aygo je napisal/-a:Tovornjakarjem bi prepovedal vožnjo po prehitevalnem pasu in dodal visoke kazni za nespoštovanje zakonov!
Rain je napisal/-a:DoubleG je napisal/-a:men so pa najbolši pacienti k se s 60 km/h vključujejo na avtocesto.
in to direkt na prehitevalni pas(sem enkrat moral zmanjsat iz cca 130 na malo cez 60, ni blo fino, sploh ker sem mel zlo malo casa in prostora)
nebivedu je napisal/-a:Men je najbolj smešno, ko ob kakem zastoju stojimo na avtocesti, pa se ljudje kr rinejo čist do konca do tabl z prehitevalnega nazaj na vozni pas in naslednji kr rinejo naprej po prehitevalnem, potem se pa 2 kamionarja najdeta, ki zapreta prehitevalni pas in se lepo vozita vštric in gre promet 3x do 4x hitreje skozi. Pozdravljam taka dejanja in upam da jih bo med tovornjakarji čim več, ker gre promet potem resnično hitreje.
nebivedu je napisal/-a:Men je najbolj smešno, ko ob kakem zastoju stojimo na avtocesti, pa se ljudje kr rinejo čist do konca do tabl z prehitevalnega nazaj na vozni pas in naslednji kr rinejo naprej po prehitevalnem, potem se pa 2 kamionarja najdeta, ki zapreta prehitevalni pas in se lepo vozita vštric in gre promet 3x do 4x hitreje skozi. Pozdravljam taka dejanja in upam da jih bo med tovornjakarji čim več, ker gre promet potem resnično hitreje.
Ali je že kdo slišal za sistem "zadrga", ki se uporablja pri prehodu iz dveh v en pas?Kritik je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Men je najbolj smešno, ko ob kakem zastoju stojimo na avtocesti, pa se ljudje kr rinejo čist do konca do tabl z prehitevalnega nazaj na vozni pas in naslednji kr rinejo naprej po prehitevalnem, potem se pa 2 kamionarja najdeta, ki zapreta prehitevalni pas in se lepo vozita vštric in gre promet 3x do 4x hitreje skozi. Pozdravljam taka dejanja in upam da jih bo med tovornjakarji čim več, ker gre promet potem resnično hitreje.
To je res. Če pogledaš kdo se rine ti je takoj jasna slika, tujci, ki jim oprostim in šminkerji z "hudimi" avti. Ne vem zakaj se morajo rinit do konca in potem padat notri, sam pa stojiš v koloni že kakšnih 100 do 200 metrov prej. Na koncu gorenjske avtoceste je to vsakodnevni pojav.
Ivan36 je napisal/-a:jaz pa najbolj popi... ko se bližamo sem. in se vidi rdeča luč se eni lepo ustavijo pred sem . ostali pa ene 2 ali 3 avte zadaj potem pa se ves čas po malo premikajo do ostalih![]()
![]()
, bi jih nekam zabil in to ni važno ali je 8 zjutraj ali pop oldan vedno isto.
Samotar je napisal/-a:aygo je napisal/-a:Tovornjakarjem bi prepovedal vožnjo po prehitevalnem pasu in dodal visoke kazni za nespoštovanje zakonov!
Greš z mano na eno furo ? Utrgal se ti bo. ko se boš v klanc cjazu za turčinom ki ma 380 konjska j***a na polno tonažo.In ko boš namesto 700 km naredil samo 500 v enem dnevu.
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov