golfTDI je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:Jaz takim vedno prižgem dolge če vozijo proti meni, če pa vozijo za mano pa pač prižgem zadnjo meglenko.![]()
jst isto
marsus je napisal/-a:Meglenke podnevi?
Vsekakor.
Vsaj na relaciji Ljubljana - KočevjeMed 5 in 6 uro zjutraj imamo na tej relaciji same paciente.Prehitevanje v škarje izsiljevanje kljub temu da te vidi da prihajaš nasproti vseeno prehitevajo nekateri.Sploh to velja za ribničane in kočevarje.Tako da sedaj sem bil 15 let kulturen voznik sedaj pa se bo to spremenilo.
Po novem vožnja ob vsakem vremenu s prižganimi meglenkami in dolgimi lučmi.
golfTDI je napisal/-a:marsus je napisal/-a:Meglenke podnevi?
Vsekakor.
Vsaj na relaciji Ljubljana - KočevjeMed 5 in 6 uro zjutraj imamo na tej relaciji same paciente.Prehitevanje v škarje izsiljevanje kljub temu da te vidi da prihajaš nasproti vseeno prehitevajo nekateri.Sploh to velja za ribničane in kočevarje.Tako da sedaj sem bil 15 let kulturen voznik sedaj pa se bo to spremenilo.
da se ne boš čudil ko bo kdaj kdo pred tabo ustavil,šu vn pa ti luči zbrcal.vsak dan sem na tej relaciji,pa če bi to videl,ti zihr nebi šu za pričo.
golfTDI je napisal/-a:marsus je napisal/-a:Meglenke podnevi?
Vsekakor.
da se ne boš čudil ko bo kdaj kdo pred tabo ustavil,šu vn pa ti luči zbrcal.vsak dan sem na tej relaciji,pa če bi to videl,ti zihr nebi šu za pričo.
golfTDI je napisal/-a:pa kaj eni berete,al samo gledate kaj piše?napisal sm da če bo kdo,ne da bom.verjemte,tut taki pacienti se najdejo.dostikrat je biu kdo tepen,ker je samo potrobil komu pred zeleno ker je prepozno speljal,al pa za kake banalne malenkosti.
Kritik je napisal/-a:Uh.. koliko besa in furstracij zaradi luči.....A se ima res smisel toliko živcirat zaradi nekoga ki ne razume zakaj se uporabljajo meglenke? Sploh ta ideja, da je bolj HUD meni pove samo to, da je človek za volanom ego pacient ... Ni tako uspešen v šoli, službi pri ženskah in poizkuša na tak način pritegniti pozornost.... da sveti z lučko..
![]()
![]()
Mene osebno moti to samo toliko časa dokler ne odpelje mimo, potem je že pozabljeno... Nima se smisla obremenjevati z takimi... bolj moteči in nevarnejši element se mi zdijo mladički za volanom, taki ki jim foter posodi močan stroj, sami pa obvladajo vožnjo ravno toliko da mu pri speljevanju ne crkne.... potem se gredo pa frajarit....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov