crxdelsol je napisal/-a:In kaj ma 20 različnih avtov z tem da ti šampon ko ga zamenaš z vodo še porabi 3/4 drugega žetona ?
to je res, dolgo rabi da preklopi vmes. jaz zato porabim 1 žeton za vročo vodo s šamponom in avto sperem z voskom pa je.
crxdelsol je napisal/-a:In kaj ma 20 različnih avtov z tem da ti šampon ko ga zamenaš z vodo še porabi 3/4 drugega žetona ?
pralnica ima destilirano vodo in ne distilirano. težave ki jih ti opisuješ jaz nikoli nimam, zato ni ni jasno kdo te podkupuje da širiš neresnice
3/4 drugega žetona ? heh, prosim te lepo...
kot sem že prej napisal, obstaja veliko ljudi ki teh pralnic ne ve uporabljat
SamoK je napisal/-a:Priporocam samopostrezno pralnico pri hotelu Betnava, odprta 24/7, brez zetonov, omogoca vstavljanje kovancev že za 0,20€.
Programi z voskom, samponom, krtaca z samponom, osmozna voda, navadna voda.. Dolgi intervali, vedno dovolj voska in sampona.
SamoK je napisal/-a:Priporocam samopostrezno pralnico pri hotelu Betnava, odprta 24/7, brez zetonov, omogoca vstavljanje kovancev že za 0,20€.
Programi z voskom, samponom, krtaca z samponom, osmozna voda, navadna voda.. Dolgi intervali, vedno dovolj voska in sampona.
SamoK je napisal/-a:glede te "napizdancije" naj pove blind dejansko kako je bilo, ne srat po ljudeh, ce poznate en konec zgodbe. Vsaka palica ima dva konca. Dejansko je kupil dober avto za zelo male pare.
In ce pravis, da se te ne tice, zakaj se oglasas? In kaj ma to veze s to temo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov