Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To avg 05, 2003 11:55 am

Mi smo mel še staro Micro. Mel 10 let pa ni bil niklol zarad kkšne okvare na servisu, kot tudi nobeden drug od naših Nissanov. Kolega ma zdej že tretjo micro (tud ta novo), pa so mu vse delale super. Nove oblike se mora marsikdo navadit, men je pa ful lepa. Tko da avto je ful kvaliteten.

Pa kul je, k je edini mali avto, k ga z novim modelom niso povečal, pa zadnja klop je drsna (ala Twingo). Folk pa kupuje Polote k so zdej tolk velik kot Golf 2, pol pa misljo, da manjše avte kupujejo. :noro

P.S.: Mi in moj kolega kupujemo vse Nissane (on tri in mi tri) v Moravčah, so ful bolj prijazni kot AvtoNiss, pa v Primeri so nam za darilo ob nakupu dal avtoradio in tepihe.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To avg 05, 2003 12:11 pm

Nixxon je napisal/-a:P.S.: Mi in moj kolega kupujemo vse Nissane (on tri in mi tri) v Moravčah, so ful bolj prijazni kot AvtoNiss, pa v Primeri so nam za darilo ob nakupu dal avtoradio in tepihe.

brez zamere, to ti skoraj morjo dat, ko kupiš nov avto!! (al pa še kaj zraven: alu, cd menjalec,..).
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon To avg 05, 2003 12:16 pm

Takrat ko smo mi kupval (2000), ga ni blo v paketu opreme, ki smo ga izbral. Pri veliko avtih ga ne dobiš (kakšni VW vem da ga niso imeli).

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex To avg 05, 2003 12:19 pm

Nixxon je napisal/-a:P.S.: Mi in moj kolega kupujemo vse Nissane (on tri in mi tri) v Moravčah, so ful bolj prijazni kot AvtoNiss, pa v Primeri so nam za darilo ob nakupu dal avtoradio in tepihe.

Se strinjam - že to velik pove če ti povem da je kolega "skor" z našega konca kupu almero tam. Razen v primeru staro za novo ti bolje ocenijo v AvtoNissu.. verjetno ker se pač očitno manj spoznajo.. :wink: al majo pa manjšo prodajo pa gredo včasih bolj na roko..se splača pri obeh prečekirat ponudbo :!:
8)
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon To avg 05, 2003 12:30 pm

Aja, pa moji teti k je Renaulta kupla na Brezovci niso zraven dal niti obvezne opreme, pr nas na Vrhniki pa, ko smo kupval Clia so nam jo dal "za darilo". :noro

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To avg 05, 2003 1:43 pm

kolega je kupu cliota v CE, pa je zravn zastonj dobu CD radio, tepihe, pa še starga twingota so mu ful dober ocenil!!
Slika

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick To avg 05, 2003 2:35 pm

Mi bomo kupil Yarisa enostavno zato ketr je ful lutkan, dober motor, varnost in je mama rekla Da. :D 8)
Aja pa pase u garazo.

Nova Micra je pa men ful ogabna tko k usi novi nisani, Cliota pa ima tak al tak ze vsak, pomoje ga lahko se na lj. tržnici kupiš

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica To avg 05, 2003 2:47 pm

zupi13 je napisal/-a:kolega je kupu cliota v CE, pa je zravn zastonj dobu CD radio, tepihe, pa še starga twingota so mu ful dober ocenil!!

Ja no saj pri peugeot tudi vse zraven dobiš
lp tigrica
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost