Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če avg 16, 2007 5:31 pm

js olupke od pistacij ven mecem :>
ampak to je pa tut vse, ostalo gre v kanto.

Uporabniški avatar
Chen Lee
Novinec

Kraj: Cerknica

Napisal/-a Chen Lee Če avg 16, 2007 9:34 pm

Jst pa mečem samo organske odpadke vn iz avta. To so olupki in ogrizki od sadja. Pa še to ponavadi v kakšen grm ob poti. Ostalo ( vrečke, plastenke, papir ...) pa pospravim in odvržem v koš ponavadi doma.
Stop dresing me as a mailman and make me dance for you while you smoking crack and have sex with some guy i don't know on my dads bed.

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Če avg 16, 2007 10:31 pm

adis je napisal/-a:hm zanimivi posti ni kaj...

@reno911 kje sem to pobral? hm mogoče na discovery-ju? malo si oglej take kanale in boš uvidel kaj se dela po svetu...ter da nekje demokracija ni pravi način odvajanja nekega subjekta od kaznivega dejanja. če je nek subjekt kaznovan tako da je "zaprt" verjemi meni da bo isto dejanje naredil takoj ko pride ven no vsaj 80% jih naredi - malo učenja psihologije ni škodilo :shock:

...

O kateri ureditvi pa govoriš? Govoriš mogoče o ureditvi znotraj islamističnih organizacij?

Pa še o nadaljevanju tvojega posta... kdo je govoril o zapiranju? Še enkrat post uporabnika "KARL ABARTH" (PS: beri počasi):

KARL ABARTH je napisal/-a:Odlična oblika kaznovanja se mi zdi naslednja (mislim, da je primer iz Nemčije)
- ko te dobijo pri takšnem početju imaš dve možnosti
1) plačat visoko kazen
2) pobirat smeti in napolniti veliko plastično vrečo

LP

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če avg 16, 2007 11:14 pm

@RENO911: TI DELAŠ TAK NASPORAZUM DA GLAVA BOLI, DEJ PREBER SI MOJ POST PREDEN NEKAJ NAPIŠEŠ O NEKOM! KAR JE KARL ABARTH NAPISAL JE NAPISAL KAZNOVANJE V NEMČIJI, JAZ PA SEM PISAL O USA ( BERI POČASI U...S....A...!!!).

kar se tiče ureditev znotraj islamističnih organizacij se mene to sploh NE TIČE KER ME TO NE ZANIMA KER ŽIVIMO V SLO - DEMOKRACIJA!!!! NE BI TI ŠKODILO POZNAVANJE PSIHOLOGIJE, KER V TEM PRIMERU SEM DAL PRIMERE IZ PSIHOLOGIJE KATERO SMO SE JE NEKATERI UČILI! tako da ti lahko sendam po pošti knjigo pa si jo lahko malo prebereš preden kej pišeš..... :lol: :lol: :lol:

ps: PONAVLJAM SE ME NE TIČE POST KARL ABARTHA! TI POVEZUJEŠ POSTE KAR MED SEBOJ KATERI NIMAJO NIKAKRŠNE POVEZAVE, NEMČIJA IN USA JE NIMAJO!

aja, naj se tema ZAKLENE ker bo kmalu prišlo do nesporazumov v večjih razsežnosti, ker nekateri povezujejo napačne stvari in prihajajo do napačnih zaključkov! sicer je bil moj namen opozoriti na to da se "odmetavanje stvari - smeti" iz osebnih avtomobilov dogajajo in se nebi smele, ker se lahk zgodi nesreča kot je bila v Mont Blancu - samo upajmo da se ne bo!

lp

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Kraj: Brezovica pri Lj.

Napisal/-a bergkamp Po okt 20, 2008 1:24 pm

danny je napisal/-a:Jaz sem bil pa enkrat na izletu z dekletom, in ona odpre okno vrže papirček ven od bombona, jaz pa po bremzi in rikverc... Po pregovarjanju ga je šla pobrat.... Drgač jaz bi tud najraj prjavu tako zadevo...

Car! Svaka ti čast, prec bejbo v red spravu heeh

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Po okt 20, 2008 3:38 pm

Chen Lee je napisal/-a:Jst pa mečem samo organske odpadke vn iz avta. To so olupki in ogrizki od sadja. Pa še to ponavadi v kakšen grm ob poti. Ostalo ( vrečke, plastenke, papir ...) pa pospravim in odvržem v koš ponavadi doma.

jst istu...ogrizke čez okno, če sem kje tko da je hosta al pa grm ob cesti, ostalo pa v vrata pa kasnej v kanto
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po okt 20, 2008 3:55 pm

Jst imam pa v avtu smetišče in vse leti pod sovoznikov sedež. Ko je pa preveč smeti v avtu, se pa ustavim ob kaki kanti in vse spraznim.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Po okt 20, 2008 5:34 pm

bergkamp je napisal/-a:
danny je napisal/-a:Jaz sem bil pa enkrat na izletu z dekletom, in ona odpre okno vrže papirček ven od bombona, jaz pa po bremzi in rikverc... Po pregovarjanju ga je šla pobrat.... Drgač jaz bi tud najraj prjavu tako zadevo...

Z oftopicom odpret več kot eno leto staro temo. Car! :)

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To okt 21, 2008 7:53 am

nebivedu je napisal/-a:Jst imam pa v avtu smetišče in vse leti pod sovoznikov sedež. Ko je pa preveč smeti v avtu, se pa ustavim ob kaki kanti in vse spraznim.

....hočeš reč "ONA" sprazni........ :P :lol:

W|zz je napisal/-a:
bergkamp je napisal/-a:

Z oftopicom odpret več kot eno leto staro temo. Car! :)

....vsekakor bolje kot ("sonček/trust") ki odprira nove teme kot po tekočem traku, nadaljevat eno odprto(seveda vse z nekim smislom...)

P.S sicer je pa zadnjič nekdo nadaljeval 4 leta staro temo.....(ne spomnim se katero....)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To okt 21, 2008 8:09 am

js pogresam v avtu smetnjak. pepelnik j eponavad premejhn za vse olupke, papircke in take stvari..

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= To okt 21, 2008 11:40 am

...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
moj-avto
Stalni uporabnik

Napisal/-a moj-avto To okt 21, 2008 1:27 pm

Čiki, ki letijo skozi okno mi gredo najbolj na živce.
Avto, moj partner!

Uporabniški avatar
AuDi™
Nov uporabnik

Kraj: GO

Napisal/-a AuDi™ To okt 21, 2008 1:35 pm

Jao! Zadnic se lepo pelem po mestu in kar naenkrat opazim nekaj ko se kotali po sred ceste, na mojo stran.. opazim da je majnha steklena flaska (una ta modra od fructala). Ceprav sem jo hotla na vsak nacin sfalit sem sla lih cez njo. Kaku je eksplodiru ta mali vrag in tisti koscki stekla se razleteli na vse strani in mi suvali v sipe. Lahko bi koga se zadel kak kos :shock: (pol bi pa jst bla kriva.. itak)

Sam res, v tist pepelnik se cik komaj stlacis, bog nedaj kak papircek not vtaknit.. Enim bi prav prsle tiste crne, 5 litrske vrece :P

Lp

Uporabniški avatar
207cc
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a 207cc To okt 21, 2008 1:54 pm

Jest sm se 1x pelov po avtocesti z odprto streho, pa lih en tovornjak prehtevam, on pa odprto šipo in vrže vn čik k mi je skor v avto prletu.... sej šansa da pr 130km/h v avto pade je res mejhna, sam useen :roll:

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 To okt 21, 2008 3:41 pm

iz avta ne mečem druga kot včasih kak čikgumi.Kako lahko kadite v avto, to vam ja smrdi od vse po čikih od gat do zadnjega lasa, fuj :!: :!:

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus To okt 21, 2008 3:47 pm

207cc je napisal/-a:Jest sm se 1x pelov po avtocesti z odprto streho, pa lih en tovornjak prehtevam, on pa odprto šipo in vrže vn čik k mi je skor v avto prletu.... sej šansa da pr 130km/h v avto pade je res mejhna, sam useen :roll:

Jeremy Clarkson bi ga verjetno lih v betico dobil... :lol:

Sm pa vidu par dni nazaj ko je en fuknil čez okno škatlico od cigaretov...in je zletela v vetrobran od vozila pred nami...odstrel. :roll:

dnovak24 je napisal/-a:iz avta ne mečem druga kot včasih kak čikgumi.Kako lahko kadite v avto, to vam ja smrdi od vse po čikih od gat do zadnjega lasa, fuj :!: :!:

+100000

Pa še ceno zgubi...

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz To okt 21, 2008 3:59 pm

dnovak24 je napisal/-a:iz avta ne mečem druga kot včasih kak čikgumi.Kako lahko kadite v avto, to vam ja smrdi od vse po čikih od gat do zadnjega lasa, fuj :!: :!:

kajene v avtu bi blo itak treba prepovedat..

Uporabniški avatar
AuDi™
Nov uporabnik

Kraj: GO

Napisal/-a AuDi™ To okt 21, 2008 4:15 pm

Mene srt prime ko se moram vsest v avto v katerem se kadi. Tist pepelnik, nikol spucan.. pol pa da bo zadeva popolna, ima se 2 tisti disavi zakahlani na zracnik.. po moznosti se kako strehco zadaj..

(pod sedezi pa kup gnilega sadja in plocevine) joke.. (al pa tud ne) :|
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov