lisko je napisal/-a:Mislim da ste že itak zašli s teme tko da....
Folk ne pozabit...... za dinamično vožnjo je potreben NAVOR...... moč motorja je definirana kot navor x obrati.....

Patrik_A3 je napisal/-a:foter se vozo 10 let z 1.4 motorm s samo 60 konjev pa ni tak jamral kot vi 18 ali pa 19 letniki ko ste se 1x pelali 180 pa mislite da te boga za jajce primli....
SDI je za NORMALNE ludi,če pa nebi bil prodajan ta motor pa bi ga že zdavnaj ukinli!!
Se pravi, da tudi fare pogreša malo več moči...Zanima me samo to zakaj ne naredijo kakega 100 ali 130 konjskega sdi-ja, ne pa take da so komaj da na meji normalnega za na cesto dat?
Patrik_A3 je napisal/-a:ja ki pa te lahko izkoriščaš polno moč teh močnih motorjev??? povej mi kje še lahko sploh na gas stiskaš da te nebi radar ujel ali pa bi zarad naših slovenskih supr cest zletel v grabn??? razloži mi kje se lahko še sploh divja????
Patrik_A3 je napisal/-a:ja ki pa te lahko izkoriščaš polno moč teh močnih motorjev??? povej mi kje še lahko sploh na gas stiskaš da te nebi radar ujel ali pa bi zarad naših slovenskih supr cest zletel v grabn??? razloži mi kje se lahko še sploh divja????
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov