Debate, ki niso vezane na ostala področja...

ali ste kdaj povozili mačko?

da
61
36%
ne
110
64%

Skupaj glasov : 171

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' So apr 21, 2007 4:21 pm

povozil sem že mnogo stvari, med temi se najde tudi mala muca, ki sem jo obvozil, tako da je šla pod avtom, ampak je bil le-ta prenizek in sem jo z odbijačem razklal. :? :D

smo pa povozli že fazana, ptiča (vrabec), srne, kravo (oplazli), pa tu in tam kakšnega nerodneža na parkirišču. :twisted:
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uniqe
Novinec

Napisal/-a Uniqe So apr 21, 2007 4:49 pm

Tud jst še nism povozil mačke, sem pa enkrat ježa ki je bil nekak mačje velikosti in je kr dobr počlo. Velik večkrat sem pa povozil žabo ker poleti prot večeru res nonstop na cesti in grejo kr ena za drugo pod kolesa. najbolj se mi pa smilijo veverice, ki pa res nobenemu nič nočejo pa jih je veliko povoženih, tko da pazte prosim na veverice :)

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson So apr 21, 2007 5:05 pm

Uniqe je napisal/-a:Tud jst še nism povozil mačke, sem pa enkrat ježa ki je bil nekak mačje velikosti in je kr dobr počlo. Velik večkrat sem pa povozil žabo ker poleti prot večeru res nonstop na cesti in grejo kr ena za drugo pod kolesa. najbolj se mi pa smilijo veverice, ki pa res nobenemu nič nočejo pa jih je veliko povoženih, tko da pazte prosim na veverice :)

aja, mačke pa druge živali pa komu kaj hočejo :roll:

tud sam še nisem nobene živali k sreči povozo
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® So apr 21, 2007 5:08 pm

Mačko in pipiko :P
S tem da za mačko mi je pol oproščeno ker sem jo povozil ko je bla že hin :lol:
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
Corleone
Novinec

Napisal/-a Corleone So apr 21, 2007 5:44 pm

Mad je napisal/-a:... no pa dajmo ... Dihurja , mačko 2 x , goloba , zajca , divjo svinjo in vrabca - zapičil se mi je skozi masko v hladilnik in ga prebil ... L.p. Mad

divjo svinjo? kak je to potem zgledalo?

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' So apr 21, 2007 7:34 pm

Corleone je napisal/-a:
Mad je napisal/-a:... no pa dajmo ... Dihurja , mačko 2 x , goloba , zajca , divjo svinjo in vrabca - zapičil se mi je skozi masko v hladilnik in ga prebil ... L.p. Mad

svinjsko, pa škode tudi kar precej. :lol:
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček So apr 21, 2007 7:45 pm

ja marsikaj sem povozil sam me po domače ne zanima kaj je prletelo v moj avto ali pa sem jest šel čez, tud srna je bila že vmes,ptiči, mačke to je za las ušla, precej sem na cesti pozoren, da ne prleti kaj na cesto.
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
DinoBond007
Nov uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a DinoBond007 So apr 21, 2007 8:11 pm

trenutno še nič in upam da bo tako ostalo ker pa imamo hišo blizu regionalne ceste mi je pa že povozilo 8 mačk :cry: drugače pa danes ponoči naenkrat zaslišim močno cviljenje gum in bum vendar se je nato avto takoj odpeljal potem vjutro pa vidim v jarku srnjaka
I love cops!!! :twisted: And you?

iBiZaSeAt
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a iBiZaSeAt So apr 21, 2007 9:01 pm

sem že kako žabo al pa dve :cry: mačke pa še ne

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line So apr 21, 2007 9:28 pm

do zdaj še nič.in upam da to bo tako tudi naprej.
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
Lenuh007
Novinec

Kraj: Vukojebina - v kraju kjer se parijo volkovi

Napisal/-a Lenuh007 So apr 21, 2007 10:24 pm

Enkrat skoraj srno zbil v ovinku.
A se "sreca :roll: ", da sem se ji ognil in zapeljal s ceste ven ter 2 leti star avto zarolal.
Zarad tega sem bil se 5 tednov odkopljen od sprejemanja okolice :lol:

Sola za naslednjic?
- Drugic bodo klobase letele po luftu in zamenjal le odbijac in haubo, namesto celega avtomobila.
LP Lenuh007
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
GregaST
Novinec

Kraj: Medvode

Napisal/-a GregaST So apr 21, 2007 11:07 pm

Dons sm skor zbil enga mačka. Na srečo sm pelu dost počas da je lahko pobegnu. Sm pa povozu že ogromno število žab, ker je po tisti cesti v vodicah v deževnih dneh tolk žab na cesti da se jim je nemogoče izognit (dobesedno).

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad So apr 21, 2007 11:58 pm

Corleone je napisal/-a:

... zvilo mi je odbijač oplazil sem jo nekam na sredino zadnjega stegna v ovinku ... šla mi je direktno pred avtom čez cesto tako,da sem jo prijel z odbijačem in blatnikom blatnik je napihnilo odbijač zabilo za 2 cm notri in razbilo žmigavec ... pustila mi je par dlak med karoserijo in žmigavcem in tam kjer je bil oster rob karoserije je dobesedno zbrusila barvo do železa kot z brusilnim papirjem ... pobegnila je v grmovje čez cesto videl sem kako ji je dvignilo zadnji par nog in pol nič več - nisem ji nesel računa v grmovje odpeljal sem naprej brez se zaustavit - ona pa tudi ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

bostjan2012
Nov uporabnik

Napisal/-a bostjan2012 Ne apr 22, 2007 5:29 am

k sreci se ne!!!!!!!! :D

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Ne apr 22, 2007 7:59 am

Ene 2 ali pa 3 mačke (spola ne vem), žabe, zajca, to je bilo pred leti ... no, s tem avtom pa nič, razen pred nekaj meseci eno veverico 200m od doma, pa še počasi sem peljal ene 30km/h, še zaviral sem, ko je šla čez cesto, potem pa, ko je bila že čez, se je obrnila tik preden ... nič nisem mogel storiti.
Pri nas menjamo mačka vsake toliko časa, ker smo zraven ceste ... tega ki imamo sedaj, je bil že 2x ponesrečen, 1x je 3 dni ležal, drugič pa je bilo samo malo poškodbe, upam, da ga je spametovalo. Mnogi drugi niso imeli te sreče.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
Pudgar Uroš
Novinec

Napisal/-a Pudgar Uroš Ne apr 22, 2007 8:26 am

20 žab na 30 sekund :D

Mamo pri nas neko jezero in ko je žabja sezona in hkrati še deževno vreme, to je po cesti žaba pr žabi.... Sem se na začetku poskušal izogibati, ampak katerikoli žabi sem se umaknil, sem v zameno povozil drugi dve.... In ko sem spoznal, da umikanje nima efekta sem se peljal ravno in poslušal kk poka pod gumami, tk kot popcorn ko se peče... Nekatere žabe so bile celo doubledecker-ji, eni na drugi... groza.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne apr 22, 2007 8:27 am

jaz ponavadi mačke vozim

Uporabniški avatar
Simon123
Nov uporabnik

Napisal/-a Simon123 Ne apr 22, 2007 10:13 am

Ptič se mi je zaletel enkrat v prednjo šipo, drugič v levo ogledalo, in to od nikoder, me je skoraj kap od poka. Enega se mi zdi da sem povozil ko je že skočil s ceste, pa se je premislil in skočil nazaj po kruh na cesto. Nisem siguren a je šel al se je rešil, pa še enkrat neko divjo žival, veliko kot mačka, se ni dalo nič naredit, se je rahlo zaletela v odbijač, možno da je preživela, ni pa nič bilo namerno nikoli.

žmiguc
Nov uporabnik

Napisal/-a žmiguc Ne apr 22, 2007 10:39 am

robi boncl je napisal/-a:mačka,psa,srno,zajca,ptiča,žabo,soseda,muho,kačo,par bivših sošolcev,želvo,podgano,pa morm povdart da tut enga ne namerno :D

Soseda, par bivših sošolcev??
Zadnjič spremenil žmiguc, dne Ne apr 22, 2007 10:41 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov