zoom je napisal/-a:nebivedu....ne nakladaj... zgleda da samo tvoj avto ni zjeban...men je twingo spil 7.5l, res da 80posto mestne vožnje samo od 4 do 7.5 je pa konkretna razlika. Še to avto je bil star 2 leti pa imel 20.000km...
nebivedu je napisal/-a:W_Golf je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Clio dvojka 1.2 60KM je poraba od 4 litre pa do 5 litrov, če lepo normalno voziš - mešana vožnja 400km po mestu in 400km po relaciji - 800km moraš z vsakim tankom narest.
Ma ja ka se teb mal meša. Pa ka nakladate če nevete dejanske porabe. Ta clio pije okol 6-7 litrov tk da ne pisat bedarij.
Pa sj ti sam seb verjameš
911kilometrov z 40 litri goriva - clio 1.2 60KM letnik 1998 - z vsakim tankom je prišlo preko 900 kilometrov. Tko da ne pametuj, če imaš zjeban avto.
nebivedu je napisal/-a:zoom je napisal/-a:nebivedu....ne nakladaj... zgleda da samo tvoj avto ni zjeban...men je twingo spil 7.5l, res da 80posto mestne vožnje samo od 4 do 7.5 je pa konkretna razlika. Še to avto je bil star 2 leti pa imel 20.000km...
Avto je imel 2 tedna vožnje po ljubljani, 2 vožnji v maribor pa nazaj in ena vožnja gorica in nazaj. Vse skupaj 911km, ko pa smo šli tankat, smo pa do vrha napolnili 40 litrov bencina. Vsa vožnja pa je bila normalna, vendar po avtocesti nikoli čez 120km/h. Tko da to je normalna poraba za kombinirano vožnjo - 4.4 litra. Ni bilo pa nobenih kolon za nami, niti ni bilo nobenih hudih pospeševanj.
nebivedu je napisal/-a:W_Golf je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Clio dvojka 1.2 60KM je poraba od 4 litre pa do 5 litrov, če lepo normalno voziš - mešana vožnja 400km po mestu in 400km po relaciji - 800km moraš z vsakim tankom narest.
Ma ja ka se teb mal meša. Pa ka nakladate če nevete dejanske porabe. Ta clio pije okol 6-7 litrov tk da ne pisat bedarij.
911kilometrov z 40 litri goriva - clio 1.2 60KM letnik 1998 - z vsakim tankom je prišlo preko 900 kilometrov. Tko da ne pametuj, če imaš zjeban avto.
davorkat je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:W_Golf je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Clio dvojka 1.2 60KM je poraba od 4 litre pa do 5 litrov, če lepo normalno voziš - mešana vožnja 400km po mestu in 400km po relaciji - 800km moraš z vsakim tankom narest.
Dej ne bluzi:
http://www.poraba.com/avrage_car.php?searcht=984&page=2
LP Davor
nebivedu je napisal/-a:Ljudje jst vam ne morem pomagat, če morte tišat svoje kište. Z optimalno vožnjo se da doseči tut normalno porabo.
Sicer pa pametnejši popušča. Ni bilo takih rezultatov. 911 litrov sem porabil na 40 kilometrov, pa je vse ok.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov