Lucas je napisal/-a:ehh malo narobe si prebral pravu je da je njegov nadrejeni zacel delati ze pri 17 to pa ne pomen da je bil redni lahko je to pocel ko je mel cas popoldne al pa med pocitnicam ane
oki doki sem bom razpisal, ker je stvar precej zapletenaLucas je napisal/-a:ja pa povej kok pol lahko to + - gre ce avto stane 2.7 milj sit aaa
BlazB je napisal/-a:Jest bi pa safrana vprasu kako si je on kupu avto ki je stal tudi ce rabljen sigurno 3M sit kako placuje zavarovanje in ostale stroske za tak avto ki zagotovo niso majhni. Glede na to da je njegova placa bila vecino casa 150K vcasih mogoce vec ko je prodal veliko avtov. Tale placa in taksen avto mi ne gresta cisto skupaj.
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.
Virage je napisal/-a:Zoranwagen, a si mu fovš? Pač človek je pustu pri 17 šolo in s trudom dobil delo kot prodajalec avtomobilov. To, da se na avtomobile precej spozna mu nihče ne zanika. Če mu pa oče pri avtomobilu kaj zraven primakne pa tudi ni nič narobe oz. se to verjetno ne tiče ne tebe ne mene.
Stalno nekaj izpodbijate, dvomite,... Pa saj je vseeno. A bo zaradi tega kdo od vas na boljšem?
Virage je napisal/-a:Zoranwagen, a si mu fovš? Pač človek je pustu pri 17 šolo in s trudom dobil delo kot prodajalec avtomobilov. To, da se na avtomobile precej spozna mu nihče ne zanika. Če mu pa oče pri avtomobilu kaj zraven primakne pa tudi ni nič narobe oz. se to verjetno ne tiče ne tebe ne mene.
Stalno nekaj izpodbijate, dvomite,... Pa saj je vseeno. A bo zaradi tega kdo od vas na boljšem?
zoranwagen je napisal/-a:Virage je napisal/-a:Zoranwagen, a si mu fovš? Pač človek je pustu pri 17 šolo in s trudom dobil delo kot prodajalec avtomobilov. To, da se na avtomobile precej spozna mu nihče ne zanika. Če mu pa oče pri avtomobilu kaj zraven primakne pa tudi ni nič narobe oz. se to verjetno ne tiče ne tebe ne mene.
...ja fovš sem mu...si ti meni fovš, ker sem jaz njemu???...
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov