modrega leva blatnik so mi že drugič štrihal pa spet narobe poštrihal. tko da je zdej lev blatnik z vrati vred temnejši k ostalo. Jz nevem. Mam tako srečo da vsak osu k se avta dotakne piz***** nardi. nevem.brez besed...
peters je napisal/-a:prebral sem cel tvoj post in probleme z menjalnikom... Pa ni čudno, da so menjali že skoraj vse sinhrone pa še kar škrta? Napisal si, da je bilo nekaj s sklopko narobe na začetku... Vse to malo tudi po čudni sklopki smrdi, se ne morejo kar vse brzine škrtat... tu s sklopko nekaj ne štima in ne odvaja dobro...
bergkamp je napisal/-a:Pomoje pa da te drugač gledajo. Lej ne narobe razumet. Jz ne pravm da so vsi peugeoti zanič-jaz sem mev pač smolo, pa tut to verjamem da če bi biv avto takoj popavljen tako kotje treba dons ne bi tega pisu. Tko da velik je odvisn kakšn servis maš, jz pravm hvalabogu da si zadovoljen.
phoebus je napisal/-a:Ok, sam fantje, dejmo se vseeno zadržati komentarjev a.ka da je zdaj peugeot ali fiat ali renault ali karkoli sranje.
Krive so slabe AH in ne proizvajalec.
Jaz imam zelo lep primer dveh okvar, ki ji na treh pooblaščenih (!!!) servisih niso znali niti prav detektirati; kaj šele odpraviti:
a) puščala mi je volanska letev in posledično mi je "škripalo" ko sem obračal volan na mestu (očitno je pumpa "sesala" zrak). Prvi servis mi je menjal nekaj malega pri kolesu. Ja, res je imel malo lufta, ampak to ni nič odpravilo. Pripeljal nazaj, model trdil da je normalno da tako škripa. Servis B. Nič narobe, vse v redu. Takrat je bilo že tako hudo da sem moral dolivat. Servis C bi menjal servo pumpo..kar se mi je zdelo čudno, ker je bilo okoli pumpe vse suho.
Na koncu sem peljal na servis D, kjer sem reku da jim pustim avto in naj naredijo kar hočejo, ampak da hočem do konca dneva vedet točno diagnozo. Sem bil malo "hud" in omenil da me na konkurenci nategujejo in da pričakujem da bodo boljši. Čez eno uro so me klicali da pušča volanska letev (in potem se je popravilo).
b) nehal mi je delat alarm. Tokrat 2 servisa. Prvi: alarm ni renaultov, to je naknadna vgradnja, če se ne nahaja tam-pa-tam. Sem rekel "zakaj pa na vseh senzorjih piše renault?!" Da ja, da ni in da oni tega ne servisirajo. Servis B je pogledal na strop, videl da volumetrični senzor ni "bunkica" in rekel isto. Sploh niso gledali.
Sem pop***, sledil žicam in razkopal avto da sem našel centralo. Cobra, model XXXX. ker sem električar sem ga celo sam popravil. Sem pa vseeno klical uvoznika cobre in povprašal o dotičnem modelu alarma. Izdelovala ga je cobra izključno za renault "novovgradnje" (=samo za tovarniško vgradnjo) in ga sploh ne moreš naročit posebej.
In kolega bi lahko povedat okoli BMW-ja čez AA/AM, redno slišimo čez AC,...
Stvar je enostavna- v veliki delavnici se jim enostavno j**e zate. In zato ni kriva firma.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov