Shocked ... enostavno ne morem verjeti s kakšnimi zgodbami ste prišli na dan... Res sem šokrian... in to se dogaja v Sloveniji? ja ja... časi ko smo rekli, da je to samo v Ameriki so zdavnaj minili...
Umor na avtocesti, mafia ugrabila in ubila 22-letnika itd ... in vse to Slovenija...
Meni osebno je to še na nek način sprejemljivo kadar to počnejo kriminalci med seboj, vendar ko pa nastradajo nedolžni civilisti pol pa mi res prekipi
JAZ ZA TO KRIVIM DRŽAVO IN NJENE ORGANE (polcijia, sodišča).
Naši policisti nevedno nič drugega kot meriti z radarji ter zaj***** poštene ljudi. Kadar pa jih zares potrebuješ si pa popolnoma prepuščen samemu sebi. Že mi gre totalno na k**** ta slovenska policija. Tudi ko sem se sam znašel v podobnih situacijah mi niti na kraj pameti ni prišlo, da bi zval policijo, ker so enostavno nesposobni, strahopetni, itd. Žalostno je, da se vklučijo šele ko se kaj tekaega zgodi, ne pa da bi poksusili to preprečiti...

Raje se sprehajajo sredi belega dne po ulicah in kaznujejo ljudi ker prečkajo cesto izven prehoda (se mi je že zgodilo 2x) ... Enkrat bi jih poslal naj to delajo ponoči sredi South Centrala v LA...
Po drugi strani pa to naše j*** sodstvo ...ki zavezuje roke vsem, razen kriminalcem ne... Potrebne bi bile nekatere spremembe, npr večje pristojnosti policije pri uporabi orožja itd... In bi bil večji mir ...

V takih primerih resno odobravam nasilno vednje policije do kriminalcev ( naj se zgledujejo po Ameriških polcistih)....