Je pa tko zmeri tako, da te eni popljuvajo, drugi pa verjamejo

f.taunus je napisal/-a:Dokler se direktor firme Škorič vozi s staro reno 5, ki sploh ni od njega ampak punce, vem da je ta firma lari-fari. Najprej si naj svoj avto polepi in zasluži za kak malo boljši avto ...
shelton je napisal/-a:f.taunus je napisal/-a:Dokler se direktor firme Škorič vozi s staro reno 5, ki sploh ni od njega ampak punce, vem da je ta firma lari-fari. Najprej si naj svoj avto polepi in zasluži za kak malo boljši avto ...
Ne vem kak dobra naložba bi mu bila, če bi kupil avtoNekje pač moraš začet.
Si slučajno pomislil, da mogoče namesto, da si za 20000 ali 30000 EUR kupiš avto, denar raje vložiš v firmo, šele potem, ko firma začne nesit dobičke pa kupiš dober avto.
Tud mi mamo firmo doma in točno vem kako je to. Meni osebno pomeni marsikaj več kot pa nakup super dobrga avta
kljukec je napisal/-a:shelton je napisal/-a:f.taunus je napisal/-a:Dokler se direktor firme Škorič vozi s staro reno 5, ki sploh ni od njega ampak punce, vem da je ta firma lari-fari. Najprej si naj svoj avto polepi in zasluži za kak malo boljši avto ...
Si slučajno pomislil, da mogoče namesto, da si za 20000 ali 30000 EUR kupiš avto, denar raje vložiš v firmo, šele potem, ko firma začne nesit dobičke pa kupiš dober avto.
Tud mi mamo firmo doma in točno vem kako je to. Meni osebno pomeni marsikaj več kot pa nakup super dobrga avta
sej ne gre za super duper vozilo- sam če bi mel avto, ki bi bil polepljen z reklamami, bi si lahko kupil veliko boljši avto, saj sam trdi, da je lahko avto zaslužek- zakaj se tega ne poslužuje in meče denar skozi okno ?
ShAq^ je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:shelton je napisal/-a:f.taunus je napisal/-a:Dokler se direktor firme Škorič vozi s staro reno 5, ki sploh ni od njega ampak punce, vem da je ta firma lari-fari. Najprej si naj svoj avto polepi in zasluži za kak malo boljši avto ...
sej ne gre za super duper vozilo- sam če bi mel avto, ki bi bil polepljen z reklamami, bi si lahko kupil veliko boljši avto, saj sam trdi, da je lahko avto zaslužek- zakaj se tega ne poslužuje in meče denar skozi okno ?
Sej ti pa tudi ne znas prebirat postov..
Nekje je pac treba zacet..in s casoma bo definitivno tudi nov v lasti firme artcar in polepljen v celoti z reklamnimi nalepkami![]()
Dadek je cisto prav napisal,da s skodozeljnimi komentarji sploh ne pisete v to temo
@f.taunus: a mu zavidas pa tebi nikakor ne uspe v zivljenju ?ops:
ne pisat kar nekaj po mili volji ali si s tem visas ego
ShAq^ je napisal/-a:@f.taunus: a mu zavidas pa tebi nikakor ne uspe v zivljenju ?ops:
MacTron je napisal/-a:ShAq^ je napisal/-a:@f.taunus: a mu zavidas pa tebi nikakor ne uspe v zivljenju ?ops:
btw zaenkrat mu se nic ni uspelo.. razen tega da je naredil spletno stran (oz so jo drugi)
in da trzi oz. nabira oglasevalce na katerih bo probiral % ...in seveda izplaceval
dolocene vsote ki pa so tako zavite v "celofan" da bo se zanimivo
ShAq^ je napisal/-a:@ MacTron : ce bi si sploh vzel malo casa pa si prebral splosne pogoje bi sam vedel da nihce ne pobira nikakrsnih % za izplacevanje v celofanu..
majkemi ste smesni:P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov