Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jul 06, 2007 9:37 am

Danes me je policist prijetno presenetil. Po dolgem času, so me spet ustavili, ker nisem bil prepasan. Odnesel sem jo samo z "Prosim privežite se in srečno nadaljno vožnjo."

Očitno gredo stvari tudi v policiji na bolje in se policisti ne zapikujejo več v vsako podrobnost, pa malo bolj človeški so postali.
Old subarus never die, they just get faster!

Marsovec
Nov uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a Marsovec Pe jul 06, 2007 11:48 am

Če maš posnetek je najbolše dat na tv na policiji nea nč dosežeš.

Marsovec
Nov uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a Marsovec Pe jul 06, 2007 11:49 am

nebivedu je napisal/-a:Danes me je policist prijetno presenetil. Po dolgem času, so me spet ustavili, ker nisem bil prepasan. Odnesel sem jo samo z "Prosim privežite se in srečno nadaljno vožnjo."

Očitno gredo stvari tudi v policiji na bolje in se policisti ne zapikujejo več v vsako podrobnost, pa malo bolj človeški so postali.

Odvisno na kakšnega naletiš ;)

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Pe jul 06, 2007 12:48 pm

nebivedu je napisal/-a:Danes me je policist prijetno presenetil. Po dolgem času, so me spet ustavili, ker nisem bil prepasan. Odnesel sem jo samo z "Prosim privežite se in srečno nadaljno vožnjo."

A zdej je pa frajer, ker te je spustil naprej neprivezanega? Sicer pa sej ima prav.Če se boš zagonil bo tvoja betica letela čez šipo in ne njegova :?
IMO poanta dobrega policaja ni v tem, da te spusti naprej, če si naredil prekršek :roll:

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Pe jul 06, 2007 12:53 pm

Za tiste ki ne znajo brat je napisal, da se ni privezal potem pa se je ko ga je policist opozoril. Preden se razpočiš... :roll:

denyto
Nov uporabnik

Napisal/-a denyto Pe jul 06, 2007 2:46 pm

samekk je napisal/-a:Se mi zdi cela zgodba za lase privlečena............vendar če se je res zgodila pa vseeno odnos policista ni bil korekten.

Glej, jaz sem napisal tak kot je blo.Mi no do tega, da si dvihujem rating in poste na forumu.

Pa še to.Eno je , ko te policaj vstavi na cesti v času njegovega delovnega časa, drugo pa je ko ga kličeš ob 5 zjutraj naj nekam pride.Tak, da ne posploševat zadeve, da so vas tudi že vstavli pa so bli ok.

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Pe jul 06, 2007 3:47 pm

xandrej je napisal/-a:Za tiste ki ne znajo brat je napisal, da se ni privezal potem pa se je ko ga je policist opozoril. Preden se razpočiš... :roll:

Hvala za dobronamerno opozorilo, ampak toliko pismen pa sem, da sem znal časovno razporedit, kdaj se je privezal.To, da ga je spustil je bilo mišljeno, spustil brez kazni.Preden se razpočiš... :roll:

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Pe jul 06, 2007 6:51 pm

Pavel_P je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a: Mogoče pa ne prenese Hond :lol: :lol: ?

Verjetno res. Mogoče je bil fouš, ker nima enega najbolših avtov :D
:woohoo :pop: :atensn

Uporabniški avatar
pikecbikec
Nov uporabnik

Napisal/-a pikecbikec Pe jul 06, 2007 7:19 pm

če te pelje na tehničnega in če so pregledniki v dobrih odnosih al pa če se preglednik poznat s policajem. se lahko zgodi če ne bo našu nič drugega ker je vse homologirano, ti bo reku da ti snopi luči ne svetijo dobro al pa boš padu na plinih.

Uporabniški avatar
RSI
Novinec

Kraj: obersburg

Napisal/-a RSI Pe jul 06, 2007 7:39 pm

pikecbikec je napisal/-a:če te pelje na tehničnega in če so pregledniki v dobrih odnosih al pa če se preglednik poznat s policajem. se lahko zgodi če ne bo našu nič drugega ker je vse homologirano, ti bo reku da ti snopi luči ne svetijo dobro al pa boš padu na plinih.

pa sej te pela zarad določenih stvari,pol bi tak lahk vsak drug avto pelal na izrednega a kako :?:
VIVE LE SPORT

Uporabniški avatar
_KL3_
Novinec

Kraj: Metropola

Napisal/-a _KL3_ Pe jul 06, 2007 8:42 pm

važn da se je u teli temi vid kok so hondaši pouni same sebe in pof.ukanih vti-jov pa nevem kaj, ej dojamte da ni poanta da je bla honda ampak obnašanje polcaja, navsezadne bi bla tud kšn Dacia Logan lahko pa bi se tko obnašu...mal poglejte kok ste primitivni izpadl, in tak folk se ponavad tud tko obnaša na cesti,kar je pa zlo žalostn!

Uporabniški avatar
Vujc
Nov uporabnik

Napisal/-a Vujc Pe jul 06, 2007 10:26 pm

heheh policaji ja...eh ne jeb** jih 5 %. On je lih šel za tvojo hondo ja...kaj ga nisi vprašu če sploh ve kaj je to...pm...kak so lahko tko prizadeti...:) iya tu pa velja svetovno pravilo o policajih....ZAKAJ imajo policaji policijsko kapo na glavi...iya...KER IMA VSAKA SMETIŠNA KANTA POKROV...jah če pa je res...pa ne zamerit...lp.
phill the power :D

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Pe jul 06, 2007 11:37 pm

Jah to ti je balkanski lajf, vrjemi mi
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Pe jul 06, 2007 11:43 pm

lenivec je napisal/-a:
Pavel_P je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:
Badmike je napisal/-a:jaz jih vedno snemam ali z diktafonom ali pa z gsm-om!

pa to veš da jekaznjivo in da tak posnetek nevelja nič.

Mislim da ni kaznivo, če poveš da snemaš? Ali se motim?

in ti dejansko misliš da ga on vpraša za dovoljenje, gospod policaj ali lahko snemam najin pogovor?

Verjetno res ne, sam mene je resno zanimal.. :) Če te ustavi in prizges diktafon, poveš datum in da se pogovor snema...je to uredu ali ne? Se na sodišču prizna ali ne?

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Pe jul 06, 2007 11:55 pm

Vuso je napisal/-a:
xandrej je napisal/-a:Za tiste ki ne znajo brat je napisal, da se ni privezal potem pa se je ko ga je policist opozoril. Preden se razpočiš... :roll:

Hvala za dobronamerno opozorilo, ampak toliko pismen pa sem, da sem znal časovno razporedit, kdaj se je privezal.To, da ga je spustil je bilo mišljeno, spustil brez kazni.Preden se razpočiš... :roll:

Dej model pomir se. Kva ti je Nebivedu zej naredu. Pogovarjamo se o Policajih ne o njemu.
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
porihtano
Novinec

Kraj: KOROŠKA Prevalje

Napisal/-a porihtano So jul 07, 2007 7:35 am

ti policaji so eni najwecji debili,nit ko bi jih poterbowal jih ni oz.so ampak se obnasajo kt cepci.seweda ce pa je lahk wsak policaj,sam tist izpit naredi!debili eni!
kadar jih pa najmajn rabs te pa obrawnawajo kt das ti tam najslabsi.....joj,škoda besed :(
Slika

Uporabniški avatar
Jackal81
Novinec

Kraj: SLP

Napisal/-a Jackal81 So jul 07, 2007 8:58 am

Jaz pa mislim, da se vsak policaj obnaša do tebe točno tako, kot ti do njega. V osmih letih, kar imam izpit za avto mi še noben ni težil za to ali ono. Vedno je bil nek korekten odnos - s tem da tudi jaz nisem hotel biti pameten in nisem jezikal nazaj.

Pred kakšnim letom ali dvema me ustavi kontrola v petek, nekaj čez polnoč in mi pove, da mi ne dela ena od luči in da bi rad videl opremo. Stopim ven in res ena kratka luč mi ni gorela. Stopim nazaj in mu pokažem opremo, pa me policaj vpraša od kod sem in ker sem bil dokaj blizu doma mi reče naj žarnico takoj zjutraj zamenjam.
Pa sem kar na licu mesta potegnil ven škatlo z rezervnimi žarnicami, odprl pokrov motorja in šel menjat žarnico. Ker pa je bila tema, mi je policaj še tako lepo pomagal in svetil zraven s tisto "liziko". Na koncu se mu zahvalim, pa mi zaželi srečno vožnjo in lahko noč.

Se pa najdejo tudi talenti... Nekaj časa nazaj je nekomu v našem naselju uspelo s tovornjakom potrgat žice za električno napeljavo. Se pripeljeta dva policaja in parkirata avto točno pod en drog za napeljavo, ki se je nesreči zelo nagnil. Po opozorilu enega od domačinov je šele pogledal drog in izjavil: A misl'te da se bo podrl? :rofl
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov