nebivedu je napisal/-a:Danes me je policist prijetno presenetil. Po dolgem času, so me spet ustavili, ker nisem bil prepasan. Odnesel sem jo samo z "Prosim privežite se in srečno nadaljno vožnjo."
Očitno gredo stvari tudi v policiji na bolje in se policisti ne zapikujejo več v vsako podrobnost, pa malo bolj človeški so postali.
nebivedu je napisal/-a:Danes me je policist prijetno presenetil. Po dolgem času, so me spet ustavili, ker nisem bil prepasan. Odnesel sem jo samo z "Prosim privežite se in srečno nadaljno vožnjo."
Očitno gredo stvari tudi v policiji na bolje in se policisti ne zapikujejo več v vsako podrobnost, pa malo bolj človeški so postali.
samekk je napisal/-a:Se mi zdi cela zgodba za lase privlečena............vendar če se je res zgodila pa vseeno odnos policista ni bil korekten.
xandrej je napisal/-a:Za tiste ki ne znajo brat je napisal, da se ni privezal potem pa se je ko ga je policist opozoril. Preden se razpočiš...
pikecbikec je napisal/-a:če te pelje na tehničnega in če so pregledniki v dobrih odnosih al pa če se preglednik poznat s policajem. se lahko zgodi če ne bo našu nič drugega ker je vse homologirano, ti bo reku da ti snopi luči ne svetijo dobro al pa boš padu na plinih.
lenivec je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:Badmike je napisal/-a:jaz jih vedno snemam ali z diktafonom ali pa z gsm-om!
pa to veš da jekaznjivo in da tak posnetek nevelja nič.
Mislim da ni kaznivo, če poveš da snemaš? Ali se motim?
in ti dejansko misliš da ga on vpraša za dovoljenje, gospod policaj ali lahko snemam najin pogovor?
Vuso je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Za tiste ki ne znajo brat je napisal, da se ni privezal potem pa se je ko ga je policist opozoril. Preden se razpočiš...
Hvala za dobronamerno opozorilo, ampak toliko pismen pa sem, da sem znal časovno razporedit, kdaj se je privezal.To, da ga je spustil je bilo mišljeno, spustil brez kazni.Preden se razpočiš...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov