Jest sem 100% prepričan, da če bi nekoga zalotil, kako dela škodo na mojem avtu, da bi pograbil prvo stvar, ki mi pride pod roke in se znesel nad njim.

Pa mi je čist vseeno, kolk je velik, star, kakšen družbeni status zavzema..... ko mi živec skoči je zadeva zaključena (sej mi skoči res zelo redko, me je treba precej časa pravocirat, so pa izjeme in to je ena izmed njih). Konec koncev, meni ni nihče ničesar podaril, ampak sem trdo delal za to in si prislužil na pošteni način. Ne vem, kaj mislite tisti, ki bi samo klicali policijo, za moje pojme imate hud karakter.... Policija, če ga že dobi, ga samo popiše in vrne na ulico..... Jest bi pa poskrbel, da bi bil odstranjen z ulice za vsaj 1 mesec. V ulici v kateri živim imamo 4 frajerčke, ki dilajo in so tudi uživalci drogic, vsi mlajši od mene. No in eden izmed njih je šel k sosedi vlamljat v avto (A6), par hiš naprej je pa še vlomil v stanovanje..... Seveda so ga zalotil na delu, ampak je uspel pobegnit, pa vse kar so oškodovanci naredil je to da so poklical policijo. Sej res da je moj sosed in da ga poznam že celo življenje, ampak če bi ga sam dobil na delu, mu ni rešitve.... pa moj namen ni frajarjenje!