zodd word

Sazo je napisal/-a:ma ql je...kašni radarji..že zdej jih je preveč,
AndrejD je napisal/-a:p|X| je napisal/-a:če smo pri paris je bla izpuščena po treh dneh ker je revico zeblo
glede nagrad pa se strinjam da je že to da si sam zdrav pa čimbolj varen največja nagrada, denarja maš lahko tolko da si papirnoto hišo iz denarja narejiš samo če nimaš
zdravja nimaš nič !
Vožnjo moraš stalno prilagodit razmeram problem se pa pojavi da doben ne ve kaj to pomeni :P
P.S
Če smo že pri Paris
Še isti dan je šla nazaj v zapor kjer bo mogla odsedeti vseh 45 dni :P
Jorgi je napisal/-a:Stacionarni radarji na AC odsekih niso zaradi filanja proračuna (no, prvi mesec ali dva, ja...), temveč enostavno zato, da na teh območjih upočasnijo promet. In ponavadi gre za odseke (tuneli, razvrščanje), kjer je omejitev na mestu, da se lahko vsi pravočasno zvrstijo, ne pa da ti en b**** šviga vmes 160+, nek neodločnež, ki ne ve, ali mora iti levo ali desno pa zapelje predenj...
Mene ne bi prav nič motilo, če bi imelo vsako križišče svoj radar. Čez tri križišča v rdečo pa gre izpit... Po tekočem traku, brez nepotrebnega ustavljanja na mestu kršitve in delanju dodatne gneče in nestrpnosti.
RAPMAN je napisal/-a:zakaj sta dve temi takšni ???
pa če že bi blo treba ceste poštimat pa mal upoštevat predpise![]()
fušar je napisal/-a:ah jest sem živi norc po cestah včasi tam peljem 160 namesto 70, po mestu 60 peljem 90 po ac-ju 130 peljem 180 in kaj sem tak človek, vozt znam dobr ampak se povsem zavedam posledic, ki prežijo in sem na to pripravljen
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov