Jorgi je napisal/-a:WIZZ, v temi Gumball3000 je prišlo do nesreče. O tem smo govorili in tema je bila zaklenjena. Ne vem, kaj bolj konkretnega bi še bilo kot to. Kar se tiče tem in "rally-ja"...Mene ne boš najdel v temi, kjer gre za rally, kjer je ograjeno območje, poskrbljeno za varnost, pomoč ob progi. Sicer pa, kakšen rally, lepo te prosim! To divjanje nima veze z rally-jem.
Če nekdo skoči na prehitevalni s 120 v števcu, mu nimaš ti kej prletet na rit z 160, ker je 130 max dovoljena hitrost. Dejte si to že enkrat vcepit v svoje neodgovorne buče.
Tud un nima kaj skakt na levi pas ce se mu ti priblizujes pa makar s 130 al pa 230..zato so vzvratna ogledala. Ni problem v hitrosti ampak v neznanju. Ti misliš da s tem k nekdo k stara mama da je varen voznik? Nope ni!..če je to vse znanje , ki ga premore, je brezveze da je sploh na cesti. Dobri vozniki so zame tisti, ki ko je mogoče voziko dinamično, če je treba znajo sprostit promet ne pa ga ovirat, ki znajo uporabljat ogledala, narediti promet tekoč, ne pa da se držijo omejitev k pijanc plota, taki za moje pojme niso sploh za na cesto!
Pa imej me za neodgovornega b*****, ker pač ne vozim po omejitvah vsepovsod, ampak če mene vprašaš, so taki ki se vlečejo kot megla po cesti, potem pa ti s 120 skočijo na prehitevalni pas samo za odstrel. Če bi ljudje malo več ( posebaj to velja na AC) spremljali promet ZA SEBOJ bi bilo veliko bolse. Nikoli in nikdar ne bledam nekomu, če ga dohitim ko ravno prehiteva vozilo , mogoče celo več vozil, normalni celo pospešijo tam do 150, pa so še vsi preživel....če se mi pa kdo j***a pod omejitvijo po levem pasu, ali celo vozi po levem čeprav je desni razen, takega pa prehitim po desni če je treba , vsekakor pa poskrbim da vidi, da je b****.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.