mito155 je napisal/-a:potem si isti kot mulci... če lahko oni, zakaj ne bi še jest... nima pa veze, vrteti ali zapeljati... travnik je last gorenja in obnašati se moraš spoštljivo ... pa če ti vsak dan mulci pred oknom kros vozjo... to ni moj problem.. take stvari sem ti omenil samo zato, ker nas zaradi upoštevnja kulture in ne smetenja noben ne podi iz parkinga pred gornenjem... oz. 2 x so nas nagnali ker so se en teden pred tem "mulci" gonili čez tisto travo...upam da zdaj zastopiš zakaj tak bes... in pa seceda da skačeš čez robnike zadaj pa sedi nasedežih kuža se mi zdi popolnoma neodgovorno od tebe proti psu... konec koncev naj bi ga imel rad... lahko si pa sposodim jest kangoo-ja na šihtu pa gremo ponoč mal čez BTC... s tabo v kufru... recimo...
če te pa tok motijo tiste gume pa imaš dve opciji: ali prijaviš na inšpekcijo ali pa si tiho in jih sam umakneš... lahko pa delaš reklamo za organizatorje in jih daš na tv ali časopis in se pač tak drag tam prepove... kar se mi zdi še najboljša ideja...
Kako nima veze voziti se ali vrteti se na travi. Če se jaz lepo zapeljem čez travo, potem se na travi ne bo skoraj nič poznalo, verjemi pa da če se dvakrat zavrtim na travniku, da bo kmet kar kako uro rabil, da bo luknje mazaj zasul, pa kake pol leta preden bo spet trava rastla.
Do sedaj se pes že ni pritoževal nad mojo vožnjo(za prvi maj je z menoj naredil 1700km), če bi ga motilo, sploh nebi hotel iti v avto, tko pa samo da vrata odprem, je že prvi v avtu. Tut offroad tekmo sem že vozil s psom na zadnjem sedežu, pa se ni nič pritoževal, še všeč mu je bilo. Pač je psu všeč, da skače po avtu. (sicer pa pravijo, da je pes odraz lastnika, torej, če je men všeč offroad, je očitno še pes prevzel to)
Pa še nekaj - tisti travnik ni last gorenja, lastnik je nekdo drug, dvakrat pa lahko ugibaš kdo. Gorenjevo je samo parkirišče in stavba, ter zemljišče pod njo in dovoz na parkirišče.
Gume me motijo zato, ker bo v bodoče ena tekma manj zaradi neodgovornega organizatorja. Ljudje se nad gumami zgražajo in pritožujejo in naslednje leto ne bodo dali soglasja zato da bi taka tekma na tem mestu bila, ker letos organizator ni spucal prizorišča.
Sicer pa je resnično tako - kjer se osel valja, tam dlako pusti in organizator je letos pustil par ton gum na prizorišču.