so bile 2 marici in ena škoda, policajev 2x več kot njih, ampak je blo lepo videti, da jim nekdo vsaj malo pod prste gleda...
zgleda, da se časi teh lopovov končujejo....

Lp
Samotar je napisal/-a:Za takele pa jst redno kličem na Policijo in so jih že kar nekaj pohopsal.
Največkrat majo res romunske, madžarske al pa francoske tablce.
Nixxon je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Za takele pa jst redno kličem na Policijo in so jih že kar nekaj pohopsal.
Največkrat majo res romunske, madžarske al pa francoske tablce.
Tako je.
Folk, kličite na policijo, ponavadi so kar zainteresirani zanje. Lani so težili na benz pumpi na Barju (na dan moje poroke, hehe, sva čakala ženino pričo da se pripelje da gremo do mojih). Kličem tja pa mi pravi telefonist: že vemo, patrulja je na poti. Prišel je en policaj na motorju, sam kaj ko so se cigani takrat naredil da so turisti k sendviče papcajo na klopcah.
TooOldVehicle je napisal/-a:ok za regionalke nam je blo že nekak jasn, kaj pa u mestu?
54m0 je napisal/-a:v mestih je pa ponavadi tako, da bo policist sklepal, da si ti kot voznik pripeljal z neprilagojeno hitrostjo in trčil v pešca (prehod ali ne), čeprav se seveda lahko izgovarjaš na olajševalne okoliščine ( treznost pešča, razmere na cesti - daljša zavorna pot, če se je to zgodilo ponoči - ali je imel pešec kresničko in podobno), seveda pa je najslabše kar lahko storiš, če že povoziš pešca to, da pobegneš s kraja nesreče, ker če te jo kdo videl in si zapomnil tvojo reg. št. si lahko obtožen povzročitve prometne nesreče, s hudimi telesnimi poškodbami, če pa dotični pešec podleže poškodbam, pa si lahko obsojen tudi uboja iz malomarnosti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov