takim bi najrajs reku ej sori sam ti si pa ne zasluzs mojga avta pa tut ce mas kes..
sam je k*** ce rabs dinar

zx14 je napisal/-a:sonček je napisal/-a:...
Avtosejem v Lj je res ena velka polomija, avto prodaš za pol tiste vrednosti kot si jo imel na začetku in ta avto se čez 2h proda za 2x več ali 3x več, tako odpade.
Doche je napisal/-a:No eni še vedno mislijo, da bo folk slepo nasedel opisu na netu in potem kr brezglavo avto kupo. Ampak zadne čase večino ljudi pozna kakega mehanika in se z njim odpravi avto pogledat, pa hitro vidiš kak naenkrat prodajalec začne spuščat ceno. Al pa če ve da je nekaj narobe in je dal višjo ceno, se brez pogajanja da zmenit za nižjo. Tisti ko pa res vztrajajo pri svoji ceni pa vejo kak je z avtom oz tud ni nujno, lahko da ravno zarad tega ker so poceni kupli ne želijo odstopat oz njihove zastavlene cene ker jim je dobiček pomembn. Ne mislijo pa na to, da bo mogoče kak oče kupo svoji hčerki al pa sinu avto. Prodajalec mu zagotovi brezhibnost, nakar se sin/hčerka peljeta in pride do nesreče. Potem se potuhnejo in jih nikjer več ne najdeš.
sonček je napisal/-a:juan86 je napisal/-a:Oprosti Sonček, da se greš cenkat za 50 ojrov oziroma da ga ne prodaš za 1050 ko si pa prvotno ceno postavil 1100 je pa mal.. no ja![]()
Sicer pa vem frend ni prodal BMW 3 zaradi tega ker je potencialnega kupca motil sprednji naslon za roko, da kao ni mogel normalno seči po prestavni ročici al neki takega v glavnem.
sorry cena je bila višja sam sem se zmotil, hm se mi zdi, da sem mel ceno 1150€ potem pa sva jozniževala sam ga nisem tel dat pa kaj jest mam čas pozno pop. za prodaja avta, zjutraj me pa kr naprej kličejo.
Fora je v tem, da jest kupim dobr avto in ga kasene prodam tik pred večjim popravilom potem pa kupim za isti denar boljši, novejši avto in mal vložim not se furam neki časa in ga kaseneje spet prodam. Pač imam [b]svoje razloge [/b]zakaj delam to eni si boste mislil, da brez veze
s12345 je napisal/-a:sonček je napisal/-a:juan86 je napisal/-a:Oprosti Sonček, da se greš cenkat za 50 ojrov oziroma da ga ne prodaš za 1050 ko si pa prvotno ceno postavil 1100 je pa mal.. no ja![]()
Sicer pa vem frend ni prodal BMW 3 zaradi tega ker je potencialnega kupca motil sprednji naslon za roko, da kao ni mogel normalno seči po prestavni ročici al neki takega v glavnem.
sorry cena je bila višja sam sem se zmotil, hm se mi zdi, da sem mel ceno 1150€ potem pa sva jozniževala sam ga nisem tel dat pa kaj jest mam čas pozno pop. za prodaja avta, zjutraj me pa kr naprej kličejo.
Fora je v tem, da jest kupim dobr avto in ga kasene prodam tik pred večjim popravilom potem pa kupim za isti denar boljši, novejši avto in mal vložim not se furam neki časa in ga kaseneje spet prodam. Pač imam [b]svoje razloge [/b]zakaj delam to eni si boste mislil, da brez veze
Po domače: pač kupce mal nategneš.
Naj si oni potem popravljajo avto na potrebnih večjih popravilih.
Ti si eden izmed tistih, ki ne povejo/napišejo resnico o stvari katero prodajajo.
No ja. Vsakemu svoje. Lahko mi zameriš. Sem pa zadel kajne.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov