RED_line je napisal/-a:????? pa kako jim je to uspelo stlačit notri?
golf je merilo za kaj? ni nič več in ni nič manj kot vsi ostali avti v svojem rangu.
RED_line je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:kako lahko vgradiš tak motor v nekaj, kar ni bilo nikoli mišljeno zanj
sej v temu je point! A8 in tuareg pa mogoče še Q7 imajo ta motor. ne pa golf ki nima veze z temi avti.
Media3 je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:????? pa kako jim je to uspelo stlačit notri?
golf je merilo za kaj? ni nič več in ni nič manj kot vsi ostali avti v svojem rangu.
Ko pride novi golf vn je vedno korak pred ostalimi, ko pa prihajajo za njim ostali avtomobili ga vedo primerjajo s golfom. Prav tako ga skozi leta, ki je na trgu le dohitevajo prehitijo pa ga ne. Ozirama še skozi svoje živ. obdobje predstavlja zelo zanmive teh. rešitve (Dsg, tsi)
RED_line je napisal/-a:Media3 je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:????? pa kako jim je to uspelo stlačit notri?
Ko pride novi golf vn je vedno korak pred ostalimi, ko pa prihajajo za njim ostali avtomobili ga vedo primerjajo s golfom. Prav tako ga skozi leta, ki je na trgu le dohitevajo prehitijo pa ga ne. Ozirama še skozi svoje živ. obdobje predstavlja zelo zanmive teh. rešitve (Dsg, tsi)
kdaj je prišel golf 5? da mi hitro ta korak pred ostalimi vidimo če je res.
evilson je napisal/-a:Avto je neverjetno lep!
Veliki vecini se pa ne dopade samo zaradi tega, ker je VW (in 'kao' precenjen). In ta vecina ima ponavadi Italijanske avtomobile in si Nemskega nikoli nebodo mogli privoscit, zato so pa 'ljubosumni'. Sama favsija vas je!
RED_line je napisal/-a:Media3 je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:????? pa kako jim je to uspelo stlačit notri?
kdaj je prišel golf 5? da mi hitro ta korak pred ostalimi vidimo če je res.
aaaaaa... sem se že ustrašil da ga bodo delali.
DaDek je napisal/-a:evilson je napisal/-a:Avto je neverjetno lep!
Veliki vecini se pa ne dopade samo zaradi tega, ker je VW (in 'kao' precenjen). In ta vecina ima ponavadi Italijanske avtomobile in si Nemskega nikoli nebodo mogli privoscit, zato so pa 'ljubosumni'. Sama favsija vas je!
ha? ja ne dopade se mi. se mi pa dopade serisjki GTI in bi ga takoj imel. in ja golf je sam po sebi precenjen. zakaj si ze nebi mogo človek ki vozi alfo 159 privoščit passata? lol.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov