adis je napisal/-a:hm zanimivi posti ni kaj...
@reno911 kje sem to pobral? hm mogoče na discovery-ju? malo si oglej take kanale in boš uvidel kaj se dela po svetu...ter da nekje demokracija ni pravi način odvajanja nekega subjekta od kaznivega dejanja. če je nek subjekt kaznovan tako da je "zaprt" verjemi meni da bo isto dejanje naredil takoj ko pride ven no vsaj 80% jih naredi - malo učenja psihologije ni škodilo![]()
...
KARL ABARTH je napisal/-a:Odlična oblika kaznovanja se mi zdi naslednja (mislim, da je primer iz Nemčije)
- ko te dobijo pri takšnem početju imaš dve možnosti
1) plačat visoko kazen
2) pobirat smeti in napolniti veliko plastično vrečo
LP
Chen Lee je napisal/-a:Jst pa mečem samo organske odpadke vn iz avta. To so olupki in ogrizki od sadja. Pa še to ponavadi v kakšen grm ob poti. Ostalo ( vrečke, plastenke, papir ...) pa pospravim in odvržem v koš ponavadi doma.
bergkamp je napisal/-a:danny je napisal/-a:Jaz sem bil pa enkrat na izletu z dekletom, in ona odpre okno vrže papirček ven od bombona, jaz pa po bremzi in rikverc... Po pregovarjanju ga je šla pobrat.... Drgač jaz bi tud najraj prjavu tako zadevo...
Car! Svaka ti čast, prec bejbo v red spravu heeh
nebivedu je napisal/-a:Jst imam pa v avtu smetišče in vse leti pod sovoznikov sedež. Ko je pa preveč smeti v avtu, se pa ustavim ob kaki kanti in vse spraznim.
W|zz je napisal/-a:bergkamp je napisal/-a:danny je napisal/-a:Jaz sem bil pa enkrat na izletu z dekletom, in ona odpre okno vrže papirček ven od bombona, jaz pa po bremzi in rikverc... Po pregovarjanju ga je šla pobrat.... Drgač jaz bi tud najraj prjavu tako zadevo...
Car! Svaka ti čast, prec bejbo v red spravu heeh
Z oftopicom odpret več kot eno leto staro temo. Car!
207cc je napisal/-a:Jest sm se 1x pelov po avtocesti z odprto streho, pa lih en tovornjak prehtevam, on pa odprto šipo in vrže vn čik k mi je skor v avto prletu.... sej šansa da pr 130km/h v avto pade je res mejhna, sam useen
dnovak24 je napisal/-a:iz avta ne mečem druga kot včasih kak čikgumi.Kako lahko kadite v avto, to vam ja smrdi od vse po čikih od gat do zadnjega lasa, fuj![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov