smo pa povozli že fazana, ptiča (vrabec), srne, kravo (oplazli), pa tu in tam kakšnega nerodneža na parkirišču.

Uniqe je napisal/-a:Tud jst še nism povozil mačke, sem pa enkrat ježa ki je bil nekak mačje velikosti in je kr dobr počlo. Velik večkrat sem pa povozil žabo ker poleti prot večeru res nonstop na cesti in grejo kr ena za drugo pod kolesa. najbolj se mi pa smilijo veverice, ki pa res nobenemu nič nočejo pa jih je veliko povoženih, tko da pazte prosim na veverice
... zvilo mi je odbijač oplazil sem jo nekam na sredino zadnjega stegna v ovinku ... šla mi je direktno pred avtom čez cesto tako,da sem jo prijel z odbijačem in blatnikom blatnik je napihnilo odbijač zabilo za 2 cm notri in razbilo žmigavec ... pustila mi je par dlak med karoserijo in žmigavcem in tam kjer je bil oster rob karoserije je dobesedno zbrusila barvo do železa kot z brusilnim papirjem ... pobegnila je v grmovje čez cesto videl sem kako ji je dvignilo zadnji par nog in pol nič več - nisem ji nesel računa v grmovje odpeljal sem naprej brez se zaustavit - ona pa tudi ... L.p. MadCorleone je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... no pa dajmo ... Dihurja , mačko 2 x , goloba , zajca , divjo svinjo in vrabca - zapičil se mi je skozi masko v hladilnik in ga prebil ... L.p. Mad
divjo svinjo? kak je to potem zgledalo?
robi boncl je napisal/-a:mačka,psa,srno,zajca,ptiča,žabo,soseda,muho,kačo,par bivših sošolcev,želvo,podgano,pa morm povdart da tut enga ne namerno
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov