Courage™ je napisal/-a:stench je napisal/-a:Nevem kaj se delate norca iz nebiveduja.
Če je nekdo mene zajebal, oškododval ali poškodoval nevem zakaj mu nebi smel jaz vrnit, ker naš zakon tako brani lopove, mi ki se držimo zakona pa naje.bemo. Meni je tega počasi dosti, da po krščanko nastavljam še drugo lice in da se meni kaj takega zgodi, bolje da ga ne najdem, ker mu tako premoženje zmeljem, da še njegovi posvojeni otroci nebodo mogli imet otrok.
Zdej pa glodajte kolko hočete in se delajte fine same sebi.
Ne gre se za to! Pa kaj se delate neumne al kaj ? Tudi meni pride da bi mu polomil kolena pa odsekal prste pa hrbtenico zlomo z dvigalko, ampak a je pol vredno placevat miljonske odskodnine pa bognedaj sedet zaradi tega ker si pravico vzel v svoje roke ? Nebivedu nismo moralisti, meni gre tak folk tudi na falus, ampak sram me je da zivim v taki drzavi da ko nekomu zlomis prst ker je krado mu pol zaradi straha placas 4000 €. To je meni isto kot da bi lopovu sam prineso kljuce in mu rekel tu mas avto, pelji ga.
Če bi nas bilo več takih, ki bi nalomil lopove, kadar jih dobimo, bi bilo manj kraj, tako pa je kraj iz dneva v dan več, pa vedno manj jih je obsojenih za krajo. U bistvu ti lopov ukrade cel avto, ko ga dobijo pa plača za to manj kot vi, ki vozite 5km/h prehitro v naselju.
Hvala banana republiki sloveniji, ki podpira lopove in zatira tiste, ki plačujemo davke.
Resno razmišljam, da bi šel krast avtomobile - tukaj na forumu je dost ljudi, ki imate dobre avtomobile. Pol od teh jih pokradem, razrežem in po delih prodam, pa zaslužim ogromno denarja, davka itak ne bom plačal, ko me pa dobijo, bom pa 100 evrov dal odvetniku, ki bo zavlačeval toliko časa, da bo vse zapadlo in na koncu se bom smejal, kako mi nihče nič ne more. Plačal bom 25 evrov manj, kot če bi me dobili z vožnjo 5km/h več od omejitve.