bostek je napisal/-a:glede žensk v prometu pa bi rad reku tole: baba za volanom je smrt- te furajo trezne tko ko mi koma pijani. seveda se najde par izjem. ampak ko zagledaš na cesti voznika ki neki čudno fura- to je sigurn baba!
maky je napisal/-a:najslabši vozniki si tisti,ki mislijo da imajo tiča do tal in najhujši avto,v resnici pa furajo podrtijo z 1 dobrim kolesom in s 3 zjebanimi gumami,finstonestyle bremze,furajo z glavo na sredin avta tko da skor pofafajo šaltkeber in majo tiča velikosti fižolčka!!!!![]()
![]()
![]()
Po kateri logiki so ženske slabši vozniki(d.j.![]()
![]()
??)??? moje mnenje je da tisti,ki reče da mu ni jasno kako ženske dobijo izpit,sam sploh ne zna vozit in mu gre v nos,ker je soseda v prvo naredila izpit!
K da bi reku da moški ne znamo kuhat!Pa najboljši kuharji so ti moški!
MaKo je napisal/-a:maky je napisal/-a:najslabši vozniki si tisti,ki mislijo da imajo tiča do tal in najhujši avto,v resnici pa furajo podrtijo z 1 dobrim kolesom in s 3 zjebanimi gumami,finstonestyle bremze,furajo z glavo na sredin avta tko da skor pofafajo šaltkeber in majo tiča velikosti fižolčka!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
??)??? moje mnenje je da tisti,ki reče da mu ni jasno kako ženske dobijo izpit,sam sploh ne zna vozit in mu gre v nos,ker je soseda v prvo naredila izpit!
Jaz se popolnoma strinjam s tabo! :P
Bajt555 je napisal/-a:MaKo je napisal/-a:maky je napisal/-a:najslabši vozniki si tisti,ki mislijo da imajo tiča do tal in najhujši avto,v resnici pa furajo podrtijo z 1 dobrim kolesom in s 3 zjebanimi gumami,finstonestyle bremze,furajo z glavo na sredin avta tko da skor pofafajo šaltkeber in majo tiča velikosti fižolčka!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Jaz se popolnoma strinjam s tabo! :PMA NNEEEEEE
![]()
![]()
![]()
:P Pofafajo saltkeber
bostek je napisal/-a:jaz bi raje rekel da začetniki in starejši ljudje slabše vozijo!
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov