men je lani poliaj prbiu k sm meu ketne da mi bo za to izjavo napisu 120k
kazni pa tablce pobrav.

snoopek je napisal/-a:... če je pa ta meja že dosežena pa zunaj še
vedno sneži, kljub temu ne smejo plužit. nevem sicer kje je tle fora
ampak ok
krho je napisal/-a:Oni kekec od cisterne, ki je včeraj obstal na Podvinskem klancu bo dobil slabih 500€ kazni. Jeb* se mu za tako majhno kazen.... 10k€ + dodatki za vsako uro, ko je zaradi njih oviran promet govorim za šleparje, cisterne, ki obstanerjo na klancih.
snoopek je napisal/-a:haha ja zadoščeno zakonu my ass
kazni pa tablce pobrav.
Roks85 je napisal/-a:snoopek je napisal/-a:haha ja zadoščeno zakonu my ass
kazni pa tablce pobrav.
Ne vem v čem je fora, letne gume pa ketne se štejejo za zimsko opremo. Razn če na gumah nisi mel vsaj minimalnega zahtevanega profila...
BBoss je napisal/-a:Ne vem, ampak jaz sem z letnimi gumami GY F1 skoraj brez težav prišel v naš hrib, kjer se v manj kot dveh kilometrih dvignem za 140m. Snega je bilo cca za 10cm in sem bil kar rahlo presenečen, da je šlo brez keten.
Tako, da tudi letne niso čisto zanič v snegu, če so seveda z zadosti profila in med bolj kvalitetnimi gumami. Seveda bi šlo lažje z zimskimi ampak za teh par dni pač ne bom menjaval koles.
Za vse tiste, ki ste pa tako pametni pa razlagate kako bomo vsi z letnimi gumami razbili svoje avte v snegu zato ker nam je škoda dati 20€ se jaz sprašujem isto v primeru višjih temperatur, gladkega in vlažnega asfalta ter zimskih gum.
Pa razmislimo koliko dni v letu imamo takšne razmere kot so v teh dneh in koliko dni imamo razmere, ki so neugodne za zimske gume. Potem se pa eni še celo hvalite, da se celo leto vozite z zimskimi gumami (ja že v imenu M+S je napisano čemu so namenjene) - to ste šele pacienti. Resno se sprašujem zakaj ne veljajo tudi letne razmere, kjer bi bila prepovedana uporaba zimskih gum saj so le te v visokih temperaturah veliko bolj nevarne kot letne v zimskih.
kolesar je napisal/-a:Roks85 je napisal/-a:snoopek je napisal/-a:haha ja zadoščeno zakonu my ass
kazni pa tablce pobrav.
Ne vem v čem je fora, letne gume pa ketne se štejejo za zimsko opremo. Razn če na gumah nisi mel vsaj minimalnega zahtevanega profila...
če je sneg na cesti morš met ketne gor
Roks85 je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:Roks85 je napisal/-a:snoopek je napisal/-a:haha ja zadoščeno zakonu my ass
kazni pa tablce pobrav.
To že, ampak kljub temu morš met tisti minimalni predpisan profil...
kolesar je napisal/-a:Roks85 je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:Roks85 je napisal/-a:snoopek je napisal/-a:haha ja zadoščeno zakonu my ass
kazni pa tablce pobrav.
To že, ampak kljub temu morš met tisti minimalni predpisan profil...
itak!
hočem rečt da ni zimska oprema če sneži da maš ketne v prtlažniku pa lete gume z zadost profila (če se sneg oprijema vozišča)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov