Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Sr avg 15, 2007 9:10 pm

:cry
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če avg 16, 2007 1:41 am

golfTDI je napisal/-a:
Spyker je napisal/-a:Jaz takim vedno prižgem dolge če vozijo proti meni, če pa vozijo za mano pa pač prižgem zadnjo meglenko.
:tomidelej:

jst isto :evil:

zarad lastne varnosti ne ker po ga pa zaslepis pa ce je se ksn pametn cica poj pa lah do celnega trcenja pride.

je pa treba loct dva tipa voznikou.tiste k vozjo z meglenkam non stop ker hocejo bit zesci pa najhujsi,pa tise (starejse)k nevejop da majo przgane al pa jh ne znajo izklopit al pa res misljo da bol vidjo z meglenami

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Če avg 16, 2007 1:39 pm

Wolfgang Ullrich je napisal/-a:Meglenk podnevi nimam nikoli prižganih, prižgem jih le v vožnji po mestu v poznih urah(sobota, petek zvečer), da dokaj hudo zgleda. :P

hudo,ja.še nekaj si pozabil:HUDO BEDASTO!!pacient
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

marsus
Novinec

Napisal/-a marsus Če avg 16, 2007 2:16 pm

Meglenke podnevi?
Vsekakor.

Vsaj na relaciji Ljubljana - KočevjeMed 5 in 6 uro zjutraj imamo na tej relaciji same paciente.Prehitevanje v škarje izsiljevanje kljub temu da te vidi da prihajaš nasproti vseeno prehitevajo nekateri.Sploh to velja za ribničane in kočevarje.Tako da sedaj sem bil 15 let kulturen voznik sedaj pa se bo to spremenilo.
Po novem vožnja ob vsakem vremenu s prižganimi meglenkami in dolgimi lučmi.

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Če avg 16, 2007 2:22 pm

meni je blo prav fajn ta svetloba od zadaj, njega pa je ziher zjeb...... kr je mel še dolgo pot pred sabo.

nekak dvomim da ti je ta svetloba tok pasala, če ti pa je, si pa neki posebnga :shock:

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Napisal/-a el_diablo Če avg 16, 2007 2:43 pm

marsus je napisal/-a:Meglenke podnevi?
Vsekakor.

Vsaj na relaciji Ljubljana - KočevjeMed 5 in 6 uro zjutraj imamo na tej relaciji same paciente.Prehitevanje v škarje izsiljevanje kljub temu da te vidi da prihajaš nasproti vseeno prehitevajo nekateri.Sploh to velja za ribničane in kočevarje.Tako da sedaj sem bil 15 let kulturen voznik sedaj pa se bo to spremenilo.

da se ne boš čudil ko bo kdaj kdo pred tabo ustavil,šu vn pa ti luči zbrcal.vsak dan sem na tej relaciji,pa če bi to videl,ti zihr nebi šu za pričo.

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Če avg 16, 2007 3:28 pm

golfTDI je napisal/-a:
Vsekakor.

da se ne boš čudil ko bo kdaj kdo pred tabo ustavil,šu vn pa ti luči zbrcal.vsak dan sem na tej relaciji,pa če bi to videl,ti zihr nebi šu za pričo.

če mu razbiješ luči, mu boš pa nove kupo
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Če avg 16, 2007 3:34 pm

golfTDI je napisal/-a:
Vsekakor.

Namesto da bi zbrcal tiste, proti katerim se "bori" marus, ki izsiljujejo in ogrožajo ostale in povzročajo nesreče.. :roll:

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Če avg 16, 2007 3:59 pm

eclipse_R je napisal/-a:še bolj dopolnim :P

meglenke imata prižgane samo prvi in zadnji v koloni. prvi sprednje, zadnji zadnjo

lp

jaz nemorem met samo zadnjo prižgano, ampak prednjo ali prednjo in zadnjo
Slika

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Napisal/-a el_diablo Če avg 16, 2007 8:04 pm

pa kaj eni berete,al samo gledate kaj piše?napisal sm da če bo kdo,ne da bom.verjemte,tut taki pacienti se najdejo.dostikrat je biu kdo tepen,ker je samo potrobil komu pred zeleno ker je prepozno speljal,al pa za kake banalne malenkosti.

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Napisal/-a tomson Če avg 16, 2007 8:12 pm

golfTDI je napisal/-a:pa kaj eni berete,al samo gledate kaj piše?napisal sm da če bo kdo,ne da bom.verjemte,tut taki pacienti se najdejo.dostikrat je biu kdo tepen,ker je samo potrobil komu pred zeleno ker je prepozno speljal,al pa za kake banalne malenkosti.

haha

če gledaš kaj piše, torej tudi bereš, ali ne :?: :har

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Napisal/-a el_diablo Če avg 16, 2007 8:21 pm

:lol: :lol: malo offtopic:
ob tem sm se spomnu enga grafita iz ljublane:KDOR TO BERE JE OSEL! (JAZ NISEM PREBRAL).
torej avtor ni osel,ker je samo napisal,brez da bi prebral :D :D

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic Če avg 16, 2007 10:21 pm

Huh, vsi samo "bi mu blendal z dolgimi, posvetil v faco direkt, bi mu luči zbrcal..."

Fantje, veliko besa in frustracij je v vas. Dajte se zamislit.
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun Če avg 16, 2007 10:27 pm

sonic je napisal/-a:Huh, vsi samo "bi mu blendal z dolgimi, posvetil v faco direkt, bi mu luči zbrcal..."

Fantje, veliko besa in frustracij je v vas. Dajte se zamislit.

verjetno si mislil v NAS in ne vas ;)

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana

Napisal/-a jrk0 Če avg 16, 2007 10:29 pm

jaz se opravicujem, meglenke vklopim, ce mi slucajno ne dela leva xenonka, da se vsaj vidi da je avto nasproti. in zaradi nicesar drugega. sicer se redko zgodi, vendar me vcasih j**e tale xenon, ceprav je orginal:D

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Če avg 16, 2007 11:08 pm

Se človek kar nasmeji, ko bere to temo. Zabavno. Ampak takšni pač smo, če bi imeli v avtu reflektor, bi pa še reflektor prižgali nasprotivozečemu, ki ne ve kdaj se uporablja meglenke, direkt v glavo. Naj oslepi, bo imel dovolj luči za vse življenje :D . Res pa zna bit to tudi nevarno, če se pelje nasproti kak pacient, mogoče še z nekaj alkohola v glavi, ki tako že nič ne vidi in ne ve prav kaj se dogaja okrog njega in kje je, potem pa ga še nekaj oslepi... naenkrat se znajdemo v situaciji, ko se nenadzorovano z veliko hitrostjo proti nam premika tona in pol pleha.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Pe avg 17, 2007 5:21 am

zdaj je ful moderno imeti sredi dneva prižkane pozicijske luči in meglenke, brez kratkih luči seveda, teleti pač, po možnosti še kak maruti uleti

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Pe avg 17, 2007 7:17 am

Uh.. koliko besa in furstracij zaradi luči..... :jao: A se ima res smisel toliko živcirat zaradi nekoga ki ne razume zakaj se uporabljajo meglenke? Sploh ta ideja, da je bolj HUD meni pove samo to, da je človek za volanom ego pacient ... Ni tako uspešen v šoli, službi pri ženskah in poizkuša na tak način pritegniti pozornost.... da sveti z lučko.. :cry :cry :cry
Mene osebno moti to samo toliko časa dokler ne odpelje mimo, potem je že pozabljeno... Nima se smisla obremenjevati z takimi... bolj moteči in nevarnejši element se mi zdijo mladički za volanom, taki ki jim foter posodi močan stroj, sami pa obvladajo vožnjo ravno toliko da mu pri speljevanju ne crkne.... potem se gredo pa frajarit....
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

klemi
Nov uporabnik

Kraj: žiri

Napisal/-a klemi Pe avg 17, 2007 8:14 pm

lahko pa ne znajo ugasnit meglenk, ali pa ne najdejo stikala.

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Napisal/-a tomson So avg 18, 2007 8:40 am

Kritik je napisal/-a:Uh.. koliko besa in furstracij zaradi luči..... :jao: A se ima res smisel toliko živcirat zaradi nekoga ki ne razume zakaj se uporabljajo meglenke? Sploh ta ideja, da je bolj HUD meni pove samo to, da je človek za volanom ego pacient ... Ni tako uspešen v šoli, službi pri ženskah in poizkuša na tak način pritegniti pozornost.... da sveti z lučko.. :cry :cry :cry
Mene osebno moti to samo toliko časa dokler ne odpelje mimo, potem je že pozabljeno... Nima se smisla obremenjevati z takimi... bolj moteči in nevarnejši element se mi zdijo mladički za volanom, taki ki jim foter posodi močan stroj, sami pa obvladajo vožnjo ravno toliko da mu pri speljevanju ne crkne.... potem se gredo pa frajarit....

fovšija (pa ne mi rečt, da nisi) :!:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov