z motorjem:
1x v ograjo (140 km/h, js skor neposkodovan, motorju vtrgalo levi prednji smernik, rocico sklopke in razbilo levo ogledalo + nekaj malih prask - zaradi spuscene zadnje gume izgubil nadzor)
2x v avto pri 20-25 km/h (1x potegnil Puntota po blatniku, 3je crni risi, spoliral, je bil kot nov, 1x v avtosolo odzadaj nagazil, direktno v priklop, avtu nic, motorju skor nic, js sm se pa zvijal po tleh - pirhi so nastradali, obakrat sem mel zanic vzigalno tuljavo, pa sem ga porival in gledal armaturko, kdaj bo 25 km/h, da vrzem v prvo, da ga vzgem)
1x pri 110 priletel na pesek v senci, videl nic, spodneslo obe kolesi - 2 praski na oklepu, razbit levi smernik, ustavil se 2 metra pred betonsko skarpo
1x me je zlozlo na mestu, ker sem stopalko dobil na nogo, ki je nisem mogel vec premakniti, da bi se ujel
1x pri ~70 km/h po bregu dol - kolo mi je vn vrglo (takrat sem mel se avtomatika) - frchi totalka, js zgubil 3/4 koze na dlaneh, komolcih in kolenih
z avtom: 1x smo se po snegu obracal na rocno (corsa 1.2 s, '89), z 20-30 butnal celno v drevo, avto je moral it na mizo + polos unicena, stroskov za 50 jurjev
1x ford fusion 1.4 tdci (1 mesec star, 2200 km), "mal" prehiter za ovinek, pa en norc priletel nasproti po moji strani - keep rollong rolling rolling rolling...
1x sm twingota skor v grabn zahaklal ko smo "mal" norel - smo se izvlekli
policaji: 2x brez celade (1x z avtomatikom -=> "srecno voznjo", 1x z APNom -=> "mulc, buco ti bom ftrgu, 5 jurjev!!!!"

)
1x napihal 0.13 promile (corsa) -=> 37 jurjev -=> pritozba -=> razveljavljena kazen
1x mim radarja 155 km/h - brez posledic
3x spizdu (Futura)
mam kr pestro zgodovino, ane... :P