G-4S je napisal/-a:Men so pa geyi bolani - psihično. Po moje ni stvar racionalne odločitve a boš ljubil moške ali ženkse. Ljubiti ženske je naravno, ljubiti moške je moteno (če si tip seveda). Pač obstaja ogromno vrst psihičnih bolezni (od težkih, do lažjih...npr. araknofobija (strah pred pajki če se ne motim)) in homoseksualnost je ena od njih. To je moje mnenje. Geyi me pa motijo samo če se "ven mečejo" vsi ponosni, ker so fagotli.
Aja, a bo tole temo že kdo počas zaklenil oz. jo prestavil v zabavni kotiček

ČESTITAM! že n-let ti STROKA (psihologi, sociologi, antropologi...ma vsi no) trobijo, da homoseksualnost NI bolezen. Da je ravno tako "naravna" in del človeštva od samega začetka kot heteroseksualnost. KAKE kvalifikacije pa maš, da odločaš o tem, kaj je moteno oz. psihična bolezen?!!! predvidevam, da vsaj diplome iz zgoraj omenjenih področij nimaš.
seveda pa maš ti svoje MNENJE. bravo. jah, sej mam jaz tud o črnih luknjah v vesolju. živela nevednost!
o zabavnem kotičku: jah, očitno je zate diskriminacija manjšin (homoseksualcev) res višek zabave. si najbrž pričakoval, da bo tvoj homofobični post deloval zelo zabavno. da se bodo vsi začeli zgražat. veselje na višku. žal, piše se leto 2003 in ne 1003. in na račun drugih, zlasti manjšin, se razgledani posamezniki ne zabavajo.
ja, geji so lahko isto ponosni, kot si ti na svojo heteroseksualnost. in pika. imajo enake pravice kot ti. predvsem pa TI ne postavljaš pravil za druge. kot tudi drugi ne "upravljajo" s tvojim življenjem.
P.S. me prav zanima, če bi se ti pred mojimi gej frendi zdelo tvoje izvajanje tako zabavno. v anonimnosti interneta lahko vsak gobec otresa, v real lajfu pa so ponavadi prave pizd. ker lahko hiter dobijo na gobec.