Stasky je napisal/-a:Nejko87 je napisal/-a:Stasky je napisal/-a:a mi lahko kdo prosim odgovori, kdaj bo naslednje naročilo, ker sem prejšnjega zamudu???
Hvala!
še enkrat počas preber use skupi
torej, datuma nism zasledil... a je tko težko odgovorit, če veš? enkrat v roku enga mesca od zadnjih naročil???
Rjuhar je napisal/-a:Dva člana SRTC iz Velenja nista prevzela tablic, eden od njih mi niti ne dviguje telefona, zato se do nadaljnega ne mislim ukvarjat s tem, saj je "neprevzem" tablic na posti postal bolj pravilo kot izjema.
SRTC klub mi je tako dolžan nekaj več, kot 35€, saj je naročilo prišlo s klubskega naslova. Upam, da se odgovorni zganejo.
nejko307 je napisal/-a:Rjuhar je napisal/-a:Dva člana SRTC iz Velenja nista prevzela tablic, eden od njih mi niti ne dviguje telefona, zato se do nadaljnega ne mislim ukvarjat s tem, saj je "neprevzem" tablic na posti postal bolj pravilo kot izjema.
SRTC klub mi je tako dolžan nekaj več, kot 35€, saj je naročilo prišlo s klubskega naslova. Upam, da se odgovorni zganejo.
takemu bi jo porinil v ***![]()
kaj sploh naroča če pa nima za zenf..![]()
.
kekateri se trudijo da bo to dobro izpeljali, drugi se pa delajo norca....!!!!
rjuhar-- plačilo pobiraj v naprej::::::::(heh, upam da bo naslednja runda čimprej!!)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov