blind3k je napisal/-a:pa dobro veš kaj sem hotel z tem povedat
glavno zadnji pogon ni tako slab kot marsikdo pravi...
Še posebno, če ga imaš.
juhica je napisal/-a:mam tastarga 740i (zdej ze ene 4 leta al pa se kaksen let vec) pa vecjiga j***a za po snegu in spolzki podlagi ni...
juhica je napisal/-a:mam tastarga 740i (zdej ze ene 4 leta al pa se kaksen let vec) pa vecjiga j***a za po snegu in spolzki podlagi ni...
MaTo~iS je napisal/-a:mislim da ma vsak svoje izkušnje z avtom po snegu. eni bolj uživajo s sprednjim pogonom drugi pa z zadnjim. dejstvo je to da če znaš vozit svoj avto po snego neboš mel ne z sprednjim in ne z zadnjim pogonom problemov. zasuče te pa lahko na snego itak z obema pogonoma IN TUDI Z 4x4 ali kak pač so različne oznake.
sicer pa če si boš kupo bmw-ja moraš pomisliti tudi na to da snega ni celo leto ampak samo 3-4 mesce pozimi, pa če misliš da ni za zimo ja pa 100% za celotni preostanek leta !!!
p.s. gre po snegu kam češ in kdaj češ !!!
evilson je napisal/-a:Naj se povem, da sem se zadnjic pelav zraven bratranca, ki ima BMW 320D, ko je zunaj ful lilo, nama je zadnji konc skos zanašalo če je malo preveč po gaso stopu, tudi na suhem cestiščo mu vedno 'rit' odnese, če preveč divja! Za zimo je pa reku, da bolje da ga ima v garaži ker nikamor ne pride.
sergej je napisal/-a:evilson je napisal/-a:Kot pravi MaTo~iS ''gre po snegu kam češ in kdaj češ !!!'' Kupi BMW-ja, to je tank za zimo!
![]()
![]()
Sicer je pa res, da snega na cestiščih ponavadi ni dosti, vsaj dolgo časa ne.
LP,
Matej
Daj prosim,da ne pises nekaj na pamet ampak pisi o izkusnjah, sem vozo sprednji pogon in ga tudi velikokrat vozim.Kaj se tice zadnjega pa smo itak dosti, napisali tak da!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov