Kael je napisal/-a:Spet ne bereš postov: dva sta držala kouter čez cesto, mi smo sedeli v avtu in privezani...
Glede ustavljanja na odstavnem pasu pa: raje se ustavim, kot pa da peljem, ker če ne vidim, ne morem v nalivu vozit. Pa tega ne moreš dojet. Sem se že nekajkrat in še se bom. Prekršek dol ali gor.
matia je napisal/-a:ustaviš se pod kakšnim nadvozom, če je še kaj prosto seveda. videl sem že tudi ko so se pod nadvozom počezi postavlali, da je bilo postora za več avtov. drugače pa nimaš kaj, voziš naprej pa upaš na najboljše.
Lp matia
JA točno to, kdor divja 170 kmh med močnejšim dežjem, sploh pa _v močnem nalivu s točo_, ta je res nepopravljiv pacient.Mad je napisal/-a::P :P :P Zdaj si pa predstavljaj nekoga ki ima avto z 200 km in 4x4 pogonom ki bi priletel pod vaš nadvoz z 150-60-70 km/h verjetno bi spet govorili o eni budali :P :P :P L.p. Mad
DragonXP je napisal/-a:1x letos poleti sm se vozu proti ljubljani pa je zacelo padat kot iz skafa in pa toca se je tudi ze prikazala, tolk jo je blo da je bilo cutiti poledico na cesti... zato sem zmanjsal hitrost na 40 km/h ter pocasi vozil na prehitevalnem pasu.... za mano je vozilo se par drugih avtom ter umirjeno in spostljivo pazilo na varnostno razdaljio... spredaj sem imel tudi sam par avtov se... ki so enako pazili na razmere... osebno sem tudi mel varnostno razdaljo na kateri vem da bi se 100% ustavil ce bi se kaj zgodilo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov