fičfirič je napisal/-a:Lonca84 je napisal/-a:batek je napisal/-a:Kaj pa recimo da maš v 1,2,3 prestavi pa daš v ler brez sklopke, a je to slab za sklopko in menjalnik?
mislm da če avto na miru stoji ni nč hudga če daš v ler...sj v kako drugo prestavo brez sklopke pa itak ne gre!
Kako pa bi po tvoje lahko že na začetku mel v brzini brez sklopke pri vstavljenem avtu? Nemogoče,ker ti avto crkne.
Sploh pa....vedno v ler, res je škoda potisnega ležaja.Če ti ribne lahko greš pa še kar po nove lamele kmalu.
AM je napisal/-a:Vedno v ler ob enem pa spremljat promet oz. sosednji semafor, če je mogoče... Saj vidiš kdaj se na sosednjem semaforju prižge rdeča za pešče in kolesarje, potem lahko čez kakšnih 5 do 10 sek pričakuješ, da se bo prižgala tvoja zelena in temu primerno prej daš v prvo in počakaš na luč... Pač tko jaz delam... Drugače je pa bolje met avto v leru in čakat na zeleno, kot pa na sklopki držat nogo.. . Pomoje je slabo za avto, če imaš v prvi in čakaš s rpitisnjeno sklopko...
Samotar je napisal/-a:Verjetno si spregledal zadnjo poved prvga odstavka.
In še to me zanima; kako ti veš, ko takole stojiš za mano v križišču, v kateri prestavi imam in ali imam zategnjeno ročno ali ne.
Lonca84 je napisal/-a:fičfirič je napisal/-a:Lonca84 je napisal/-a:batek je napisal/-a:Kaj pa recimo da maš v 1,2,3 prestavi pa daš v ler brez sklopke, a je to slab za sklopko in menjalnik?
mislm da če avto na miru stoji ni nč hudga če daš v ler...sj v kako drugo prestavo brez sklopke pa itak ne gre!
Kako pa bi po tvoje lahko že na začetku mel v brzini brez sklopke pri vstavljenem avtu? Nemogoče,ker ti avto crkne.
Sploh pa....vedno v ler, res je škoda potisnega ležaja.Če ti ribne lahko greš pa še kar po nove lamele kmalu.
ma jz sm to probala pr ugasnenem avtu...zato je avto stal....sj med vožnjo pa itak, za moje pojme ne gre...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov